Първоначално изпратено от INSIDER-A
Първоначално изпратено от acen1975
Първоначално изпратено от assign
...
- няма исторически справка, която да е направена в показателен времеви диапазон и базирана на обективна извадка от имоти, която да не показва по един категоричен начин, че бъдещето на цените е САМО НАГОРЕ...
- няма исторически справка, която да е направена в показателен времеви диапазон и базирана на обективна извадка от имоти, която да не показва по един категоричен начин, че бъдещето на цените е САМО НАГОРЕ...
ами ако е вярно това,което сте учили в УНСС-то и имота е актив,тогава няма защо да се притеснявате-имотите вечно ще се качват,както и банките проблеми няма да имат.
обаче,проблем ще бъде ,според мен,ако родните банкери са учили в бг университетите икономика,която няма нищо общо с икономика.
според мен в бг се изучава българономика,поне аз така съм я кръстил таз наука.
и ако случайно,аз съм прав,че имота не е актив,тогава тежко и горко им на българономистите....
ама е малко вероятно един разносвач на пици да знае повече от цялото бг финансово къмюнити и за сега да приемем,че имота е актив и следва,че имотите никога няма да падат,защото е невъзможно по българономическите правила.
Коментар