Първоначално изпратено от javor
добре е , че дори ти се усещаш - че трябва да свършиш -не си като "онези" каращите до "края"...
друг е въпросът,че никой не те моли за присъствие , нито за мнение !
Българинът е като Кукувицата - търси чуждо гнездо за да снесе яйцата-свое не прави (тази метафора - леко изменена е теза на Александър Андрееев - DW)
Създай си тема и си онанирай наволя - ако имаш причина (сещаш ли се за каква причина иде реч ?)
ако това твоето е " умение за общуване" - искам цял живот да остана НЕумеещ.....избърши си пяната от устата , измий си очите и се запитай (какво правя , защо го правя , къде е интересът ми , къде е главата ми , защо наричам някого "идиот" само защото не ми харесва )
това последното , вероятно е трудно и няма да се случи
като за теб-по лесно за разбиране..
.......никой разумен ни си удря пръста с чук само защото има добри лекари които ще го излекуват (това трябваше да е като за теб а стана много сложно )
абе...с две думи: това си е партийно събрание , на което всички са единодушни , след което на някои започва да им попремигва лампата , че е възможен и друг вариант (но трябва време) !
Ако помолиш някой разумен да ти преведе това което си написал-сигурно ще намериш препоръки които трябва да спазваш и имаш шансове
един приятел от Плевен някога казваше:
" познавам цяла рота такива като теб - чудя се дали си подходящ за ротен командир , или да търся някой по "достоен""
бъди разумен -БГ е страна на умниците и е на последно място в Европа
сещаш ли се ..........
бъди по-спокоен ,бъди УВЕРЕН , остави комплексите-

в т.9 издаваш несигурност , неувереност .........не се отчайвай , с повече труд и разум може и да успееш един ден..
Аз те изкарвам от равновесие а ти ме забавляваш , безобиден си

Сещаш ли се кой е "увредения ?????"
освобождавам те от задължението да ме репликираш (освен ако не е аргументирано) .....ако е сложно за разбиране - обяснението при следващия ти гаф
Коментар