If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе защо сте ги заяло така на хората къщите. Там пише и че колата е пасив, ама половината от пишещите драпат да хвърлят 100 хил. за по-ново БМВ. А апартамента трябвало да струва 30 хил. щото това били 100 заплати на някъв мързеливец.
E kak защо? Как да разберат на улицата за колко К ти е апартамента, а сколата много по-лесно се ориентират "актуалните" мадами? Отиваш в модното (за момента) заведение, небрежно мяташ ключовете за Q7 на масата и чакаш да се хванат на стръвта, а с ключовете от апартамента не върви.
Абе защо сте ги заяло така на хората къщите. Там пише и че колата е пасив, ама половината от пишещите драпат да хвърлят 100 хил. за по-ново БМВ. А апартамента трябвало да струва 30 хил. щото това били 100 заплати на някъв мързеливец.
E kak защо? Как да разберат на улицата за колко К ти е апартамента, а сколата много по-лесно се ориентират "актуалните" мадами? Отиваш в модното (за момента) заведение, небрежно мяташ ключовете за Q7 на масата и чакаш да се хванат на стръвта, а с ключовете от апартамента не върви.
50% от българките вече сакат със секцио да раждат, ако въобще се навият за едно.
Според тИбя има ли връзка, че не искат да раждат и цената на имотчетата?
Също и т.нар. социална функция на държавата кого според тИбя ще подпомага относно имотния статус? Тия с децата или тия, които от всичко разбират и затова нищо не правят? Мм ..?
Демографските процеси са доста по-сложни и комплексни от само един фактор - цените на имотчетата. Не че няма връзка, но този фактор не е определящ. Не ми се навлиза в темата (щото е много дълга), но из нета има много инфо по въпроса, ако ти се чете - за силната обратна корелация между стандарта на живот и раждаемостта. Има и много голяма връзка със стремежа на жената към независимост от мъжа в сравнение с традицонното патриархално семейство. И т.н....
Да обобщим - жилището е пасив - живейте под наем. Децата са пасив - не раждайте деца
coolice пък демонстрира завидна проницателност
Колкото до социалната фукнция на държавата - определено в развития свят подпомага тези с многото деца - обикновено имигранти от третия свят. За сметка на работещите местни бели. Което предзвивиква все по-голямо социално недоволство. Даже си мислех, в условията на тежка икономчиеска криза дали няма да стане масово това, което се случи преди няколко години в преградие на Париж?
На Императора ще кажа - не се коркай толкова за нашите роми, по същия начин в Белгия хранят децата на арабите и негрите имигранти ЕС - к'во да го правиш
Хмм, тва са некви продажни леки жени без капка свян и скромност! Кому е нужна такава, която се лъже по материалното, вместо по чувството за хумор или добрите маниери на мъжа!?
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Император ли са какво си там - може да ти е бяла кожата , но душата ти е черна и съвестта също ( ако я имаш изобщо ) ! Дано нямаш деца , защото господ забавя , но не забравя и при такива индивиди като тебе , децата им много страдат заради родителите си ! Ти си позор за човечеството !
А - значи който извади на показ някакви ФАКТИ, е позор за човечеството? Аз ли съм позор за човечеството, или хъхряците, които убиват собствените си отрочета? Доколкото те могат да се броят въобще за хора де...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Зависи, също и от нагласата и на собственика.
Освен това от дом до дом има разлика. Ненужно голям, с ненужно големи, съпътстващи го разходи - чист пасив.
Ненужно голям, с ненужно големи, съпътстващи го разходи - просто по-голям пасив Въпросът е колонката с активите ( неща които носят приток на пари) да е достатъчно голяма за да можеш да си го позволиш а не да си имаш джоб (работа) и ипотека и да си мислиш че жилището ти е най големия актив ... Мисля сме се събрали в този форум да трупаме колонка с активи...
Именно!
В единия случай е неизбежен пасив, в другия- неоправдан.
Според размера на активите неоправдано голямото за едни за други е доста под нивото на възможностит е им... В тази държава обаче мнозинството има навика да се изхвърля над възможностите си ... Всичко опира до настоиките на човека за живота...
пп с теб маи не спорим всъщност а си говорим за едно и също...
Император ли са какво си там - може да ти е бяла кожата , но душата ти е черна и съвестта също ( ако я имаш изобщо ) ! Дано нямаш деца , защото господ забавя , но не забравя и при такива индивиди като тебе , децата им много страдат заради родителите си ! Ти си позор за човечеството !
Ами погледни кои успяват в живота ! Точно тези , които не се съобразяват с никой и си гледат интереса ! Имам едни съседи , които непрекъснато вдигат шум и какво като всички ги мразят !? Правеха им забележки , викаха полиция , но полза никаква - ония си живеят живота и не им пука !
Аха... значи "успял" в живота е човек който прави гадно на другите, те го мразят но на него не му пука...
Интересен "живот" си живеят...
Ами нашите политици , мутри с разни прякори , съмнителни бизнесмени !
Някой от тях да ти е любимец ? Ама виж им джиповете , именията и милионите !
А любимеца на квартала вечно услужливия бай Минчо бърка по кофите нали ?
Зависи, също и от нагласата и на собственика.
Освен това от дом до дом има разлика. Ненужно голям, с ненужно големи, съпътстващи го разходи - чист пасив.
Ненужно голям, с ненужно големи, съпътстващи го разходи - просто по-голям пасив Въпросът е колонката с активите ( неща които носят приток на пари) да е достатъчно голяма за да можеш да си го позволиш а не да си имаш джоб (работа) и ипотека и да си мислиш че жилището ти е най големия актив ... Мисля сме се събрали в този форум да трупаме колонка с активи...
Именно!
В единия случай е неизбежен пасив, в другия- неоправдан.
За мен жилището е едновременно и свобода и зависимост!
Свобода от човешкият фактор (родители ,хазяи и т.н.) и зависимост от банката(ако е на кредит).
Дали е актив или пасив няма значение,така или иначе трябва да се живее някъде !
Защото съм БЯЛ !!! За мен детето е отговорност - за хъхрякът - средство за доходи !!!
Маранди - ми не се учудвам - и нашите чернокраки като надушат....
Казано с терминологията на Р.К. - защото си бял, за теб детето е пасив, а защото ромът е ром - за него детето е актив
Също като с жилищата
Така е, Мило
50% от българките вече сакат със секцио да раждат, ако въобще се навият за едно.
Според тИбя има ли връзка, че не искат да раждат и цената на имотчетата?
Също и т.нар. социална функция на държавата кого според тИбя ще подпомага относно имотния статус? Тия с децата или тия, които от всичко разбират и затова нищо не правят? Мм ..?
Коментар