If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само преди 5 имаше по толкова и наистина ги пропуснах, след още 5 макс пак ще има.
Преди 15-16г си купих вече бившите 2 хапартамента за общо 28-9к сега ги продадох с над 110к отгоре
Имаше,но панелки за хубави не знам да е имало ,а следя пазара от началото на 90'те години.
Съгласна съм ,че тогава си купил на тези цени,но локацията не знам как е била щом си ги продал скоро за 140 000
Май-май ще си живееш в къщата или в Атина,че 500 евро квадрата си ги пропуснал преди 15 тина годинки
Само преди 5 имаше по толкова и наистина ги пропуснах, след още 5 макс пак ще има.
Преди 15-16г си купих вече бившите 2 хапартамента за общо 28-9к сега ги продадох с над 110к отгоре
Еми да - продаваш един и си вземаш 2. Някакси ми се струва че 2>1 . Па и имам 100к кеш мога да си взема по всяко време и у Софията хапартамент ма не мъ кефят цените. Като(ако) станат по 500е квадрата действам, иначе ще си живея я в Къщата я в Атина
Май-май ще си живееш в къщата или в Атина,че 500 евро квадрата си ги пропуснал преди 15 тина годинки
Еми да - продаваш един и си вземаш 2. Някакси ми се струва че 2>1 . Па и имам 100к кеш мога да си взема по всяко време и у Софията хапартамент ма не мъ кефят цените. Като(ако) станат по 500е квадрата действам, иначе ще си живея я в Къщата я в Атина. Иначе само в Софията у центъро е по скъпо, ама то и като няма уреден квартал, навсякъде се строи безразборно и не се мисли грам за удобствата на гражданите - как ще си гледат децата примерно
Приятел при положение че средната пенсия е 350 лева колко да вдигнат данъците?Ми то по добре направо да избият пенсионерите.Нали ще излезе народа на улиците и ше ги изкорми.
Но пък и доста пенсионер софийски живее сам в 3 или 4-стайно жилище баш в центъра май, а?
София бавно върви към структурата наЛондон-/личен опит/-голяма концентрация на капитали ,строителство...да...има- що годе работа,за добри пари,градчета-сателити около него/30-40 мин. с влак или метро от центъра/,шумно и пренаселено+туристи.Тук има една закономерност-най - бедните живеят в центъра под наем/тази тенденция се оформя и за Бг/,което е много жалко за нас, че не можем да вземем пример от градове,които вече са на този път.Разликата м/у UK и Бг е че и там в провинцията живеят хора добре и с прилични доходи,но 70-80%са пак под наем, а при нас
е точно обратното-в провинцията 70-80% е собственост.Осъзнайте се бе,хора-вие имате собственост по родните си места-развивайте своя роден край,борете се срещу тъпи политипески решения,защитавайте се,бъдете коректив...къде е гражданското общество...такова,каквото е в UK..и не само....една Румъния ни задмина по този показател....Жалко.....
Са разбрах защо бедните искат 149 евро квадрата на жълтите плочки.Айде да не пишем пияни и дрогирани.Не може човек да си бръкне у гъзо с единия палец а от другия да смуче измислени данни които му се иска да са верни.Центъра си е център навсякъде по света и киртака си е киртак насекъде.Та викаш да се борим....С кого да се борим...Това не е като да се борин вечер под юргана.Искаш ли дайдеш в Плевен и да поведеш борбата....А .Ама моля ви не пишете простотии и клишета.
Това с данъците да не са го преписали от мен.
Не е нормално за една каручка малолитражка данъка да е 300лв а за жилище 30лв.
За социални служби - освобождават те от данък на селската ти къща дето не ти трябва и струва 2-3к лева и там настаняват безимотните роми. Ама който сгафи - краде, йок жилище. И да не им дават да си струпват барака където сварят.
Ще решат с едно действие няколко проблема.
Ама първо трябва да узаконят всичко налично - че БГ къщите са също толкова законни колкото и циганската колиба
Са 300 кинта данък за малолитражка няма не си измисляй.И не настанявай цигани в чужди имоти а в свои.Ше излезе добър комунист от тебе...
Само едно уточнение - не бяха панелки а тули стари, по дърти и от мене.
И имам 2 непотребни къщи(на баща ми и майка ми) дето ги мъча на 10к лева ама никой не иска.
И в Гърция повече от 1 жилище си е голяяяям риск. Ако имам доверен човек и 3-ти апартамент в Атина ще си взема ама пусто нямам доверие на никой чужд(не моя кръв)
И само ако вдигнат данъците ще почнем да си ценим имотите и да ги гледаме като актив/пасив а не даденост дето може да си стои с години неупотребявана и да викаме ни вода пие, ни ще избяга
Приятел при положение че средната пенсия е 350 лева колко да вдигнат данъците?Ми то по добре направо да избият пенсионерите.Нали ще излезе народа на улиците и ше ги изкорми.
Коментар