IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Виж ТОЗИ пост отново, внимателно, и тогава пиши, а? Врели-некипели само те излагат.
    Ти сам ли не разбираш какво си написал ??

- за какви централи ми говориш бе човек... виж си поста ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА според САМИЯ ТЕБ !!
    Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 19:58.
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Ти не си разбрал: За да се промени следствие, се въздейства върху причината.
      Ами ти нали САМ написа че (1) е следствие от (2) в поста си преди моя който не разбра!

Коментар

Всъщност, пари днес има повече от вчера. И от оня ден, и т.н. Друг въпрос, когато не знаем как да ги вземем и не желаем да се научим. Така ще е, докато решения се вземат под политически натиск от некомпетентни и безотговорни "държавници".
        Виж ТОЗИ пост отново, внимателно, и тогава пиши, а? Врели-некипели само те излагат.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          Кое не разбра от този пост Човече ?

Че се бориш със следствието ли ??
          Ти не си разбрал: За да се промени следствие, се въздейства върху причината.

Коментар

Кое се вижда че не е така ???

Наистина държа всеки сам до разбере кой няма връзка с реалността, то се вижда

Не коментирай това което СЕ ВИЖДА публично ! В противен случай се получавава Манипулация !
            Ами, точно ти направи коментар на публично видими неща, опитвайки се да вложиш свой си, изкривен "смисъл4 в моите думи. Дори предният ми пост взе цитат от твоя, от 18.42 ...който ти, някак скоропостижно, изредактира в движение. Уникално.

Коментар

Опитвам се да спазвам добрия тон, човече. Откъсването ти от реалността става супер явно в поста ти от 13.57 След него, каквото и да речеш, имам ли основание да ти вярвам, според теб? Изкривяваш нещата на 180 градуса, и някой друг бил нямал връзка с реалността?

Уникално. Направо си за Гинес.
              Кое не разбра от този пост Човече ?

Че се бориш със следствието ли ??

Коментар

Ааа не, връзката с реалноста я нямаш ТИ !

И наистина държа всеки сам до го разбере, то се вижда

Не коментирай това което СЕ ВИЖДА публично !
                Опитвам се да спазвам добрия тон, човече. Откъсването ти от реалността става супер явно в поста ти от 13.57 След него, каквото и да речеш, имам ли основание да ти вярвам, според теб? Изкривяваш нещата на 180 градуса, и някой друг бил нямал връзка с реалността?

Уникално. Направо си за Гинес.

Коментар

Прав си но, когато ме обвинят публично в нещо, което /пак публично/ се вижда, че не е така, личният момент отпада. Още повече, че отстояваме позиции, нали? Сам виждаш, Гигов, някои, като се засилят, па губят връзка с реалността
                  Кое се вижда че не е така ???

Наистина държа всеки сам до разбере кой няма връзка с реалността, то се вижда

Не коментирай това което СЕ ВИЖДА публично ! В противен случай се получавава Манипулация !
                  Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 19:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    А бе вие двамата, като си пишете глупости, що не си пишете на лични?
                    Какво общо имат с темата тези простотии?
                    Прав си но, когато ме обвинят публично в нещо, което /пак публично/ се вижда, че не е така, личният момент отпада. Още повече, че отстояваме позиции, нали? Сам виждаш, Гигов, някои, като се засилят, па губят връзка с реалността

Коментар

Хеле, стопли!
                      ДА бе, хич да не бях писал в темата

Пу, пу, пу ...
                      Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 19:05.

Коментар

• А бе вие двамата, като си пишете глупости, що не си пишете на лични?
                        Какво общо имат с темата тези простотии?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Уаууууу !! :)

- дойдохме си на правилното интелектуално ниво
                          Хеле, стопли!

Коментар

Ти ... с коя част на тялото си усети, че те напъвам ? Засега, мога да те успокоя:
                            -Плувай, не е рибка.
                            Уаууууу !! :)

- дойдохме си на правилното интелектуално ниво
                            Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 18:21.

Коментар

• Ти ... с коя част на тялото си усети, че те напъвам ? Засега, мога да те успокоя:
                              -Плувай, не е рибка.

Коментар

Не аз се напъвам, ИваноФФ. Напъват се печатничките на централните баМки-печатат ли, печатат, печатат, печатат... Къде видя да твърдя, че искам да променим (2) чрез (1) ? Нищо такова не съм нито казвал, нито писал, нито мислил. Опитваш да подменяш моите с твои мисли и става мазало.
                                Защото, доколкото (2)води до(1), (1) ще бъде преодоляно СЛЕД като оправим (2). Изобщо, четеш хем накриво, хем на обратно.

Ами като си ми написал това червеното, защо ме напъваш за каквито и да е проекти и глупости

П.С.
                                До скоро те питах дали си следиш мисълта... сега се чудя има ли мисъл изобщо

ИваноФФ ви крив ...
                                Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 15:24.

Коментар

Working...
                                X