IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Пирамид, разбира се че имаш задни мисли. Искаш от белене да топлофицираш Плевен и Русе, след като те отрезаха за София от Козлодуй.
    Смей се ти но, ако това беше започнало, сега Борисов и неговото правителство щяха да са първенци в усвояването на еврофондовете...

Коментар

• Първоначално изпратено от altiev Разгледай мнение
      След като ще ни експлатирате телата и умовете, поне тока ще ни плащате.
      И ако това отношение към нас продължи, действително ще се изнесем всичките към белите страни и вие ще изчезнете като нация, защото няма да има кой да ви увеличава естествения прираст.
      Ами хайде, изнесете се.
      Тогава всяко българско семейство ще може да създаде поне по още едно дете, вместо да хрантути един крастав циганин.

Кое сме ви експлоатирали, я пак кажи? Умовете ли? Все едно на мен - мъжът по рождение и самоопределение, някой да ми експлоатира яйчниците...

Айде - парцалите на кирливата каруца и марш към "белите" страни. Ще ви изпратим с цветя и камъни.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Не те знам, дали си истински циганин или поредният трол, но съм виждал такива мургави. Гледаш го - чист, образован, добре облечен - викаш си - Ето най-после един нормален човек от цигански произход, ама отвори ли си муцуната и подудне ли ти пет минути само, виждаш, че даже да мирише на парфюм, а не на мърша, пак си остава мангал - нагъл, с огромни претенции без никакво покритие - и постоянно иска нещо наготово, щото бил "ром".

Откъде-накъде да ви даваме безплатен ток, бе? Вие какво сте ни дали? Какви сте вие, именно вие, че точно на вас да ви даваме нещо? Защо токът да не е безплатен за възрастните хора, дето получават по 160 лева пенсия след цял живот труд, а вие - здрави и прави да отидете да работите, за да си плащате сметките?

Като си "бизнесмен" защо ти не платиш тока на катунарите около тебе... ако въобще плащаш дори твоя си ток? И като ви обичат толкова в Холандия, а ние сме лоши, защо не отидете там?

Този обаче е донякъде прав в това, че ние държим мангалите бедни. Как го правим ли? Ами държим ги бедни, защото им даваме всевъзможни помощи, за да НЕ работят, позволяваме им да живеят на аванта и да мислят само за пиене и плюскане. На практика ние им плащаме за да си остават мизерници. Отдавна трябваше да им спрем кранчето - тогава или щяха да започнат да работят, за да оцелеят, или да ни оттърват от гнусното си присъствие.
        Импе, яко те тролят Ама и ти се връзваш Този не е мангал бре

Коментар

• След като ще ни експлатирате телата и умовете, поне тока ще ни плащате.
          И ако това отношение към нас продължи, действително ще се изнесем всичките към белите страни и вие ще изчезнете като нация, защото няма да има кой да ви увеличава естествения прираст.
          ЕВРОРОМА е най-голямата политическа партия, ангажирана с ромската проблематика.
          http://www.euroroma-bg.org/

Коментар

• Не те знам, дали си истински циганин или поредният трол, но съм виждал такива мургави. Гледаш го - чист, образован, добре облечен - викаш си - Ето най-после един нормален човек от цигански произход, ама отвори ли си муцуната и подудне ли ти пет минути само, виждаш, че даже да мирише на парфюм, а не на мърша, пак си остава мангал - нагъл, с огромни претенции без никакво покритие - и постоянно иска нещо наготово, щото бил "ром".

Откъде-накъде да ви даваме безплатен ток, бе? Вие какво сте ни дали? Какви сте вие, именно вие, че точно на вас да ви даваме нещо? Защо токът да не е безплатен за възрастните хора, дето получават по 160 лева пенсия след цял живот труд, а вие - здрави и прави да отидете да работите, за да си плащате сметките?

Като си "бизнесмен" защо ти не платиш тока на катунарите около тебе... ако въобще плащаш дори твоя си ток? И като ви обичат толкова в Холандия, а ние сме лоши, защо не отидете там?

Този обаче е донякъде прав в това, че ние държим мангалите бедни. Как го правим ли? Ами държим ги бедни, защото им даваме всевъзможни помощи, за да НЕ работят, позволяваме им да живеят на аванта и да мислят само за пиене и плюскане. На практика ние им плащаме за да си остават мизерници. Отдавна трябваше да им спрем кранчето - тогава или щяха да започнат да работят, за да оцелеят, или да ни оттърват от гнусното си присъствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              И ожткъде-накъде да ти плащам тока, бе шибаняк? Ти какво си ми платил, какво си ми дал, че да съм ти длъжен?

Бих ви резнал тока на всичките при минус 20 градуса през зимата, за да ви замръзнат задниците. Никой не ви държи бедни и гладни, никой не ви е забранил да работите, ама така е по-лесно, нали - да се занимавате само с "бране" на чужда собственост и някой да ви храни.
              Стига подигравки, вие сте като една китайска република, която не цени човешкия живот.
              Имаме роднини в Холандия, общината им осигурява общинско жилище (но не като тези коптори в люлин), ако се развали нещо в жилището идва общински служител и го попрява безплатно (в България гледате само как да се отървете от нас), да не говорим че с социалните помощи наистина може да се почива няколко пъти в екзотична държава. А в България за дето един ток ни е безплатен, дигате джабала до небесета.
              Вие може да изнасяте и крадете тока на България, ама за нас бедните и онеправданите които нидържите в невежество, не можело ток безплатно?! Доста примитивно и ограничено мислене. Вие един ден ще осъзнаете че ние ще сме в основата за заазването на България като държава.

Коментар

Аз съм уважаван, но искам да спрете да пишете глупости в форума за циганите и тн., при положение че българите създадоха циганията, дори и сред българите.
                Никой не е обвинявал за всиките си проблеми циганите, нито е казал, че всички цигани са престъпници, сигурно и ти не си от тях. Но вместо да ни убеждаваш колко са добри циганите и колко трябва да сме толерантни към тях раждащи по 20 деца дето ние трябва да гледаме, ходи при твойте братя и им обясни, да не крадат компютри от заводи с амоняк, да не режат Дунав мост, да не крадат радиоактивни съоръжения и т.н. Защото вече не се издържа и нямаме друг изход освен скоро да поемем практиките на Хитлер.
                Аз искам България да стане развита държава по-скоро. След колко века може да стане това според тебе с такова население ?
                цигани спират влак
                Като си бизнесмен сигурно разбираш за какво става дума, при все че доста неграмотно се изказваш. Сигурно нямаш успехи в образованието като в бизнеса. Какво си учил?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  Защо не покажеш с пример на твоите познати, че ако и те правят като теб и честно си изкарват прехраната, с тях също ще се отнясят с уважениение..
                  По-добре го питай колко данъци е платил.

Нормалните цигани, които също като нас плащат данъци, сметки, живеят в законно жилище и спазват законите, никога не биха защитили паразитиращите мангали, защото те бъркат и в техните джобове.

Коментар

Най-малкото което може да направи страната ни е да ни плаща тока!!!
                    В цивилизованите страни, и тока и наема и по някое евро за храна остава за социално слабите. Разликата е че тук умишлено ни държите бедни и гладни, но има карма, всичко се връща!
                    И ожткъде-накъде да ти плащам тока, бе шибаняк? Ти какво си ми платил, какво си ми дал, че да съм ти длъжен?

Бих ви резнал тока на всичките при минус 20 градуса през зимата, за да ви замръзнат задниците. Никой не ви държи бедни и гладни, никой не ви е забранил да работите, ама така е по-лесно, нали - да се занимавате само с "бране" на чужда собственост и някой да ви храни.

Коментар

Аз съм търговец на първични стоки в особенно големи размери, имам и по-малки бизнеси като магазини, капанчета, имами строителна фирма. Занимавам се и с благотворителност. Аз съм уважаван, но искам да спрете да пишете глупости в форума за циганите и тн., при положение че българите създадоха циганията, дори и сред българите.
                      Защо не покажеш с пример на твоите познати, че ако и те правят като теб и честно си изкарват прехраната, с тях също ще се отнясят с уважениение..
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Ти какво работиш? И ако не работиш - какво искаш да работиш, че да си достоен и уважаван гражданин ?
                        Аз съм търговец на първични стоки в особенно големи размери, имам и по-малки бизнеси като магазини, капанчета, имами строителна фирма. Занимавам се и с благотворителност. Аз съм уважаван, но искам да спрете да пишете глупости в форума за циганите и тн., при положение че българите създадоха циганията, дори и сред българите.

Коментар

Най-малкото което може да направи страната ни е да ни плаща тока!!!
                          В цивилизованите страни, и тока и наема и по някое евро за храна остава за социално слабите. Разликата е че тук умишлено ни държите бедни и гладни, но има карма, всичко се връща!
                          Ти какво работиш? И ако не работиш - какво искаш да работиш, че да си достоен и уважаван гражданин ?

Коментар

• Най-малкото което може да направи страната ни е да ни плаща тока!!!

Коментар

На вота ЕвроРома ще подкрепим енергийната независимост на България.Имаме нужда от много енергия. Очаква се излизане от кризата и ръст на енергийното потребление.
                              Много ясно, че имате нужда от много енергия, за да си топлите вонящите развъдници с пружина на креват, включена в мрежата, а Българите да ви плащат тока. Нали, мангал?

Коментар

На вота ЕвроРома ще подкрепим енергийната независимост на България.Имаме нужда от много енергия. Очаква се излизане от кризата и ръст на енергийното потребление.
                                Туй ЕвроРома е сигурно АД .. и то капитал търси. Колко ли ще върне след 3 месеца...

Коментар

Working...
                                X