Какво се случва с bulltg? Някой знае ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой чувал ли е за фирма Даррко ЕООД-мнения и коментари!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от kritelinNikola тейп ( лента ) или л2 както го нарича Crazy - т.е. виждаш пред теб в реално време поръчките и реалните обеми в съответните акции.Идеално е за скалпиране ( каквото се и прави в тази фирма ).
Иначе нямам нищо общо аз с Даррко просто не всичко е п/е коефиценти
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от kritelinNikola тейп ( лента ) или л2 както го нарича Crazy - т.е. виждаш пред теб в реално време поръчките и реалните обеми в съответните акции.Идеално е за скалпиране ( каквото се и прави в тази фирма ).
Иначе нямам нищо общо аз с Даррко просто не всичко е п/е коефиценти
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от TradanzaЗа новаторите на тема инвестиции :
Common stock = комунални акции
Опа Греъме, добре че си ти! Инак само се излагам!
stock=стока (елементарно)Life won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от CrazyHorseКоле, ни си прав...
познавам собствениците... на позиция се влиза с много и за малко, не ти трявбва блумбърк нито ройтерс...имат левъл 2 и светкавична връзка...използват някъв интересен метод, но не знам дали го преподават на хората които наемат....наемат много и почти всички щото им аплащат некфо процентче от това кеото зарабоотят...т.е. или ше ядеш или не...отиват там пердимно балъчорчета които си мислят че ще станат нещо си или ще забогатеят но едва ли ще изкарат повече от 1-2 години на работно време 14:00-23:00...и след тва...на пазара на труда без умения подходящи за българската реалност
С това за Блумберга и Ройтерса исках да кажа точно това от втората част на поста ти.
Коментар
-
Коле, ни си прав...
познавам собствениците... на позиция се влиза с много и за малко, не ти трявбва блумбърк нито ройтерс...имат левъл 2 и светкавична връзка...използват някъв интересен метод, но не знам дали го преподават на хората които наемат....наемат много и почти всички щото им аплащат некфо процентче от това кеото зарабоотят...т.е. или ше ядеш или не...отиват там пердимно балъчорчета които си мислят че ще станат нещо си или ще забогатеят но едва ли ще изкарат повече от 1-2 години на работно време 14:00-23:00...и след тва...на пазара на труда без умения подходящи за българската реалност
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от TradanzaЗа новаторите на тема инвестиции :
Common stock = комунални акции
Опа Греъме, добре че си ти! Инак само се излагам!
stock=стока (елементарно)Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от DimitarjХора аз си правя добри доходи за разлика от повечто от вас.На злобни коментари няма да отговарям!
Повечето от вас си нямат и представа за какво става въпрос. В общия случай залагате на нещо и просто се надявате да излезне. Т.е 50 на 50 е шанса. Тоест рази работа може да я върши и съседа ми който е митничар. За да разбереш, че съм прав ще попитам нещо и докато си отговаряш на въпросите ми ще разбереш, че съм прав.
1. Колко Bloomberg/Reutres платформи имате? - Предполагам, че все пак трябва да смятате разни неща, когато влизате в позиция? Не може да си е чист gamble, или греша?
2. Колко акаунта за Thompson имате? - Все пак, нали трябва да четете рисърчи на компании и на сектори? Иначе как ще знаеш кои сектори да шортиш и на кои да си лонг? А.. или може би се доверявате на опита ви от последните няколко месеца?
Мога да продължа с въпросите, но по-добре да не продължавам. Мисля, че схвана идеята. Т.е със същия успех може да се съберете 50 човека и да играете покер по казината.
Моля те не ни занимавай с добрите ти доходи повече. Благодаря ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от DimitarjХора аз си правя добри доходи за разлика от повечто от вас.На злобни коментари няма да отговарям!
Повечето от вас си нямат и представа за какво става въпрос. В общия случай залагате на нещо и просто се надявате да излезне. Т.е 50 на 50 е шанса. Тоест рази работа може да я върши и съседа ми който е митничар. За да разбереш, че съм прав ще попитам нещо и докато си отговаряш на въпросите ми ще разбереш, че съм прав.
1. Колко Bloomberg/Reutres платформи имате? - Предполагам, че все пак трябва да смятате разни неща, когато влизате в позиция? Не може да си е чист gamble, или греша?
2. Колко акаунта за Thompson имате? - Все пак, нали трябва да четете рисърчи на компании и на сектори? Иначе как ще знаеш кои сектори да шортиш и на кои да си лонг? А.. или може би се доверявате на опита ви от последните няколко месеца?
Мога да продължа с въпросите, но по-добре да не продължавам. Мисля, че схвана идеята. Т.е със същия успех може да се съберете 50 човека и да играете покер по казината.
Коментар
-
Лятото като ходих на итервю там имаше на стената
надпис: "за всеки доведен приятел трейдър премия 100 лв "
или нещо от сорта.
Аз отидох сам, като незнайния войн,
ама май е трябвало да ме заведе някой
за да влеза в далаверата и аз
Така че ако още е валидна офертата Dimitarj
и искаш да земеш и премия за доведен трейдър
пиши ми лично съобщение.
ps: за да видиш че съм сериозен ще ти кажа
даже как се превежда "preferred stock" на български“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от DimitarjХора аз си правя добри доходи за разлика от повечто от вас.На злобни коментари няма да отговарям!
Коментар
Коментар