Старшинка, апартаменти в София има... и читави.... но няма кой да ги купува.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Jivkov Разгледай мнениеСтаршинка, ти пак май се изказа неподготвен!
ЧНГ на всички! Здраве и благоденствие!
П.П. И съм старшина, колкото ти- Тодор Живков.Last edited by LANDLORD 31; 02.01.2014, 21:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеПОБЪРЗАЙТЕ !!! защото евтините жилища не са пред свършване, а отдавна свършиха!
http://www.imoti.net/%CC%EE%ED%E8%F2...--nno7743.html
Старшинка, ти пак май се изказа неподготвен!
ЧНГ на всички! Здраве и благоденствие!Смачкай боклука!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big Stan Разгледай мнениеЛорде,
Един апартамент се е освободил в блока на Н.Куцкова в Овча Купел....Мое го купиш ако искаш. Свали розовите очила, че от високо мноо боли кат паднеш на дупе.
Сполай и със здраве за 2014г.
В ЮАР стават по 50 убийства на ден, ама това не значи, че който инвестира в златни мини ще спре да го прави.
Ако под падане по дупе имаш предвид пазара на софийски имоти, то явно падане няма. Изменение за 1 година- от 1447,33лв. на 1444,83лв.
ЦЕЛИ 2,5лв.!
Ти майтапиш ли се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнениеПриятели искат да си купят жилище в София, но направо ;цените им се виждат абсурдни. Почвам да се чудя дали си заслужава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mydearest Разгледай мнениеЗасега гледам в Ст. град и в Люлин - има обяви за по 25000 евро нови, двустайни. Ама дали са реални не знам. Искам с парите от панелките да взема тухлен, иначе ясно, че за в пъти повече пари ще намеря по-добро.Last edited by Мажоритаря; 20.02.2013, 18:13.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mydearest Разгледай мнениеИскам и ще се радвам, ако дадете съвет. Имам боксониера и 1/2-ра двустаен (ще го продаваме - така че в пари) - и 2-те панелки в Люлин 6. Какъв ми е шанса да продам боксониерата, да додам останалите пари и да взема малко, ново и тухлено? Заслужава ли си акробатиката?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Подкрепям твоите познати
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнениеПриятели искат да си купят жилище в София, но направо ;цените им се виждат абсурдни. Почвам да се чудя дали си заслужава.
разбрах че само с мерак не става - трябват и Пари..
анкетата е доста добре балансирана - отчита много фактори ,
в т.ч. и Най-важния - Мерака.......който за съжаление трябва да се "угаси" с Пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от John Gotti Разгледай мнениеКакто прочетох някъде из форумите: кореняк софиянец си тогава когато си изплатиш ипотеката.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеискам!
в столиците на Австрия, Швейцария, Германия, Франция, Англия, Австралия
И аз се присъединявам ама пусти нашенски стандарт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнениеПриятели искат да си купят жилище в София, но направо ;цените им се виждат абсурдни. Почвам да се чудя дали си заслужава.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар