IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой чувал ли е за фирма Даррко ЕООД-мнения и коментари!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво се случва с bulltg? Някой знае ли?

Коментар

• ..

Коментар

• f

jetrrre
        never mind

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          Първоначално изпратено от kritelin
          Nikola тейп ( лента ) или л2 както го нарича Crazy - т.е. виждаш пред теб в реално време поръчките и реалните обеми в съответните акции.Идеално е за скалпиране ( каквото се и прави в тази фирма ).
          Иначе нямам нищо общо аз с Даррко просто не всичко е п/е коефиценти
          Всъщност П/Е коефициента е само един, докато price коефициентите са няколко. Разбрахме се. :wink:
          Идеята ми беше,че при тези данни ако хванеш един средноинтелигентен човек и му дадеш 3-4 месеца да потренира резултатите постепенно ще дойдат.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            Nikola тейп ( лента ) или л2 както го нарича Crazy - т.е. виждаш пред теб в реално време поръчките и реалните обеми в съответните акции.Идеално е за скалпиране ( каквото се и прави в тази фирма ).
            Всъщност П/Е коефициента е само един, докато price коефициентите са няколко. Разбрахме се. :wink:

Коментар

• Nikola тейп ( лента ) или л2 както го нарича Crazy - т.е. виждаш пред теб в реално време поръчките и реалните обеми в съответните акции.Идеално е за скалпиране ( каквото се и прави в тази фирма ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                Първоначално изпратено от B.Graham
                Първоначално изпратено от Tradanza
                За новаторите на тема инвестиции :

Common stock = комунални акции
                Ма stock акция ли значи?

Опа Греъме, добре че си ти! Инак само се излагам!

stock=стока (елементарно)
                Докога ще ти отварям очите бе серсем?Първо за Пътя сега за термините ..... айде стегни се.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                  Коле, ни си прав...
                  познавам собствениците... на позиция се влиза с много и за малко, не ти трявбва блумбърк нито ройтерс...имат левъл 2 и светкавична връзка...използват някъв интересен метод, но не знам дали го преподават на хората които наемат....наемат много и почти всички щото им аплащат некфо процентче от това кеото зарабоотят...т.е. или ше ядеш или не...отиват там пердимно балъчорчета които си мислят че ще станат нещо си или ще забогатеят но едва ли ще изкарат повече от 1-2 години на работно време 14:00-23:00...и след тва...на пазара на труда без умения подходящи за българската реалност
                  Познаваш евреите ли бе братле? Ах ти! Милионера си е милионер!

С това за Блумберга и Ройтерса исках да кажа точно това от втората част на поста ти.

Коментар

• Коле, ни си прав...
                    познавам собствениците... на позиция се влиза с много и за малко, не ти трявбва блумбърк нито ройтерс...имат левъл 2 и светкавична връзка...използват някъв интересен метод, но не знам дали го преподават на хората които наемат....наемат много и почти всички щото им аплащат некфо процентче от това кеото зарабоотят...т.е. или ше ядеш или не...отиват там пердимно балъчорчета които си мислят че ще станат нещо си или ще забогатеят но едва ли ще изкарат повече от 1-2 години на работно време 14:00-23:00...и след тва...на пазара на труда без умения подходящи за българската реалност

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от Tradanza
                      За новаторите на тема инвестиции :

Common stock = комунални акции
                      Ма stock акция ли значи?

Опа Греъме, добре че си ти! Инак само се излагам!

stock=стока (елементарно)
                      значи - комунални стоки, т.е. шир потреба
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                        Първоначално изпратено от Nikola
                        Първоначално изпратено от Dimitarj
                        Хора аз си правя добри доходи за разлика от повечто от вас.На злобни коментари няма да отговарям!
                        Всъщност имам много познати там и всичките са добри момчета. От тях знам, че близо 5% от фирмата изкарават парите. Останалите са си чист "liability".

Повечето от вас си нямат и представа за какво става въпрос. В общия случай залагате на нещо и просто се надявате да излезне. Т.е 50 на 50 е шанса. Тоест рази работа може да я върши и съседа ми който е митничар. За да разбереш, че съм прав ще попитам нещо и докато си отговаряш на въпросите ми ще разбереш, че съм прав.

1. Колко Bloomberg/Reutres платформи имате? - Предполагам, че все пак трябва да смятате разни неща, когато влизате в позиция? Не може да си е чист gamble, или греша?
                        2. Колко акаунта за Thompson имате? - Все пак, нали трябва да четете рисърчи на компании и на сектори? Иначе как ще знаеш кои сектори да шортиш и на кои да си лонг? А.. или може би се доверявате на опита ви от последните няколко месеца?

Мога да продължа с въпросите, но по-добре да не продължавам. Мисля, че схвана идеята. Т.е със същия успех може да се съберете 50 човека и да играете покер по казината.

Моля те не ни занимавай с добрите ти доходи повече. Благодаря ти.
                        Николчо,когато пред тебе има тейп и виждаш обемите п/е коефицентите ще са ти последната грижа
                        Какво като има пред мене? И ти ли работиш в тази фирма?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                          Първоначално изпратено от Dimitarj
                          Хора аз си правя добри доходи за разлика от повечто от вас.На злобни коментари няма да отговарям!
                          Всъщност имам много познати там и всичките са добри момчета. От тях знам, че близо 5% от фирмата изкарават парите. Останалите са си чист "liability".

Повечето от вас си нямат и представа за какво става въпрос. В общия случай залагате на нещо и просто се надявате да излезне. Т.е 50 на 50 е шанса. Тоест рази работа може да я върши и съседа ми който е митничар. За да разбереш, че съм прав ще попитам нещо и докато си отговаряш на въпросите ми ще разбереш, че съм прав.

1. Колко Bloomberg/Reutres платформи имате? - Предполагам, че все пак трябва да смятате разни неща, когато влизате в позиция? Не може да си е чист gamble, или греша?
                          2. Колко акаунта за Thompson имате? - Все пак, нали трябва да четете рисърчи на компании и на сектори? Иначе как ще знаеш кои сектори да шортиш и на кои да си лонг? А.. или може би се доверявате на опита ви от последните няколко месеца?

Мога да продължа с въпросите, но по-добре да не продължавам. Мисля, че схвана идеята. Т.е със същия успех може да се съберете 50 човека и да играете покер по казината.

Николчо,когато пред тебе има тейп и виждаш обемите п/е коефицентите ще са ти последната грижа

Коментар

• Лятото като ходих на итервю там имаше на стената
                            надпис: "за всеки доведен приятел трейдър премия 100 лв "
                            или нещо от сорта.
                            Аз отидох сам, като незнайния войн,
                            ама май е трябвало да ме заведе някой
                            за да влеза в далаверата и аз
                            Така че ако още е валидна офертата Dimitarj
                            и искаш да земеш и премия за доведен трейдър
                            пиши ми лично съобщение.
                            ps: за да видиш че съм сериозен ще ти кажа
                            даже как се превежда "preferred stock" на български
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitarj

Коментар

• Що за тема?

Нито я знам, нито искам да я знам. Има хиляди фирми на пазара, що за смешна реклама?

Имаше едно време на Славчев от Монтана една фирма с това име за сладолед...

Коментар

Working...
                                X