Само да уточня терминологията - до преди една-две годи очаквахме спад на цените, Сега вече ще е СРИВВ наистина, корето е пагубно и за икономиката и за доходите на всички - имащи и нямащи имоти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв срив на недвижимите имоти очаквате...
Collapse
X
-
jikev, в теб съществува някаква заблуда относно някой неща - и ако ми позволиш ще я разсея!
Това за "Асенчо с пиците" не знам защо реши да ми го лепнеш - при условие, че нито съм го казвал, писал или дори мислил!
И най-малкото защото с Асен спорим от доста време... и не само тук... и знам добре с какво се занимава в Щатите и прочие!
А и никога не бих си позволил да обиждам човек на професия...но тъй като не ме познаваш - объркването ти е разбираемо!
А за нещата, които е научил от мен... не се грижи - не са хич малко!
За основното - оставам с впечатление, че изобщо не си ме разбрал... имах предвид, не само че можеш да заложиш и на двата отбора... ами дори и на съдията... че като се има предвид какво представлява оная пародия наречена наш футбол... та чак кръстена с гръмкото име А-група! Това беше някакъв (явно за едни - несполучлив, но за други - не) опит за шега!
Който разбрал - разбрал! Нямам намерение да давам допълнителни указания! Не че има нужда...
Коментар
-
Eхх, кой съм та да се обаждам, но не ме сдържа...
Julius написа:
acen1975 написа:
даааа,и отделно ,освен,че гледам шоуто,съм и заложил........на тва,онова.....
нали знаеш-като отидеш на мач,а не си подчитател на футбола,за да ти е интересно,залагаш на едните да спечелят и така и на теб ти става интересно.......
добре,че в сащ можеш да залагаш и на левски и на цска.
в бг можеш да залагаш само на едните......на другите не можело,защото КФН не разрешавало.......
И на залози ли да те уча?
Чувал си за арбитражи, сигурен съм, но явно не сина "ТИ" с тях, за разлика от "Асенчо с пиците"...
Разбира се , можеш да заложиш и на двата отбора и да си на печалба - стига да усетиш момента и да набараш букмейкъра!
Асен определено го умее това! А ти за сега се въздържай да го учиш!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от JuliusПървоначално изпратено от acen1975даааа,и отделно ,освен,че гледам шоуто,съм и заложил........на тва,онова.....
нали знаеш-като отидеш на мач,а не си подчитател на футбола,за да ти е интересно,залагаш на едните да спечелят и така и на теб ти става интересно.......
в бг можеш да залагаш само на едните......на другите не можело,защото КФН не разрешавало.......
Като залагаш едновременно и на Левски и на ЦСКА - все едно да залагаш на рулетка (червено/черно) - загубата и печалбата е минимална - върху разликата между двете... ами ако се падне нулата (зелено)? Гориш като боров фас на течение...
А ние тук можем да залагаме и на нулата (съдията)!
нормалния инвеститор само на цска може,защото са червени-само на ъп може.....
а да залагаш и на нулата......тва само папазов и илкова може да го правят-виж и до ден днешен не се знае колко е струвала новата трейд платформа на БФБ.......тайна е!
та,ако не си папазов ,илкова или брокер....не само не можеш да залагаш на хула,ами и на черно не можеш........
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975даааа,и отделно ,освен,че гледам шоуто,съм и заложил........на тва,онова.....
Като залагаш едновременно и на Левски и на ЦСКА - все едно да залагаш на рулетка (червено/черно) - загубата и печалбата е минимална - върху разликата между двете... ами ако се падне нулата (зелено)? Гориш като боров фас на течение...
А ние тук можем да залагаме и на нулата (съдията)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JuliusПървоначално изпратено от acen19752009 сащ-купувам еднопосочен билет за бг спешно......
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от acen19752009 сащ-купувам еднопосочен билет за бг спешно......
няма бpе,при първа възможност се прибирам в бг,където "си е добре"
Коментар
-
ЗАДАЧА ЗА НАПРЕДНАЛИ:
ОТКРИЙТЕ ПРИЛИКИТЕ
Дата: 08.09.1944г, гр. София.
Текст на обявата: КУПУВАМ ФАБРИКА! СПЕШНО!
Дата: 05.08.1945г, гр. Хирошима.
Текст на обявата: КУПУВАМ АПАРТАМЕНТ В ЦЕНТЪРА! СПЕШНО!
Дата: 17.10.1987г, гр. Ню Йорк
Текст на обявата: КУПУВАМ АКЦИИ! СПЕШНО!
Дата: 25.12.2004г, Тайланд.
Текст на обявата: КУПУВАМ КРАЙБРЕЖЕН ВАКАНЦИОНЕН ИМОТ! СПЕШНО!
Дата: --.--.2008г, гр. София.
Текст на обявата: КУПУВАМ ЖИЛИЩЕ! СПЕШНО!
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от panthernns,ти явно в строителството работиш, че май си ми и градски ако си бургазлия.
Я кажи, как е - върви ли бизнеса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975лева ще е вързан към тухлата до една година!
долара няма да има шанс да се пребори със лева.доларите ще са хартийки,а левовете ще са гарантирани с тухли!
както знаеме,тухлата има по голяма маса от хартиения долар,съответно долара ще се обезцени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JuliusПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от JuliusПървоначално изпратено от acen1975Първоначално изпратено от Люк СкайуокърКъде е тоя срив.
Дайте да намажем нещо.
забележи-не те питам днес,а те питам след една година кво ще предпочетеш?
Или да видя как 1929 изглежда като коледно парти пред това, което предстои на новата ти родина?
Да не докарате Хамеричко до валутен борд... към лева?
п.с.
След една година това правителство ще е история!
долара няма да има шанс да се пребори със лева.доларите ще са хартийки,а левовете ще са гарантирани с тухли!
както знаеме,тухлата има по голяма маса от хартиения долар,съответно долара ще се обезцени!
Коментар
Коментар