If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще поеме....ама как ще се придвижват, с какво и до какво ще доведе - това дали го мисли някой? Инфраструктурата е такава, че и сега има задръствания (даже и по метрото), а пък с още 1 млн. не ми се мисли. Ще се спасяваме от София....
Това отдавна е рещено по елегантен и екологичен начин - с каруци...
Младост, Овча Купел... София можела да поеме още 1 милион жители! Това е мнение на арх. Любо Георгиев, ръководител на екипа „Визия за София. Доста интересно мнение, явно София ще се превърне в град-държава.
Ще поеме....ама как ще се придвижват, с какво и до какво ще доведе - това дали го мисли някой? Инфраструктурата е такава, че и сега има задръствания (даже и по метрото), а пък с още 1 млн. не ми се мисли. Ще се спасяваме от София....
Младост, Овча Купел... София можела да поеме още 1 милион жители! Това е мнение на арх. Любо Георгиев, ръководител на екипа „Визия за София. Доста интересно мнение, явно София ще се превърне в град-държава.
Маре, само в моя източен квартал в момента има строеж на 10 жилищни блока, макар, че квартала е от тези предвиден за средновисоко застрояване с КК до 15м.
Като гледам какъв бум на купуване на жилища в столицата има, явно хората искат да си купят.
Маре, само в моя източен квартал в момента има строеж на 10 жилищни блока, макар, че квартала е от тези предвиден за средновисоко застрояване с КК до 15м.
Хайде, коментирайте ако трябва да купите апартамент, сега или да се изчака, ЕПК, нова тухла, стара тухла?
За да коментирам трябва да разполагам с някаква информация за тоя дето иска да купува.Примерно финансово състояни семейно положение наличие на други имоти.Иначе какво да коментирам ей така да си прая проветрение на зъбите.
Малко ми е чудно това предлагане в Оборище откъде идва само
А де, аз се чудя същото. А може, ако гледат къде са писани в самите обяви, може да става дума за т.нар. Оборище - всъщност Слатина, но "заела" името на по-престижния квартал.
Коментар