IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Иде ли....но не баба Илиица - а офертни цени в USD ($)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tikvenik yade tutmanik
    Първоначално изпратено от anon6706
    Тиквеник, гледам, че си се позапенил малко, та чак и чичо си ОНАН споменаваш във форума. Давай го по-спокойно. Цените на НИ ще се движат в определена посока и без твоите "безценни" съвети.
    Хайде и умната!!!
    П.П. И ако ще ми отговаряш - моля да не е толкова цветно и да бъде по-кратичко. Интелектът си личи с кратки изказвания, а не чрез червените чаршафи от семейното ложе.
    П.П.П. Да добавя, че се сетих: Освен това, написах, че си "малко простоват", а не като апологетите или там както беше - "простоват". За мен "малко простоват" е нещо като глуповат. Ти си провери какво означава.
    Хайде стига толкова, че ще стане дълъг поста и ще ме заядеш за интелекта ми.....
    -------------------
    това,с "червените чаршафи" е опит да ти обърна внимание кое и как да четеш и разбираш !
    другото няма да коментирам , пак няма да е успешно !
    и пак "оня" виц -
    според глухия тънцуващите са луди (той,несретникът не чува музиката)
    и си изберете "ротния командир " ->справка - поста по-долу -
    Чета, че цитираш Сашо, значи си слушател на това радио, което те издига.... мъничко. А и "мъничко" прекаляваш с това за глухия и лудите. Все пак има Бетовен (гледам, че си падаш по немски медии). Той какъв е бил, несретник ли?
    И както съм чувал да се казва: Не задавай въпрос, чийто отговор не знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius
      Още ли не си си легнал?

Не, просто нещата (поне за мен) отдавна са ясни!

Няма какво повече да кажем... само ще се повтаряме! Остава само да стоим и да гледаме!

Шоуто тепърва предстои!
      що да лягам?от сън спомени няма......
      гледам ги европейчетата как ще реагират на урагана,да видиме че моа ли да клъвнеме някъде малко мърша....
      яле ги британчетата вече се разсъниха и паунда прави някви неуспешни опити да рипа....
      са и борсата да ги видиме кат се събудят на декъ ще подкарат петрола и после ше лягам....

та викаш,шоуто тепърва предстои,а?

да знаеш,че представлението като почне,поне петилетка няма да затвори.....
      сега е само прелюдията.....зимъска се почва истинския цирк.......
      ше ги гледаме циркаджиите как ще поемат удара.....ше гледат като малки деца,дето са направили пакост и не знаят как да се държат,за да не се издадат......
      чу ли,че орешарски предвещава 11% ръст в БВП?
      той май е най-големия клоун в представлението......
      ако можеше с думи икономика да се управлява.......да не забравяме и обещанието му,че инфлацията за 2008 година ще е 8%......до сега е 15%.......четири месеца му остават да я смъкне двойно..........

българия-страната на думите и обещанията!

Коментар

• Ти още ли не си си легнал?

Коментар

• я,двама човека,които уважавам и се радвам да видя!
          Джулиъс,кво става с тия имоти.нет?
          нещо само ти и барбарона си пишете?
          ликвидност няма........я да вземете да си вкарате по няколко ника и да си спорите,белкем някой се подлъже да почне да пише и там......

Коментар

• прекотирайте си цените на ИМОТИТЕ в долари при курс 1.53,
            след Нова година стягайте комбайните - реколтата ще е готова за жътва
            а блеещите за доене и подстригване
            който изпусне питомното да не се плаши - ще хване .......

Коментар

• Eh, Andreshko!

Казах ти го и в имотния форум: "Сладък си... но не лепнеш!"

Тези 42 700 човека... ако мярнат тази графика, имаш ли идея в какво приключение ще се видят?

Коментар

• винаги съм се учудвала на хората,които четат масова преса , ползват масови критерии и искат да са богати.
                Тиквеникът е прав-но не разбирам защо го пише всичко това - алтруист не ще да е , залага на съвсем други бази .....прав е основно , защото предизвиква гнева на тълпата-тълпата винаги греши и би трябвало да го харесва,ако и той греши.
                ----------------
                тиквенико,ти интерес ли гониш тука ,друго обяснение не съзирам ?
                мисля,че дори схващам гадния ти подтекст а и като чета,че газиш наред...
                ясно ми е всичко - мисля,че не греша
                да знаеш,че и аз като Асен 1975 съм ти фенка

Коментар

• стига бе човек,мен ме кефиш кви ги говориш..сериозно,не се майтапя.
                  колко души могат да говорят със завъртулки и намеци......и колко могат да вникнат в тях?
                  не се предавай-ако ти преча,кажи-млъквам,само и само да те чета.а рядко може някой да ме накара да млъка,,,,сигурно си забелязал.....
                  глей къв реверанс ти правя!
                  лодка #8 я оставяме във водата-твоя е,не е под наем,така че,не се безпокои за човека с говорителя!

Коментар

• RE:АСЕН 75

п.п. - ако искаш , мога да ти оставя юзъра и паролата - да ги ползваш от твое име и да им смущаваш съня !
                    аз съм ги подгрял - не ги оставяй да изстинат !
                    неспокойният,ядосаният,несигурният , незнаещият ГРЕШИ - а това е най-сигурният начин да го яхнеш

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975

а когато на танцуващите им се е пуснало валс,а те денсат казачок?
                      дали пък глухия всъщност вижда абсурда и за тва се смее,или наистина е глух?

ти глух ли си ,или различаваш музиката и знаеш,че на рок енд ролл,станишев като денси казачок(по медиите),е смешен,нищо,че се прави на рокер.......

мeн ми се струва,че не само не си глух и различаваш стиловете музика и видовете танци,май си от ОРКЕСТЪРА........
                      ----------
                      Някога, ама много някога , когато бях малък
                      майка ми ме водеше в Кайлъка (парк в Плевен) на езерото с лодките...
                      та там,като ти изтече времето за което си платил - един с мегафон казваше:
                      Лодка № 8 - вашето време изтече , излезте на брега
                      ----------
                      та и моето време изтече - свърших си задачите -оставам само зрител,безмълвен при това !
                      само ако ми потрябва боксова круша - разчитайте на мен ,пак ще подкарам раята.....
                      до тогава - действай ги ти , и както си знаеш-грубо,безапелационно , еднопосочно , те друго не заслужават -
                      българинът взема правилни решения САМО когато няма избор - лишавай ги от избор , мачкай ги , унижавай ги - на мазохистите им харесва -
                      оставям ти ги - халал да са ти !!!
                      сбогом -

Коментар

• Първоначално изпратено от tikvenik yade tutmanik
                        Първоначално изпратено от acen1975
                        ядящия тутманици,

за имотите не знам дали ще познаеш(колкото и да ти се иска),ама за прогнозата за долара ти свалям шапка........ако знаеш колко го играят да паднееее(на технически анализ...)
                        я влез във форекс форума и им предай малко уроци,че някои доста бой ядоха напоследък,а ужким за тва са учили.....
                        ----------------------------------------------
                        асенеееееее ,
                        един тъпак от другия форум казва :
                        ----------
                        глухият смята танцуващите за луди , само защото не чува музиката !
                        а когато на танцуващите им се е пуснало валс,а те денсат казачок?
                        дали пък глухия всъщност вижда абсурда и за тва се смее,или наистина е глух?

ти глух ли си ,или различаваш музиката и знаеш,че на рок енд ролл,станишев като денси казачок(по медиите),е смешен,нищо,че се прави на рокер.......

мeн ми се струва,че не само не си глух и различаваш стиловете музика и видовете танци,май си от ОРКЕСТЪРА........

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                          ядящия тутманици,

за имотите не знам дали ще познаеш(колкото и да ти се иска),ама за прогнозата за долара ти свалям шапка........ако знаеш колко го играят да паднееее(на технически анализ...)
                          я влез във форекс форума и им предай малко уроци,че някои доста бой ядоха напоследък,а ужким за тва са учили.....
                          ----------------------------------------------
                          асенеееееее ,
                          един тъпак от другия форум казва :
                          ----------
                          глухият смята танцуващите за луди , само защото не чува музиката !

Коментар

• АЗ БЯХ ДОТУК - ДРУГИЯТ ОВЧАР ЩЕ ДОЙДЕ , ЧАКАЙТЕ ГО

отказвам се да споря с вас - много сте , силни сте (но не в главите),НЕПОБЕДИМИ сте
                            Обаче много ми помогнахте -
                            дори вие,несъзнателно го можете
                            поставените цели са изпълнени - с "качествата си" вие държахте темата на върха , прочетена е от 4270 подобни вам , всеки от които като каже на 10 човека какво е прочел (заглавието на темата) и тези 42700 на още 10 ....цените ще се прекотират в Поскъпващи ДОЛАРИ!
                            вие си говорете , не пречите никому , дори с повече усилия мога да ви приема за почти нормални
                            още веднъж , благодаря за помощта
                            забравете за тиквеника , да живеят новите тиквеници !
                            като си намерите "Ротен командир" - той ще ви сведе новите задачи за изпълнение.
                            от мен-по един безплатен тутманик и опитайте да се промените , разбетете веднъж за винаги - във форумите присъстват две категории :
                            - първата има делови причини
                            -на втората ми е обидно да приличам.....а на вас ???

Коментар

• ядящия тутманици,

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                                Тиквеник, гледам, че си се позапенил малко, та чак и чичо си ОНАН споменаваш във форума. Давай го по-спокойно. Цените на НИ ще се движат в определена посока и без твоите "безценни" съвети.
                                Хайде и умната!!!
                                П.П. И ако ще ми отговаряш - моля да не е толкова цветно и да бъде по-кратичко. Интелектът си личи с кратки изказвания, а не чрез червените чаршафи от семейното ложе.
                                П.П.П. Да добавя, че се сетих: Освен това, написах, че си "малко простоват", а не като апологетите или там както беше - "простоват". За мен "малко простоват" е нещо като глуповат. Ти си провери какво означава.
                                Хайде стига толкова, че ще стане дълъг поста и ще ме заядеш за интелекта ми.....
                                -------------------
                                това,с "червените чаршафи" е опит да ти обърна внимание кое и как да четеш и разбираш !
                                другото няма да коментирам , пак няма да е успешно !
                                и пак "оня" виц -
                                според глухия тънцуващите са луди (той,несретникът не чува музиката)
                                и си изберете "ротния командир " ->справка - поста по-долу -

Коментар

Working...
                                X