Не сложих усмивка на предишния ми пост. Идеята ми е, че има достатъчна граница, нещо като психологическа бариера, между общежитията и прилежащите квартали. Например синята лампа е на 300 метра, ама въобще никой не си мисли за проблеми с мургавелите. Същото е и с Х. Димитър - на 500 м е от пам Левски, ама в главите на много хора Х.Д. си е извън София.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за ж.к Разсадника
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от Т а р и к а тПървоначално изпратено от Вълчо-34Спирката е една - от пазара до следващия светофар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Negramoten
Странно гледаш... според твоя поглед виж къде свършва.))
аз, приемам центъра за отправна точка и на картата, Разсадника започва от кръстовището на Стамболийски и К.Величков)
ти, ако искаш, някой от диагоналите хвани)
иначе...за спирките, не знам - разстоянията не ги измервам с тази мерна единица)
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Т а р и к а тПървоначално изпратено от Вълчо-34Спирката е една - от пазара до следващия светофар.
Коментар
-
Т а р и к а т
Първоначално изпратено от Вълчо-34Спирката е една - от пазара до следващия светофар.
Коментар
-
Т а р и к а т
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Вълчо-34Бате Гойко, явно, че не ти харесва Разсадника, ама не вкарвай в заблуждение, че Виетнамските общежития са там - те са между Факултето и Кр. поляна и поне на 1 км. (не казавам дали е много или малко) от мястото за което Бай Пешо говори.)
Като гледам картата - разстоянието от Президентството, църквата "Света Неделя" до Разсадника е по-малко по права линия, отколкото Разсадника - виетнамски общежития
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Бате Гойко, явно, че не ти харесва Разсадника, ама не вкарвай в заблуждение, че Виетнамските общежития са там - те са между Факултето и Кр. поляна и поне на 1 км. (не казавам дали е много или малко) от мястото за което Бай Пешо говори.)
Като гледам картата - разстоянието от Президентството, църквата "Света Неделя" до Разсадника е по-малко по права линия, отколкото Разсадника - виетнамски общежития
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от batkoKakvo stana s Lebedovo ezero, che ne sam hodil otdavna?
Преди 10-на години уж започнаха някаква реконструкция, бутнаха старата сград почнаха някакъв строеж и вече 8-9 години всичко стои замразено. Самото езеро почти не може да се различи, къде е било, градинката около него е подивяла. Пролетта от общиата направиха някакво почистване, но още много трябва да се направи. Иначе е прекрасна зелена площ, от коята може отново да стане чудесен минипарк с езеро, заведения и места за игра. Аще повече че от двете страни на градината са 135-то СОУ и детската градина, таке че е идеално място за игра на децата. Дано само не го занемаряват умишлено за да го застроят.
Коментар
-
Negramoten
Мерси
Коментар
-
Negramoten
Мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътГойков - тия картинки, дето ги даваш, са от Виетнамските общежития. Едното място има много малко общо с другото.
Ето и статията към снимката :
http://www.segabg.com/online/article...=16&id=0000101
Коментар
Коментар