IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв срив на недвижимите имоти очаквате...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Асене, преди малко даваха по телевизията колко са зле разносчиците на пици в хАмериката :-) Е как си?
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius
      Първоначално изпратено от acen1975
      и междудругото,както куку,така и аз,ви казвахме,че нито сащ ще се оправи скоро,нито канада-не сме твърдяли,че положението е розово.
      но като той,така и за твърдиме,че европа ще се сговняса в пъти повече......
      европейците ги чакат ОГРОООООМНИ проблеми,и тва,дето става в сащ ще ви се види като пролет след време......

та да си дойдеме на думата-какъв спорт обичаш да гледаш?
      Ами в такъв случай - вместо да се нападаме взаимно - можем да направим каквото зависи от нас да се оправят нещата...

Вместо да сме си полезни - що да се караме за глупости?

Спорт? Волейбола как е? Става ли?

п.с.
      А това кое, къде и как щяло да протече... не съм сигурен, че в Европа ще се отрази по-силно... даже съм убеден, че ще е
      по-слабо... но ще видим!
      ми,че ако не се нападаме един друг,няма да е интересно....не си ли се замислял?

да направиме заедно нещо,че да се оправят нещата?
      сори,ама вече ,квото става в бг е необратим процес.....един процес обърне ли се в необратим,просто чакаш и гледаш........
      ако знаеш колко съм писал в имоти.нет миналата година...ти още не беше дошъл там тогава.
      писах,че банките ще имат огромни проблеми,ако продължават да раздават безхаберно кредити,писах,че алчността им от временни печалби ще ги погребе,писах,че 8% задължителни резерви е самообийство и трябва да са над 20%,писах,че с лъгане и хитреене банка не се управлява......
      и кво?някакъв смисъл?
      никакъв-трябваше та имат проблеми с неликвидност,че да се освестат кво ги чака.
      немъ вече оправия!
      бг я намразиха от ЕС....правят всичко възможно да катурнат тва правителство,обаче вие си пиете ракийката и руйното вино и българия "си е добре"
      първото нещо е да падне правителството-а тия няма да се дадат лесно.....за кво е ДАНС мислиш?за да пази бг от тероризъм?
      набихте си го със станишката и то много яко!да не говориме за олигуфрени от рода на димитров и орешарски.....палячовци,а вие за министри сте ги сложили....

когато разберете,че комунист учил в русия манипулативна политика,не става за нищо друго,освен за крадльо и лъжльо,тогава бг може и да изгради някакъв фундамент за намиране на дъно на кризата.
      преди 11 години бг изстрада от управлението на виденов и сие,поука явно не си взехте, сега ще си плащате за това,че пак кадровици са се наместили,да ви правят на маймуни!
      и внимавай,че сегашния е много по опасен от виденов,нищо,че само се усмихва!
      за 3 години успя да направи медиен чадър,държавна сигурност(под негово ръководство..),да се бори със стачки и протести, чрез полиция и затваряне на фермери-хората фалират и не знаят кво да правят,той ги арестува....
      както и гвоздея на програмата-нещо,което мислех,че е невъзможно да стане в бг-затваряне на сайтове,заплахи чрез ДАНС и пребиване на журналисти.....

работата е много по сериозна,отколкото си мислиш.......и в ЕС ги виждат тези подробности и никой няма да подаде ръка на бг,докато тези комунисти властват!
      кво си мислиш?че страни с висок морал ще позволят на бай ганьовци да съществуват в тяхната система?няма такъв филм-ако трябва ще сринат българия икономически,само и само да ви накарат да ги махнете тези бандити.

Коментар

Първоначално изпратено от acen1975
        и междудругото,както куку,така и аз,ви казвахме,че нито сащ ще се оправи скоро,нито канада-не сме твърдяли,че положението е розово.
        европейците ги чакат ОГРОООООМНИ проблеми,и тва,дето става в сащ ще ви се види като пролет след време......

Ами в такъв случай - вместо да се нападаме взаимно - можем да направим каквото зависи от нас да се оправят нещата...

п.с.
        А това кое, къде и как щяло да протече... не съм сигурен, че в Европа ще се отрази по-силно... даже съм убеден, че ще е
        по-слабо... но ще видим!
        Това е! И си е за нова тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975

п.с.
          по-слабо... но ще видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
            ***.нет не ги чета от месеци...
            А последния ти сбъркан и редактиран пост (September 23, 2008 04:00PM)?

Не на мене тия... не съм вчерашен!

Коментар

Аcena, виж ми темата в другия форум... че на kuku му е трудно да ми опонира вече!

А там баш за Щатите си хортуваме... че при вас вече се материализираха... Уолстрийт се пренесе на Мейнстрийт!

1929-1933 да не ви се види като коледно парти?
              имоти,нет не ги чета от месеци......нито има кво да науча-нормалните хора избягаха от там,ако не си забелязал......
              куку се очудвам,че още пише.....не знам за кво сте спорили,ама знам,че човека си има понятие...ти също,но не забравяй,че си в бг,а той в канада.....колкото и да звучи странно,той има по голям достъп на информация от теб.
              не те подценявам-имаш пипе,логика и пространствено мислене и можеш да отсяваш истини от лъжи,но нямаш достъп до обобщена информация....
              ако си мислиш,че няколко преведени статии на ден,от ройтерс или блумбърг ще те запознаят със ситуацията в сащ или някъде другадеси,бъркаш!
              куку също има твойте качества,но има и сбит достъп до инфо!
              достатъчно му е да отдели един час ,да гледа кътлоу & къмпани ....

Коментар

• Аcenе, виж ми темата в другия форум... че на kuku му е трудно да ми опонира вече!

А там баш за Щатите си хортуваме... че при вас вече се материализираха... Уолстрийт се пренесе на Мейнстрийт!

1929-1933 да не ви се види като коледно парти?

Manufacturing in U.S. Contracts at Faster Pace Than Economists Estimated

Manufacturing in the U.S. contracted in September at the fastest pace since the last recession as sales slowed, signaling the credit crisis is spreading beyond Wall Street. и т.н. - Bloomberg

А тия от Newsweek - що са толкова лоши?

Bankrupt Economics - Why the crisis will deepen and get harder to fix!

Коментар

jikev, в теб съществува някаква заблуда относно някой неща - и ако ми позволиш ще я разсея!

Това за "Асенчо с пиците" не знам защо реши да ми го лепнеш - при условие, че нито съм го казвал, писал или дори мислил!
                  И най-малкото защото с Асен спорим от доста време... и не само тук... и знам добре с какво се занимава в Щатите и прочие!
                  А и никога не бих си позволил да обиждам човек на професия...но тъй като не ме познаваш - объркването ти е разбираемо!

А за нещата, които е научил от мен... не се грижи - не са хич малко!

За основното - оставам с впечатление, че изобщо не си ме разбрал... имах предвид, не само че можеш да заложиш и на двата отбора... ами дори и на съдията... че като се има предвид какво представлява оная пародия наречена наш футбол... та чак кръстена с гръмкото име А-група! Това беше някакъв (явно за едни - несполучлив, но за други - не) опит за шега!

Който разбрал - разбрал! Нямам намерение да давам допълнителни указания! Не че има нужда...
                  Джулиъс,ти обаче май не виждаш главния проблем!
                  знаеш ли кой е той?
                  ами той е,че скоро няма да има за кво да си спориме с теб......трябва да намериме нови полета за изява......икономическите ше почнат да се материализират и дори и най-големите патриоти и оптимисти ще заглъхнат......
                  когато цифричките се материализират и станат факт,тогава за кво ша спориме?
                  може би спорт?я кажи,какъв спорт обичаш да гледаш,да видиш кво ще ти се случи......

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от Negramoten
                    Първоначално изпратено от B.Graham
                    От спад минаваме на срив а после за какво ще говориме?
                    Няма да има за какво
                    Е имотите поне не могат да изчезнат като някои акции..... тези на ЦСКА например
                    имотите не, но някой села и по-малки градове ще изчезнат...

Коментар

• Human имаш ЛС

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Няма да има за какво
                        Е имотите поне не могат да изчезнат като някои акции..... тези на ЦСКА например
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                          Първоначално изпратено от toto
                          Само да уточня терминологията - до преди една-две годи очаквахме спад на цените, Сега вече ще е СРИВВ наистина, корето е пагубно и за икономиката и за доходите на всички - имащи и нямащи имоти.
                          И аз от това се плаша, преди очаквахме максимум 30% спад, а сега май и песимистичните ни прогнози за 50% спад ще се окажат розови.
                          Както казваше О'Пепи "преди очаквах 38,2%, сега чакам 61,2%" Май и тримата се превърнахте в дъъъългочакащи. Пак сме октомври, време ме е някой да се изцепи "най-късно март ще дойдат промоциите... пак"

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Няма да има за какво

Коментар

• От спад минаваме на срив а после за какво ще говориме?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto
                                Само да уточня терминологията - до преди една-две годи очаквахме спад на цените, Сега вече ще е СРИВВ наистина, корето е пагубно и за икономиката и за доходите на всички - имащи и нямащи имоти.
                                И аз от това се плаша, преди очаквахме максимум 30% спад, а сега май и песимистичните ни прогнози за 50% спад ще се окажат розови.

Коментар

Working...
                                X