IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искате ли да си купите жилище в столицата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хайде, и тук https://money.bg/property/chetirite-...v-momenta.html

Малко ми е чудно това предлагане в Оборище откъде идва само

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Само преди 5 имаше по толкова и наистина ги пропуснах, след още 5 макс пак ще има.
      Преди 15-16г си купих вече бившите 2 хапартамента за общо 28-9к сега ги продадох с над 110к отгоре
      Имаше,но панелки за хубави не знам да е имало ,а следя пазара от началото на 90'те години.
      Съгласна съм ,че тогава си купил на тези цени,но локацията не знам как е била щом си ги продал скоро за 140 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Май-май ще си живееш в къщата или в Атина,че 500 евро квадрата си ги пропуснал преди 15 тина годинки
        Само преди 5 имаше по толкова и наистина ги пропуснах, след още 5 макс пак ще има.
        Преди 15-16г си купих вече бившите 2 хапартамента за общо 28-9к сега ги продадох с над 110к отгоре
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Еми да - продаваш един и си вземаш 2. Някакси ми се струва че 2>1 . Па и имам 100к кеш мога да си взема по всяко време и у Софията хапартамент ма не мъ кефят цените. Като(ако) станат по 500е квадрата действам, иначе ще си живея я в Къщата я в Атина
          Май-май ще си живееш в къщата или в Атина,че 500 евро квадрата си ги пропуснал преди 15 тина годинки

Коментар

• Еми да - продаваш един и си вземаш 2. Някакси ми се струва че 2>1 . Па и имам 100к кеш мога да си взема по всяко време и у Софията хапартамент ма не мъ кефят цените. Като(ако) станат по 500е квадрата действам, иначе ще си живея я в Къщата я в Атина. Иначе само в Софията у центъро е по скъпо, ама то и като няма уреден квартал, навсякъде се строи безразборно и не се мисли грам за удобствата на гражданите - как ще си гледат децата примерно
            Last edited by bota156; 14.07.2018, 12:37.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Са 300 кинта данък за малолитражка няма не си измисляй.И не настанявай цигани в чужди имоти а в свои.Ше излезе добър комунист от тебе...
              Бота избра друга столица да си купува имоти, щото тука са му скъпи, но ще съжалява много.....

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ми щото няма пари да плаща ремонтите на общите части и да си плати данъците. Затова.
                И парното. И само плач, че няма пари. Не го казвам със злоба...

Коментар

Ми що да не живее?
                  Ми щото няма пари да плаща ремонтите на общите части и да си плати данъците. Затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от zepter Разгледай мнение

Но пък и доста пенсионер софийски живее сам в 3 или 4-стайно жилище баш в центъра май, а?
                    Ми що да не живее?

Коментар

• Първоначално изпратено от zepter Разгледай мнение

Но пък и доста пенсионер софийски живее сам в 3 или 4-стайно жилище баш в центъра май, а?
                      Това не значи, че точно в Столицата трябва да се национализират, чрез такива идеи..

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

де са тия къщи?
                        апартаментите май бяха в стария ми квартал..
                        защо да е риск второ в греция?
                        Щото данъка му е по-висок.

Коментар

Приятел при положение че средната пенсия е 350 лева колко да вдигнат данъците?Ми то по добре направо да избият пенсионерите.Нали ще излезе народа на улиците и ше ги изкорми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнение
                            София бавно върви към структурата наЛондон-/личен опит/-голяма концентрация на капитали ,строителство...да...има- що годе работа,за добри пари,градчета-сателити около него/30-40 мин. с влак или метро от центъра/,шумно и пренаселено+туристи.Тук има една закономерност-най - бедните живеят в центъра под наем/тази тенденция се оформя и за Бг/,което е много жалко за нас, че не можем да вземем пример от градове,които вече са на този път.Разликата м/у UK и Бг е че и там в провинцията живеят хора добре и с прилични доходи,но 70-80%са пак под наем, а при нас
                            е точно обратното-в провинцията 70-80% е собственост.Осъзнайте се бе,хора-вие имате собственост по родните си места-развивайте своя роден край,борете се срещу тъпи политипески решения,защитавайте се,бъдете коректив...къде е гражданското общество...такова,каквото е в UK..и не само....една Румъния ни задмина по този показател....Жалко.....

Са разбрах защо бедните искат 149 евро квадрата на жълтите плочки.Айде да не пишем пияни и дрогирани.Не може човек да си бръкне у гъзо с единия палец а от другия да смуче измислени данни които му се иска да са верни.Центъра си е център навсякъде по света и киртака си е киртак насекъде.Та викаш да се борим....С кого да се борим...Това не е като да се борин вечер под юргана.Искаш ли дайдеш в Плевен и да поведеш борбата....А .Ама моля ви не пишете простотии и клишета.
                            Last edited by national power; 05.06.2018, 08:00.

Коментар

Това с данъците да не са го преписали от мен.
                              Не е нормално за една каручка малолитражка данъка да е 300лв а за жилище 30лв.
                              За социални служби - освобождават те от данък на селската ти къща дето не ти трябва и струва 2-3к лева и там настаняват безимотните роми. Ама който сгафи - краде, йок жилище. И да не им дават да си струпват барака където сварят.
                              Ще решат с едно действие няколко проблема.
                              Ама първо трябва да узаконят всичко налично - че БГ къщите са също толкова законни колкото и циганската колиба
                              Са 300 кинта данък за малолитражка няма не си измисляй.И не настанявай цигани в чужди имоти а в свои.Ше излезе добър комунист от тебе...

Коментар

Само едно уточнение - не бяха панелки а тули стари, по дърти и от мене.
                                И имам 2 непотребни къщи(на баща ми и майка ми) дето ги мъча на 10к лева ама никой не иска.
                                И в Гърция повече от 1 жилище си е голяяяям риск. Ако имам доверен човек и 3-ти апартамент в Атина ще си взема ама пусто нямам доверие на никой чужд(не моя кръв)

И само ако вдигнат данъците ще почнем да си ценим имотите и да ги гледаме като актив/пасив а не даденост дето може да си стои с години неупотребявана и да викаме ни вода пие, ни ще избяга
                                Приятел при положение че средната пенсия е 350 лева колко да вдигнат данъците?Ми то по добре направо да избият пенсионерите.Нали ще излезе народа на улиците и ше ги изкорми.

Коментар

Working...
                                X