IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярно ли е че цените в София вече са под 1000 евро/кв. м?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pamiss
    Аз залагам на 250 е/кв.м.
    Други залози?
    от мен имаш под 200 евро до края на годината .
    преди половин година познат имаше сделки на по 1100 евро в бъкстоун.в момента предлага на 600 евро и няма сключена сделка от 3 месеца.
    такава тотална кредитна стагнация +презастрояване+ криза.......щом в момента не могат да бъдат сключване сделки на 600 евро,каква е реалната цена....и каква ще бъде след 3 месеца,след 6 месеца,след 1 година?

колко струва нещо,което няма кой да го купи????
    тепърва ще видиме.

Коментар

• Първоначално изпратено от pamiss
      Аз залагам на 250 е/кв.м.
      Други залози?
      а доларът при какъв курс ?)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso
        Първоначално изпратено от De Niro
        Много скоро ще видим и тема "Вярно ли е че имотите в София са под 500 Еu за м2?"
        И така и трябва да стане.Стига скапани строители, лапащи по 700-800% печалба! Стига безумни агенции на всякакви курви, и строителни фирми на бакшиши!
        На няколко пъти съм обяснявал, че никога не е имало печалба в строителството 700%. Най-много 30% е.
        Еми дай линк с това, което си обяснил, за да ти дам няколко примера колко не е вярно.Не винаги е 700% печалбата, но в повечето случаи е от 200-400%, като при най-скъпите стига и до 700%. А това е пълна идиотщина, която кризата ще поправи...

Коментар

• Да. Страхотно. Едни такива ги съдих 8 години....
          Осъдих ги... ама мерси

Първоначално изпратено от Alonso
          Първоначално изпратено от stdmv
          Без да залитам в крайни прогнози, но масова практика е обектите да се завършват със сериозни закъснения и не по проект. Колежка си чака Акт 16 от повече от година. Има проблем с газопровода, а е трябвало да има.

Иначе блокът е завършен и има вид... (т.е. не е пълна измама)

Отговорът на строителя е близък до: "Не ме е*е"

За такива строители каквато и да е печалба е много. Тя отдавна е изядено от забавянето и т.н. Стигнала е за кайенче и ботушки за любовницата.

Много скоро ще видим и тема "Вярно ли е че имотите в София са под 500 Еu за м2?"
          И така и трябва да стане.Стига скапани строители, лапащи по 700-800% печалба! Стига безумни агенции на всякакви курви, и строителни фирми на бакшиши!
          На няколко пъти съм обяснявал, че никога не е имало печалба в строителството 700%. Най-много 30% е.
          Ами отивате с колежката при един адвокат, завеждате едно дело и знаеш ли колко бързо ще го до...бе строителя. В договора не може да няма краен срок за завършване, както и неустойки

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
            Без да залитам в крайни прогнози, но масова практика е обектите да се завършват със сериозни закъснения и не по проект. Колежка си чака Акт 16 от повече от година. Има проблем с газопровода, а е трябвало да има.

За такива строители каквато и да е печалба е много. Тя отдавна е изядено от забавянето и т.н. Стигнала е за кайенче и ботушки за любовницата.

Ами отивате с колежката при един адвокат, завеждате едно дело и знаеш ли колко бързо ще го до...бе строителя. В договора не може да няма краен срок за завършване, както и неустойки
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Без да залитам в крайни прогнози, но масова практика е обектите да се завършват със сериозни закъснения и не по проект. Колежка си чака Акт 16 от повече от година. Има проблем с газопровода, а е трябвало да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• 700-800

В момента със сигурност можеш да сключиш сделка на 700-800 евро, за жилища които преди 6 месеца се продаваха за 1100-1200 евро, такива има в Бъкстон, Борово, Гоце Делчев и др. квартали. Очаквам да се стигнат нива след 5 месеца с 200 евро по ниски от сегашните. Не ангажирам никого с менението си, въпреки че имам доста познати строители и инвеститори и доста от тях вече изпитват финансови затруднения.

Коментар

• Аз залагам на 250 е/кв.м.
                    Други залози?
                    Когато идеите имат значение ... !!!
                    www.pamisstudio.hit.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                      +1
                      Този филм вече сме го гледали на БФБ-то.
                      Вече и тук стана ясно, че пазара ще се води главно от купувачите, а не от разни лъжливи и алчни АНИ-та и строителни предприемачи.
                      Както каза някой и преди в темата - "гледаме мача".

Коментар

• Много скоро ще видим и тема "Вярно ли е че имотите в София са под 500 Еu за м2?"

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                          опашката на коня е едно най-добрите места в софия за създаване на семеиство и отглеждане на деца направо без страх да ги пуснеш навън да поиграят

казах разлика топ локеишън до гето е около 4 пъти дали висчки ще минат под 1000 незнам... но опредлено ще има много под 1000
                          е това имах предвид де, шАгувах сЪ.

Коментар

• опашката на коня е едно най-добрите места в софия за създаване на семеиство и отглеждане на деца направо без страх да ги пуснеш навън да поиграят

казах разлика топ локеишън до гето е около 4 пъти дали висчки ще минат под 1000 незнам... но опредлено ще има много под 1000
                            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от AGK
                              ап.4-23, етаж: 7
                              дневна/кухня, спалня, баня, WC, пералня, тераса/градина + гараж
                              Жил.площ:74,70м2, обща площ: 86,78м2, гараж: 19,6м2
                              цена: 147 500евро с ДДС
                              Това е един от малкото останали в Силвър сити. 1000евро/м2 друг път!!!
                              Опашката на коня, площ 86.78кв.м.
                              Цена: 147 500 евро

1000евро/м2 друг път!!!

ха ха ха

Коментар

• ап.4-23, етаж: 7
                                дневна/кухня, спалня, баня, WC, пералня, тераса/градина + гараж
                                Жил.площ:74,70м2, обща площ: 86,78м2, гараж: 19,6м2
                                цена: 147 500евро с ДДС
                                Това е един от малкото останали в Силвър сити. 1000евро/м2 друг път!!!

Коментар

Working...
                                X