Не се притеснявай, Замаушка, жилищата в София никога не падат! Всъщност на теб какъв ти е кяра да растат?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от ghettoffНе се карайте, Замаушката дори да има жилище и дори да иска да го продава надали ще успее на цените, които си представя. Масовият българин вече не иска да купува и изчаква. Знаете какво става ако на един нисколиквиден пазар няма купувачи, а на някой продавач се наложи да продаде на всяка цена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffНе се карайте, Замаушката дори да има жилище и дори да иска да го продава надали ще успее на цените, които си представя. Масовият българин вече не иска да купува и изчаква. Знаете какво става ако на един нисколиквиден пазар няма купувачи, а на някой продавач се наложи да продаде на всяка цена...
Коментар
-
Не се карайте, Замаушката дори да има жилище и дори да иска да го продава надали ще успее на цените, които си представя. Масовият българин вече не иска да купува и изчаква. Знаете какво става ако на един нисколиквиден пазар няма купувачи, а на някой продавач се наложи да продаде на всяка цена...
Коментар
-
Re: Искате ли да си купите жилище в столицата?
Първоначално изпратено от Nasko 1Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаНе пиша ЗА срив на борсата. На мен би ми било по-добре, да не бях излизал на 1500, а сега да сме на 5000 софикс. Само, че не стана - пиша срещу тези, които подлъгаха хората. А ако ми е било зор да вляза по-ниско - смятам, че от 1500 до 300 все щях да го направя поне един път.
Точно това ти мнение ще ти го напомня след 6 месеца Дано си тук, за да си береш срама...
А жилището повечето хора не го купуват като "инвестиция", а като средство за живот...Там се корени и разликата с БФБ.
А интерес нямам - нито от скъпи имоти, нито от евтини. Все ми е тая на практика. Просто се опитвам да разбера защо се всява смут сред хората. И до къде ще ви стигне наглостта на алчните душички.
И накрая един безплатен съвет!!! Замаушка, ако имаш жилище в София по-скоро го продавай, до като е още скъпо! Излез на квартира и след 2-3 години си купи много по-евтино жилище!
А на запад цената на един малък, нов автомобил е около 4-5 средни заплати (Месечни). Тук един такъв автомобил излиза около 20-30 средни заплати. Според мен това идва да рече, че Автомобилите са балон и следва в България, като столица от Европейския съюз - кв.м да е 200 евро, а един нов автомобил да струва 2000-4000 лв!
Докато това не стане, ще пиша теми за срив на автомобилния пазар в света и в България.
А който има нов автомобил - да го продаде при първа възможност - да се вози 2-3 години с градски транспорт и после ще си купи 10-15 BMW 7ци с тия пари.
Сега ще пусна и няколко теми за балонизирания хляб, за бензина, който трябва да е 50/л стотинки според моите доходи, бирата трябва да да е 5 стотинки, бозата също! А билета за градския, моля отново да бъде върнат на 5 стотинки, защото е егати балона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаНе пиша ЗА срив на борсата. На мен би ми било по-добре, да не бях излизал на 1500, а сега да сме на 5000 софикс. Само, че не стана - пиша срещу тези, които подлъгаха хората. А ако ми е било зор да вляза по-ниско - смятам, че от 1500 до 300 все щях да го направя поне един път.
Точно това ти мнение ще ти го напомня след 6 месеца Дано си тук, за да си береш срама...
А жилището повечето хора не го купуват като "инвестиция", а като средство за живот...Там се корени и разликата с БФБ.
А интерес нямам - нито от скъпи имоти, нито от евтини. Все ми е тая на практика. Просто се опитвам да разбера защо се всява смут сред хората. И до къде ще ви стигне наглостта на алчните душички.
И накрая един безплатен съвет!!! Замаушка, ако имаш жилище в София по-скоро го продавай, до като е още скъпо! Излез на квартира и след 2-3 години си купи много по-евтино жилище!
Коментар
-
Re: blah blah
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от supertraderСамо по неистовото желание на хората да паднат цените можеш да се ориентираш дали им трябват жилища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Дебнем на замаушка
НО. ТЕМАТА Е ЗА НИ В СОФИЯ. НЕКА НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАМЕ ПОВЕЧЕ!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПри 200 евро на квадрат, ще съм първия мераклия за жилище, въпреки, че не ми трябва изобщо. Ще купя 5. Нека съм се прецакал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаЗащо си мислите, че ще имате кяр от цялата работа накрая. Това ми е интересно.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DreamerПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от supertraderСамо по неистовото желание на хората да паднат цените можеш да се ориентираш дали им трябват жилища.
Въпроса е колко трябва да е срива, за да почнат да купуват ;-) 85% както при БФБ (т.е. 150-200 ЕУР/кв.м?
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаМи взимай си панелка, кой те спира? Вчера имаше цитати и за тухла на 750Е във Варна...Нищо, че сигурно е от 1930 година. Всеки има право да избира къде и в какво да живее.
А за 750 евро във Варна, то в Люлин до метрото вървят под 700, на бул Бъгария срещу Билла има билборд за 750, ама какво от това. Единственото е че ти лъга хората да купуват същото за над 1000 евро и то в последствие се разбра, че това е вид отмъщение, защото теб те излъгали да купуваш акции при СОФИКС 1900.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от Дебнем на замаушка...От друга страна смятам, че това е само началото на срива...тепърва ще фалират компании и прочие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от supertraderСамо по неистовото желание на хората да паднат цените можеш да се ориентираш дали им трябват жилища.
Въпроса е колко трябва да е срива, за да почнат да купуват ;-) 85% както при БФБ (т.е. 150-200 ЕУР/кв.м?
Коментар
Коментар