Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Е добре де, с климатици и термопомпи (но без подово) каква е файдата спрямо директно отопление на ток? На практика питам.
файдата е по-високото КПД на термопомпите и съответно по-малките разходи на електрическа енергия за единица работа
.... разбира се всичко си има цена ...Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Аз искам да живея в град. И по-точно жена ми, социалния живот за нея е важен а и на село не и допада. По света урбанизирането тече от хилядолетия и ние в България не сме изключение. Няма едно единствено решение за всеки човек и всички да са в селото или града, кой където му пасва да ходи.
Нормалните държави предлагат нормален живот навсякъде по териториите си (с редки изключения), консервата сардини София не показва урбанизация, а е "удавници, хванали сламка".
Един беше писал че в града ставало по-бързо всичко - много е бързо по задръствания всеки ден 1-2 часа до работа и обратно, няма що.Last edited by aleks262; 25.05.2021, 16:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ходил ли си скоро из селата покрай София. 90% от къщите са НОВИ, ремонтирани прясно. В другите не живее никой, да има някоя останала баба на 80+. Покрай мен 2-ма с водни термопомпи - 1 с подово, 3-ма с пелети, аз с климатици, останалите не са тука зимата, само една баба има, другата я трупяса короната. През 2 пресечки вече не ме бърка ... там кмета - те също са с термопомпи, че вода имаме колко искаш на 12 метра.
Иначе трябват само 1/2 милион ама ЛЕВА не евро за 200-250кв къще и под декар двор
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ботич, ето ти един безпристрастен коментар (на симпатична американска туристка):
https://www.youtube.com/watch?v=xiLCClmvmqo
"Sofia was not what I expected... it was so much better! Bulgaria is definitely a destination that the average North American tourist doesn't know much about. I was genuinely surprised with how beautiful and clean of a city Sofia was, how modern it's amenities were while preserving its incredibly rich history and also how budget friendly the prices were. Some people are concerned about the safety of going there, not only with Covid going on, but with the protests happening all across the country against corruption in the government. In this video I hope to give you a clearer picture of what you might expect, because it's definitely a destination worth putting on your bucket list!"
Знам че ти е кофти, че си се прецакал (като продаде евтино), но нека сме обективни.
Не бъди като озлобен, забравен от всички, емигрант (вече има няколко такива във форума).Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Колегата очевидно няма деца и жена и няма планове за такива. Или само човек не живял на село може да пише така. А при тези над 50 как се решава проблема с болежките, болници.... Или никой няма да боледува :-) А ако падне сняг и Бай Пешето е у форума 1 седмица вместо да пусне тока какво правим ? На въглища ли ще работи компютАрО и ще се греем на свещи и вино?!
Селският живот е много хубав на топло време за някой месец и тва е. Ако не беше така мигрантският поток щеше да е от София/големи градове към селата/провинцията, а не обратното
Коментар
-
Точно така - тарикатите си КУПУВАТ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ. Аз се спрях първоначално в Атина, оглеждам ИСТАМБУЛ.
Кочината София я заобикалям. И колкото по рано излезете от ПЕЩЕРАТА и видите как огрява навън слънце, птичките пеят, тревичка се е зелнала толкова по добре за вас.
Дръжте се за калната, студена, мръсна пещера наричайте я галено Столица, по хубав кофтор няма да стане
Коментар
-
ее, ама като не го кефи човека в софия, оставете го де.
има имоти по истамбул /около 60км от него всъщност/
има сутерени по атина, бивши обществени писоари.
има и 120 годишни селски къщи по швабистан, бюджетно ремонтирани дават един много добър роЙ като страноприемници.
какво софия, та софия.
сега друг е въпроса и те чий го дирят в тоя форум и по имотните сайтове.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Точно така - тарикатите си КУПУВАТ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ. Аз се спрях първоначално в Атина, оглеждам ИСТАМБУЛ.
Кочината София я заобикалям. И колкото по рано излезете от ПЕЩЕРАТА и видите как огрява навън слънце, птичките пеят, тревичка се е зелнала толкова по добре за вас.
Дръжте се за калната, студена, мръсна пещера наричайте я галено Столица, по хубав кофтор няма да стане
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=xiLCClmvmqo
"Sofia was not what I expected... it was so much better! Bulgaria is definitely a destination that the average North American tourist doesn't know much about. I was genuinely surprised with how beautiful and clean of a city Sofia was, how modern it's amenities were while preserving its incredibly rich history and also how budget friendly the prices were. Some people are concerned about the safety of going there, not only with Covid going on, but with the protests happening all across the country against corruption in the government. In this video I hope to give you a clearer picture of what you might expect, because it's definitely a destination worth putting on your bucket list!"
Знам че ти е кофти, че си се прецакал (като продаде евтино), но нека сме обективни.
Не бъди като озлобен, забравен от всички, емигрант (вече има няколко такива във форума).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
А-а-а Жонката е тарикат, той не иска просто добър квартал, училище, метро и т.н.. Той търси в определени части на Иван Вазов или пък на Латинка, при това само през домоуправител и доверен адвокат. За него двойно, поне. Сещам се за един виц:
Във влак пътували лисицата, вълкът и други горски животни. Влиза зайчето-кондуктор и пита:
- Има ли тарикати?
Всички мълчат и зайчето казва:
- Дайте тогава по 2 лв билет.
На другия ден зайчето пак питало:
- Има ли тарикати?
Пак мълчат всички.
- Тогава дайте по 2 лв билет.
Така няколко пъти, но на вълка му писнало и когато зайчето дошло пак станал и извикал:
- Аз съм тарикат.
Тогава зад заека се показала мечката и казала:
- За тарикати по 4 лв!
Сега кат се замисла, май и ти го играеш тарикат от 2017-а....
Дръжте се за калната, студена, мръсна пещера наричайте я галено Столица, по хубав кофтор няма да станеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
1 - 40 от общо 168 обяви това в моите желани места.... Някои сигурно са тъпи, но все нещо ставащо ще има....
Коментар
-
Я дай конкретен пример. Че джони все се оплаква че таквоз чудо НЯМА и за 1/2 ЕВРО не ЛЕВА
Коментар
-
Я дай конкретен пример. Че джони все се оплаква че таквоз чудо НЯМА и за 1/2 ЕВРО не ЛЕВА
Във влак пътували лисицата, вълкът и други горски животни. Влиза зайчето-кондуктор и пита:
- Има ли тарикати?
Всички мълчат и зайчето казва:
- Дайте тогава по 2 лв билет.
На другия ден зайчето пак питало:
- Има ли тарикати?
Пак мълчат всички.
- Тогава дайте по 2 лв билет.
Така няколко пъти, но на вълка му писнало и когато зайчето дошло пак станал и извикал:
- Аз съм тарикат.
Тогава зад заека се показала мечката и казала:
- За тарикати по 4 лв!
Сега кат се замисла, май и ти го играеш тарикат от 2017-а....
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар