Говореше се че цените са надути заради наличието на имотен балон, не се ли чуват слухове за спукването му или само на мен всичко продължава да ми изглежда безбожно скъпо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искате ли да си купите жилище в столицата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Белла Разгледай мнение
ОК! РЗ - 1600, земеделска земя/ниви/ - 50 дк., собственик към на вила в провинцията и апартамент в северния район на София и още нещо.
Ако нямаш спестени и не искаш да продаваш нищо, а да купиш с цел „инвестиция” и да го пуснеш под наем.... с 1600 заплата е рисково, всяко по-сериозно покачване на лихвите и/или загуба на работа може да те обърне.
Семейно положение? Ако имаш деца... не виждам кое по напред...
Всичко това да догадки разбира се, има много условности...
успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Точно обратното купуващ за да не плащаш наеми.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнениеВ София вече не е за купуване с цел живеене. С инвестиционна, да. Обаче за мен имотите в покрайнините на София са много по-интересни и катго пазар, и като възможности
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
на кое казваш покрайнини?
Коментар
-
Ако имаш някакви пари в кеш и теглиш заем, който да не е с висока лихва е добре да действаш. Говоря за хората, които живеят под наем. Защото вечно да плащаш на хазяи не е работа. Вече къде, какви квадрати, за какви пари - всеки според възможностите и желанията си. И разбира се - конкретните си нужди.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнениеВ София вече не е за купуване с цел живеене. С инвестиционна, да. Обаче за мен имотите в покрайнините на София са много по-интересни и катго пазар, и като възможностипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеСофия може и още 5 милиона да поеме, винаги има място за още един.
Давам за пример Кайро, който е колкото София, но населението е 20 милиона души. Който е бил там знае за какво иде реч. Който не може да види в YouTube.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Investitor33 Разгледай мнениеДнес излезе новина за протест срещу презастрояването и бетонните гета в София.
С право протеститрат хората, то вече не се живее от бетон, хора няма толкова колкото жилища. Да не говорим в колко окаяно състояние са пространствата около блоковете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
За да коментирам трябва да разполагам с някаква информация за тоя дето иска да купува.Примерно финансово състояни семейно положение наличие на други имоти.Иначе какво да коментирам ей така да си прая проветрение на зъбите.
Коментар
Коментар