If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой чувал ли е за фирма Даррко ЕООД-мнения и коментари!
какви са приблизителните проценти
-процентът варира от 25 до 40
какви са изискванията човек да започне работа: образование(минимум) и опит
- изисква се висше образование, а опита не е задължителен
а и ако може коментар близък до действителноста за 5000 $ дето някой
съфорумец спомена
- не се изискват никакви средства от ваша страна за започване
p.s какво е "преференцируеми акции"
- http://en.wikipedia.org/wiki/Preferred_stock
Що е това счетоводни отчети и имат ли те почва у вас!
И от къде търговецо да взема данни за да изчисля EBITDA!
Първоначално изпратено от Dimitarj
Здравейте на всички,
В момента работя в Даррко като тарговец на акции, доволен съм от условията, които ми предлагат.
В случай, че ви интерсува нещо по-конкретно, може да питате, но не и да правите коментари, които са далеч от действителността.
Dimitarj написа:
Здравейте на всички,
В момента работя в Даррко като тарговец на акции, доволен съм от условията, които ми предлагат.
В случай, че ви интерсува нещо по-конкретно, може да питате, но не и да правите коментари, които са далеч от действителността.
аз си заставам на 100% зад всички мой коментри по темата
Възнаграждението е на % база, която зависи от представянето ти на Series 7 Еxam.
и тука питам:
-какви са приблизителните проценти
-какви са изискванията човек да започне работа: образование(минимум) и опит
а и ако може коментар близък до действителноста за 5000 $ дето някой
съфорумец спомена
p.s какво е "преференцируеми акции"
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Здравейте на всички,
Колега, дай повече инфо за фирмата. Какво трейдвате, работно време, условия и т.н.
Здравейте на всички,
:shock:
какво точно означава "тарговец на акции"?
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Dimitarj
Здравейте на всички,
Абе alex1001111 , кво правиш в тази тема????Та нали точно ти подхвана за боновите книжки дето само ти не си знаел кво е това...ебалник
Всеки разсъждава с това което има в главата. Теб те оправдавам напълно. Не ми е ясно при умрял човек с загубена книжка какво се прави. Също и при загубена книжка и жив човек. Обмисляй внимателно какво пишеш понеже рискуваш да продължиш с тъпанарщините си!
Отиваш при ИП,което е Регистрационен Агент.Там ще ти обяснят...
Коментар