IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за ж.к Разсадника

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гойков - тия картинки, дето ги даваш, са от Виетнамските общежития. Едното място има много малко общо с другото.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Joan, как успяваш да си такъв магнит за "комплименти"?
      Нека потърсят психиатрична помощ, всички който смятат, че не е странно някой февруари да каже, че по скоро ще умре, отколкото да купи жилище в София. И август да купува в квартал граничещ с две ромски гета и да пита дали децата му ще се чувстват уютно там...

Коментар

• Коментар

• Съвсем нормални гледки от квартала

Внимавай къде паркираш

Коментар

• Първоначално изпратено от Т а р и к а т
            Ти си глупаво говедо. Бедна ти е фантазията колко многозаможни хора от провинцията си купуват апартаменти в София без въобще да имат намерение да живеят там.
            А ти понеже си умно говедо, специално за теб пак ще постна изказването на Бате Пешо по-долу :

Бате Пешо написа:
            Тарикат строителите са ми много близки.Запознахме се в армията преди 23 години.После заедно живяхме като студенти.Верни приятели и много много добри кротки и свестни хора.Става въпрос за чисто нов блок от който имам шанса да избирам първи.Апартаментите са много хубави мястото също.Само дето не познавам Разсадника като квартал.Затова искам мнения на хора които знаят как се живее там.Мисля си че с няколко обиколки не може да се разбере истината.Затова колкото повече мнения толкова по добре.Затова питам има ли там сборища на наркомани има ли кючеци и маанета.Може ли детето ми да се прибере по тъмно например 20 часа през зимата без да ме е страх.
            И като си умно говедо, дали можеш сам да се сетиш за какво пита как се живеее там и какво ще прави детето му там след 20 часа, ако не живее там

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
              Първоначално изпратено от Странджата
              Първоначално изпратено от Joan
              А дали е било излишно - ами за теб като е било - не чети И от какъв зор да ги затрива, да не би да има обиди в тях нещо?
              Темата не е къде иска да живее или къде живее бай Пешо, а "Мнения за ж.к Разсадника" - надявам се сега схващаш колко неадекватни са вашите включвания
              А ти дали схващаш или ти е трудно.... - че темата е пусната от ТОЧНО от Бате Пешо, който ОЧЕВИДНО иска да живее в Разсадника и затова пита за него, при това след като здраво оплю София само преди няколко месеца ?

Не знам кой е неадекватният....
              Ти си глупаво говедо. Бедна ти е фантазията колко много заможни хора от провинцията си купуват апартаменти в София без въобще да имат намерение да живеят там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Странджата
                А дали е било излишно - ами за теб като е било - не чети И от какъв зор да ги затрива, да не би да има обиди в тях нещо?
                Темата не е къде иска да живее или къде живее бай Пешо, а "Мнения за ж.к Разсадника" - надявам се сега схващаш колко неадекватни са вашите включвания
                А ти дали схващаш или ти е трудно.... - че темата е пусната от ТОЧНО от Бате Пешо, който ОЧЕВИДНО иска да живее в Разсадника и затова пита за него, при това след като здраво оплю София само преди няколко месеца ?

Не знам кой е неадекватният....

Коментар

• Около Лебеда е циганската мафия може би те ще строят. Има няколко китайски ресторанти и много квартални кръчмета- има къде да се пие бира.

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
                    Kakvo stana s Lebedovo ezero, che ne sam hodil otdavna?
                    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОВА БЕШЕ ОТ ХУБАВИТЕ НЕЩА,АМА БЕШЕ
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Съни, до Тина Киркова е "Хъшове"
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Странджата
                        пфууууу, стига с това конфронтиране
                        Ами, оставете го човекът пуснал темата да отговори!
                        От това, което прочетох, има сериозно разминаване във вижданията му и то с разлика само 2-3 месеца - нека си каже на какво се дължи

От моите, изключително бегли представи за това районче - май, доста го припокривате с другите съседни, но... - та,...ами, не е лошо, не по-лошо от Хиподрума, например, където са съсредоточени доста от набезите на ...престъпността...

А бе, кажете верно нещо за кръчми в този район, аз се сещам за една, две приятни, но са от другата страна на "Стамболийски", не там...))

Коментар

• Живеех, защото 2007 продадох жилището, но това е друга тема. Живеех в блока пред пазара на Красна поляна , точно до 28 СОУ.Все още работя в квартала и в блока защото там е магазинчето ми. Квартала е много близо до центъра, напоследък вече има всичко необходимо за всякакви плащания и връзки-доста банкови клонове, доста места за плащане на режийни и пр.
                          Децата ми учих в 28 СОУ, което е до самия блок, но аз никога не съм била спокойна, когато излизаха сами навън или отиваха на училище, не съм спокийна и сега, когато са вече големи.
                          Не зная дали само циганите са проблема или като цялост престъпността. Има много дилъри на дрога, има много крадци като цяло.Не съм живяла скоро в дру квартал и не зная там как е но тук се нагледах на какво ли не.

Коментар

• Здравейте! От известно време следя темите във форума и научавам интересни неща. Благодаря! Позволявам си да се намеся в тази тема защото живея в Разсадника от 1981 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan

Коментар

• Здравей Бате Пешо,

Начетох се на коментари за Разсадника и реших и аз да ти пиша. Израсъл съм в Разсадника от 6 до 19, тоест доста важен момент.

Ето един quiz за циганите:

А) Циганите ще си останат в бараките?
                                или
                                Б) Циганите ще ги преместят, за да се ползва земята?

Училището 57-мо е пълно с цигани, но пък честно казано те не правят проблеми. Въобще циганите в квартала не са агресивни и затова си има причина.

Причината е, че квартала е населен предимно с потомци на бежанци от Македония, които и до ден днешен не са особено образовани и съответно са доста диви. Съответно, циганите въобще не припарват в квартала освен по санитарните си функции по кофите и ако припарят то е за кратко.

Като цяло, кварталът има висока концентрация на простаци, но има и много читави хора. Аз имах възможността да израсна само с деца на висшисти и имах чудесно детство. От мен стана човек, поне съдейки по социалния, финансовия и културния ми статус.

За комуникативност можеш да си видиш картата. Само ще кажа, че от центъра на Разсадника до Св. Неделя са точно 2100 метра. Горе долу същото разстояние е от Св. Неделя до Орлов Мост. Picking is ok.

Кварталът е подценен страшно много. А причините за този discount вече са получили писма за отчуждаване. Pricing is ok.

Друг е въпросът, много по-важен, дали в момента трябва да си купуваш апартамент и дали не трябва да изчакаш малко? Timing is not ok.

Аз сум buy Разсадника, но не сега.

Успех!

Коментар

Working...
                                X