IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами то гласуването беше - помниш ли? - на 27.01.2013. Закъснял си нещо, май.
    А защо пиша тук, вместо до "горе", вече съм обяснил преди доста време: аз на "онези горе" им написах маса писма, но, г-н Р.Овч. от бе-се-пе-то обяви за онова, дето им писах, че не било изгодно /не спомена, за кого/, а ББ се направи на /статуя на Буда?/ и изобщо не даде знак, че е получил каквото и да било. Лудост е да не отчитаме и да не се учим от грешките си и човек, след като направи няколко опита да контактува с бетонни глави, нормално е, да пренесе дискусията там, където може да се води /някакъв/ разговор.

...Ама ти явно, не знаеш, че преди 6 години, още, изведох алтенративен вариант на Белене, който хем хваща "нормално" губена днес енерия, хем гарантира малко доп.продажби на базови мощности, хем пази въздуха и т.н. Е, едните не пожелаха, другите не видяха, а двама-трима опитаха да го вземат на подбив, разбира се.
    Както и да е, лично аз внесох тук на обсъждане темата "И нека Силата бъде с нас" - може да провериш резултата от анкетата, ако искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Наистина, смях и пояснение за пореден път: Когато слушаш премиера да ти обяснява нещо, се огледай, откъде изгрява Слънцето, първо. Да ми вменяваш разни дивотии, обаче, избягвай. Сам мога да изрека ред ереси - не ми приписвай своите си.
      А ти какво предлагаш - да гласувам с ДА за нещо дето САМО ТИ си знаеш ??
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Ако ти имаш конкретно предложение защо не пишеш до тези по-горе , а не по форумите??

За мен това което предлагат от горе е последно и крайно докато не се промени!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          Не ВИЕ бе човек !!

Аз по телевизията съм го гледат десетки пъти този цирк - ще струва еди колко си ...! Частните инвеститори се оттеглили ...
          Наистина, смях и пояснение за пореден път: Когато слушаш премиера да ти обяснява нещо, се огледай, откъде изгрява Слънцето, първо. Да ми вменяваш разни дивотии, обаче, избягвай. Сам мога да изрека ред ереси - не ми приписвай своите си.

Коментар

Пак да те питам, къде аз съм казал да се вземат пари? Хората излязоха с инвестиционно предложение за частна инвестиция, без да се вземат от бюджета - защо там не погледна? И коя точно част от инфраструктурата правеше тези 4 милиарда ЕВРО отгоре? Абе, вие съвсем за мезе ни вземате.
            Не ВИЕ бе човек !!

Аз по телевизията съм го гледат десетки пъти този цирк - ще струва еди колко си ...! Частните инвеститори се оттеглили ...

Коментар

Ами нали ни обясниха че ще струва м/у 6 - 10 млрд
              Пак да те питам, къде аз съм казал да се вземат пари? Хората излязоха с инвестиционно предложение за частна инвестиция, без да се вземат от бюджета - защо там не погледна? И коя точно част от инфраструктурата правеше тези 4 милиарда ЕВРО отгоре? Абе, вие съвсем за мезе ни вземате.

Коментар

Поредна нелепа манипулация. Да си видял някъде аз да пиша, че искам да се вземат пари? ТИ така твърдиш и още неколцина. Аз споделям, че пари има. ТОВА Е РАЗЛИЧНО. Намирам проекта за необходим но, пак питам: КЪДЕ СПОМЕНАВАМ ДА СЕ ВЗЕМАТ ПАРИ? Добре, че не си внесъл подонбна нелепост като "документ" в съда, че гориш за клевета.
                Ами нали ни обясниха че ще струва м/у 6 - 10 млрд

- ако имаш друга идея за парите пиши на тези по-горе !!
                Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 20:14.

Коментар

• Освен това, гледам, пак в движение си променяш текста...

Коментар

СПОРЕД ТЕБ: (1) е следствие от (2)

(1) е основния ти проблем, защото:

"пари днес има повече от вчера. И от оня ден, и т.н. Друг въпрос, когато не знаем как да ги вземем и не желаем да се научим !!"

- Ти искаш да се вземат ПАРИ !!! Нали искаш да се прави проект ...
                    Поредна нелепа манипулация. Да си видял някъде аз да пиша, че искам да се вземат пари? ТИ така твърдиш и още неколцина. Аз споделям, че пари има. ТОВА Е РАЗЛИЧНО. Намирам проекта за необходим но, пак питам: КЪДЕ СПОМЕНАВАМ ДА СЕ ВЗЕМАТ ПАРИ? Добре, че не си внесъл подобна нелепост като "документ" в съда, че гориш за клевета.

Коментар

Къде съм писал точно това? Публикувай цитат, ако обичаш.
                      СПОРЕД ТЕБ: (1) е следствие от (2)

(1) е основния ти проблем, защото:

"пари днес има повече от вчера. И от оня ден, и т.н. Друг въпрос, когато не знаем как да ги вземем и не желаем да се научим !!"

- Ти искаш да се вземат ПАРИ !!! Нали искаш да се прави проект ... колоко било изгодно това или онова и много "сметки"

Коментар

и сега според теб - ТИ САМ СЕ БОРИШ СЪС СЛЕДСТВИЕТО !!
                        Къде съм писал точно това? Публикувай цитат, ако обичаш.

Коментар

Аз отлично разбирам, какво пиша, ама види се, моят стил ти е недостъпен. Какво да се прави, разлика в интелектуалните равнища...
                          Ужас

Коментар

Чакай да постна тук, каквото ТИ беше писал:
                            и сега според теб - ТИ САМ СЕ БОРИШ СЪС СЛЕДСТВИЕТО !!

Коментар

Ти сам ли не разбираш какво си написал ??

- за какви централи ми говориш бе човек... виж си поста ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА според САМИЯ ТЕБ !!
                              Аз отлично разбирам, какво пиша, ама види се, моят стил ти е недостъпен. Какво да се прави, разлика в интелектуалните равнища...

Коментар

Ами ти нали САМ написа че (1) е следствие от (2) в поста си преди моя който не разбра!
                                Чакай да постна тук, каквото ТИ беше писал:
                                Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                                Цитат:
                                Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Всъщност, пари днес има повече от вчера. И от оня ден, и т.н. Друг въпрос, когато не знаем как да ги вземем и не желаем да се научим. (1) Така ще е, докато решения се вземат под политически натиск от некомпетентни и безотговорни "държавници". (2)
                                Ха честито !!

Абе ти наистина много си противоречиш... не че не съм ти го казвал и преди !!

То ще излезне или зависимост или комплекси ... както и да е!

Сега конкретно - като приемеш за вярно (2), защо се напъваш за (1) ???

Ти сам казваш:
                                (1) е следствие от (2)

- Тогава, защо искаш да коригираш (2) ЧРЕЗ (1) ??????????

- Ей тук сбъркано мислене не мога да разбера ???????????

- затова реших че ти плащат... ама ще излезнат малко ресурси накрая

- образованието не компенсира ресурсите

Много поздрави !!

П.С. В твой интерес е да не ми отговаряш

Коментар

Working...
                                X