IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите - какво да очакваме?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• когато пишеш - първо Мисли

Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Писал съм за пазара на наеми на всякакви НИ, а не за разни дребни битовизми, смяна на квартири и т.нт.
    и то мисли с главата

какво значи "Пазар на наеми" - ако не минава през призмата на Лордиефците и арендо/урбанизиращите се!

Пазарът на картофи,на Имоти,на Капитали е място за конфликт на интереси

ако под "битовизми" разбираш някакво събитие-извън Пазара..........не пишеш на правилното място.

накратко:
    1.Арендо/урбанициращ се знае:
    голямо предлагане - съотв. ниски наемни нива

2.Лордиевецът обаче знае:
    щом пишат за покачване-значи вдига цената!
    ........
    а фактите са:

квартирата не е като носна кърпа-използваш/сменяш/вадиш друга........

има безкрайно много неудобства при Търсенето,още повече при смяната на квартира

просто навеждаш главата и Плащаш на Лордиефско/експлоататорската гилдия

за това говорех .........че идват лоши години за арендо/убанизиращите се

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Значи, че хич не са ти привлекателни площите. Абе да не са "кимита"? При мене няма надолу и назад, също и смаляване, само увеличаване.
      То даже само с инфлацията ако не ги качваш, е...м ти инвестицията. Нищо чудно, че отчаяно си го ударил на хазарт.
      Престани да се правиш на шут!

Коментар

• щом толкова откликваш....

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Не мога да разбера, къде виждате покачване на наеми. При мен наемателите пътека направиха да искат, я намаляване на наем, я намаляване на наета площ, я преместване в по-малко помещение. И аз откликвам на всяка тяхна болка. Покачване на наеми Смешници
        Значи, че хич не са ти привлекателни площите. Абе да не са "кимита"? При мене няма надолу и назад, също и смаляване, само увеличаване.
        То даже само с инфлацията ако не ги качваш, е...м ти инвестицията. Нищо чудно, че отчаяно си го ударил на хазарт.

Коментар

• Не мога да разбера, къде виждате покачване на наеми. При мен наемателите пътека направиха да искат, я намаляване на наем, я намаляване на наета площ, я преместване в по-малко помещение. И аз откликвам на всяка тяхна болка. Покачване на наеми Смешници

Коментар

• Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
            да видиш когато всички прочетат че цените се вдигат -какво следва

като смениш две/три квартири , училище и детски градини (ако успееш) - ще узрееш

има и Терминал 1.......кеф ти през Терминал 2........но ТУК ще плащаш
            Писал съм за пазара на наеми на всякакви НИ, а не за разни дребни битовизми, смяна на квартири и т.нт.

Коментар

• страшен "спад" се очаква

Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Ще има спад на наемите във всеки един сегмент на НИ, има голямо пренасищане!
              да видиш когато всички прочетат че цените се вдигат -какво следва

като смениш две/три квартири , училище и детски градини (ако успееш) - ще узрееш

има и Терминал 1.......кеф ти през Терминал 2........но ТУК ще плащаш

Коментар

Време ли е да почнем да покачваме наемите. Икономиката се възстановява, пазара на жилища също. Какво дремеме още на стари наеми?

http://grabo.bg/bio-stelki-cinnamon-...kanela-0mbbw47
                Това е за теб,Лорде

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  На мен няма да може, не бих наел такива имоти каквито притежаваш.
                  Знам, и аз съм бил беден като малък. Надявам се, че имаш 16 и разбираш свойството и значението на глупостите, които пишеш.

Коментар

Ххахахаххаххахахахха Харесвам хубавите вицове!
                    Още утре ще ти вдигна наема.
                    На мен няма да може, не бих наел такива имоти каквито притежаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Ще има спад на наемите във всеки един сегмент на НИ, има голямо пренасищане!
                      Ххахахаххаххахахахха Харесвам хубавите вицове!
                      Още утре ще ти вдигна наема.

Коментар

• Ще има спад на наемите във всеки един сегмент на НИ, има голямо пренасищане!

Коментар

• Дигай ко ти пука ама си набави акции от погребалните бюра
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• И на мен често ми актуализират наема на офиса според мокрите сьнища на оНя безработен Нещастник ама аз какво да правя... мьлча си като п...ка. Трая си понеже Знам че сирийски и марсиански маймуне идват и започват да наемат офиси и да работят вместо мен. За даньците и осигуровките на мойте работници сьм спокоен. Обзалагам се че марсианците са коректни работодатели.

Коментар

• Време е я..... Ама ти си отървал момента, той ръста отдавна е факт. Хазяина ми вдигна наема с 50% и аз съм му благодарен, че не ме гони, защото за апартамента се редят орди и предлагат двойна цена. Ще си остана на улицата иначе.

Коментар

• време ли е?

Време ли е да почнем да покачваме наемите. Икономиката се възстановява, пазара на жилища също. Какво дремеме още на стари наеми?

Коментар

Working...
                                X