IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Добре де, като ги закопат, ги закопват. Местата се отбелязват и ограждат, хранилищата не са дървени бараки, а контейнери от неръждаема стомана в бетонни саркофази...Радиацията в бита има много повече шансове да стигне до теб по въздуха от много други места, за Бога! Особено, от ТЕЦ. По малко но, ВСЕКИ ДЕН!
    Неръждавеиката е скъпа и ще я сменят с нещо ефтино, но няма да забравят да я осчетоводят на няколко пъти по висока цена, а бетона ще го налеят по курортите а депото ще го заровят с булдозери. Забравил си къде живееш и с какви хора!!!
    От радиациата във фукушима видях заек без уши, а от тец не съм виждал такива генетични поражения от радиация. Колкото до обикновенното замърсяване
    на теца могат да му са нахлузят филтри...
    Last edited by KMETA; 23.01.2013, 00:46.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
      Ама няма да ги копат у нас а ще си ги копат у тях боклуците, и на фона на тия години ефекта в икономиката е все едно миг невнимание и много поколения страдание
      Добре де, като ги закопат, ги закопват. Местата се отбелязват и ограждат, хранилищата не са дървени бараки, а контейнери от неръждаема стомана в бетонни саркофази...Радиацията в бита има много повече шансове да стигне до теб по въздуха от много други места, за Бога! Особено, от ТЕЦ. По малко но, ВСЕКИ ДЕН! Ако не вярваш, защо не идеш с един дозиметър да се разходиш по табаните на някой ТЕЦ ?
      Last edited by Pyramid; 23.01.2013, 00:38.

Коментар

Не стопляш едно нещо: Ако не у нас, подобна АЕЦ ще се построи ДО нас. И проблемите с радиацията пак не ни мърдат. Малък е светът, за жалост. У нас, поне, ще се образуват икономическите натрупвания и ще се активират факторите за растеж, ако не друго. Иначе, никой не те кара да живееш в реакторното помещение.
        Ама няма да ги копат у нас а ще си ги копат у тях боклуците, и на фона на тия години ефекта в икономиката е все едно миг невнимание и много поколения страдание

Коментар

• Не стопляш едно нещо: Ако не у нас, подобна АЕЦ ще се построи ДО нас. И проблемите с радиацията пак не ни мърдат. Малък е светът, за жалост. У нас, поне, ще се образуват икономическите натрупвания и ще се активират факторите за растеж, ако не друго. Иначе, никой не те кара да живееш в реакторното помещение.

...А хъхряци, види се, имало и сред Аспаруховите наследници.

Коментар

- Нещо те захапа накриво, а, "кмете"? А защо не ти ги донесат всичките на теб?
            Аз съм и против козлодуй и от там 100 000 години и 6000 поколения, ще ни тровят отпадъците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Който гласува против, след 20 години ще го оставим да си свети със свещ и ще му пратим един дивидент от инвестицията на бойкоборисов (т.е. един хъхряк) - за да му топли анусът зимата.

Предизвикателно оплезено човеченце.
              А който въобще им са върже на номера и отиде да гласува още сега му прати хъхряка със свещите и да не забравиш ВАЗЕЛИН !!!
              Кът оня дето продавал една диня и казал избирай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                Аз гласувам три пъти не. Всъщност ще гласувам веднъж не.
                - Веднъж или три пъти? А какво каза Вождът?

Коментар

По 2 кофи отработено гориво на всеки който е гласувал в мазето му да се занесат веднага, без значение с да или с не. Неграмотници !!!
                  - Нещо те захапа накриво, а, "кмете"? А защо не ти ги донесат всичките на теб?

Коментар

По 2 кофи отработено гориво на всеки който е гласувал в мазето му да се занесат веднага, без значение с да или с не. Неграмотници !!!
                    Който гласува против, след 20 години ще го оставим да си свети със свещ и ще му пратим един дивидент от инвестицията на бойкоборисов (т.е. един хъхряк) - за да му топли анусът зимата.

Предизвикателно оплезено човеченце.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Чичата, аз гласувам "ДА" и водя още 8 души. Ама дето се будалкаш, си в грешка. Като обикновен техничар, видях нещата през цифрите, а те са много прилични. Вярваш или не, все тая. Ако искаш.

Коментар

• Аз гласувам три пъти не. Всъщност ще гласувам веднъж не.
                        Last edited by the money-maker; 22.01.2013, 23:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                          Е, бива ли така сега Бате Питър!
                          Аз ще гласувам за, въпреки, че съм гербист. Обичам атомната енергетика, въпреки, че съм прозсд милиционерин.
                          Лорде, това-ясно. Ти кажи, как ти се видя онова, дето ти го пратих на личните.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            И като беше дете на какво си играеше ???/ Да пренасяш топла вода с цистерни от Козлодуй до София ли ???
                            Чичата, аз гласувам "ДА" и водя още 8 души. Ама дето се будалкаш, си в грешка. Като обикновен техничар, видях нещата през цифрите, а те са много прилични. Вярваш или не, все тая. Ако искаш.

Коментар

• "и от къде ще ги върнеш бе яре"

Кой го каза, някои разбра ли?, че аз не можах .

Това в края на предаването стана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                                Вместо да спорите с предубедени по добре убедете близките си да отидат и да гласуват за Белене.Аз съм осигурил над 30 гласа за централата.Да обяснявам на милиционери ядрен реактор мисля че е смешно.Те разбират от Енергетика колкото свиня от кладенчова вода
                                Е, бива ли така сега Бате Питър!
                                Аз ще гласувам за, въпреки, че съм гербист. Обичам атомната енергетика, въпреки, че съм прозсд милиционерин.

Коментар

Working...
                                X