IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Определено. За някого. Просто, винаги трябва да се уточнява, за кого.
    пак започва същия разговор
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      От всичко досега излиза, че да се строи белене е неизгодно!
      Определено. За някого. Просто, винаги трябва да се уточнява, за кого.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        От всичко досега излиза, че да се строи белене е неизгодно!

Аха !

И аз така разбрах!

Коментар

• От всичко досега излиза, че да се строи белене е неизгодно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Съгласен Просто напомням, че много трябва да се внимава с тези категории, и винаги да ги мислиш 2-3 пъти.
            +10
            - Разбира се

Коментар

Честта не означава поставяне в сервилно положение. Нито достойнството - да си глупав. Иначе-да, хората ІІ ниво /"вълците от сила", както ги нарича новоизлюпеният руски гуру Алекс Яновски/, определено, се възползват от подобни социални конструкции. И, отново да, повечето хора падаме в капана на собствените си понятия за добро и зло, често, налагани отвън с далеч не чисти и еднозначни цели. Но, дори, когато съм в пълно превъзходство, не ме кефи да бия паднал човек, нито да пребарам заспал. Определено, тръпката да надвиеш поне равностоен съперник, е доста завладяваща. И да ме измамят, ако е с фантазия, размах, с дълбочина на мисълта и ловкост, някак, не ме толкова обижда, колкото да се хвана на евтина игра на дребно но, по много пъти. Сещаш се. Ако ще се цакаме, поне да е наедро и с вкус
              Съгласен Просто напомням, че много трябва да се внимава с тези категории, и винаги да ги мислиш 2-3 пъти.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Честта не означава поставяне в сервилно положение. Нито достойнството - да си глупав. Иначе-да, хората ІІ ниво /"вълците от сила", както ги нарича новоизлюпеният руски гуру Алекс Яновски/, определено, се възползват от подобни социални конструкции. И, отново да, повечето хора падаме в капана на собствените си понятия за добро и зло, често, налагани отвън с далеч не чисти и еднозначни цели. Но, дори, когато съм в пълно превъзходство, не ме кефи да бия паднал човек, нито да пребарам заспал. Определено, тръпката да надвиеш поне равностоен съперник, е доста завладяваща. И да ме измамят, ако е с фантазия, размах, с дълбочина на мисълта и ловкост, някак, не ме толкова обижда, колкото да се хвана на евтина игра на дребно но, по много пъти. Сещаш се. Ако ще се цакаме, поне да е наедро и с вкус

Коментар

Няма срам в политическата класа, няма чест. Единствено, дебелоочие и наглост.
                  Приятелю, рядко пиша така откровено, но ще ти кажа. Замисли се, според мен именно тези понятия са най-голямата манипулация! В природата и в света на логиката те не съществуват, това са социални конструкции. Във всяка култура понятия като чест, достойнство и т.н. имат много различен смисъл. И така, да не се окаже, че те са важна част от социалната конструкция, която държи силните на власт, и слабите в подчинение! Защото това е истината и законът на природата. Силните винаги побеждават. Карайки ви да си мислите какво е почтено, срамно и т.н. ви се втълпява определено сервилно поведение, което ви прави зависими и подчинени. Да не забравяме, че преди хиляди години, фараонът е бил синът на бога-слънце!
                  Единствената чест и достойнство, се състои в това да прекараш този кратък живот максимално добре, за себе си и близките си. Всичко останало, като нации, общества, справедливости и т.н. да върви по дяволите. Какво е казал Линкълн " знам че правя добро, когато се чувствам добре".
                  Мнението е препоръка за лек живот и по-малко мислене за глупости като политика.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

Абе, и там натисках - никакъв ефект. Уж почва да изтегля, но, чакам няколко минути-нищо...Иначе, да, споделям коментара. Така е. кофти момент е че, въпреки наистина дадената ни свобода на говоренето...от изричането на всичко това, не следва съвършено нищо. Като действие. Шумотевицата и коментарите не влизат в сметката. Примери - "Мишо бирата"-гейт., "Агент Буда" и все от този род. Няма срам в политическата класа, няма чест. Единствено, дебелоочие и наглост.
                    нямаш ли друг браузер ? или инсталиран флаш-плъгин да го гледаш онлайн

ако не можеш да ги изтеглиш - дай един и-мейл имам ги изтеглени!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                      ами има линк - изтегли в дясно, под текста - не става ли пак?

- добре е да се гледа

П.С. Съвременният свят е жертва на глобална манипулация на всички нива.Това става чрез психологичска война, която се води на всички нива. Влиянието върху общественото мнение се е превърнало в бизнес и политика от страна на големите държави. Процесите са особено силни в САЩ, които в желанието си да бъдат световен полицай използват всякакви методи на въздейсствие.
                      Абе, и там натисках - никакъв ефект. Уж почва да изтегля, но, чакам няколко минути-нищо...Иначе, да, споделям коментара. Така е. кофти момент е че, въпреки наистина дадената ни свобода на говоренето...от изричането на всичко това, не следва съвършено нищо. Като действие. Шумотевицата и коментарите не влизат в сметката. Примери - "Мишо бирата"-гейт., "Агент Буда" и все от този род. Няма срам в политическата класа, няма чест. Единствено, дебелоочие и наглост.

Коментар

Става нещо, медиа плеерът ми не ги отваря тези линкове. Би ли преразказал накратко?
                        ами има линк - изтегли в дясно, под текста - не става ли пак?

- добре е да се гледа

П.С. Съвременният свят е жертва на глобална манипулация на всички нива.Това става чрез психологичска война, която се води на всички нива. Влиянието върху общественото мнение се е превърнало в бизнес и политика от страна на големите държави. Процесите са особено силни в САЩ, които в желанието си да бъдат световен полицай използват всякакви методи на въздейсствие.

Коментар

• Става нещо, медиа плеерът ми не ги отваря тези линкове. Би ли преразказал накратко?

Виж, относно настройването към средата, така и не разбрах какво точно не ти харесва моята настройка? Аз си се чувствам доста комфортно тук, защо още да си връткам копчетата?
                          Last edited by Pyramid; 08.02.2013, 22:25.

Коментар

Ако мериш смисъла на килограм, сигурно си прав: Доказа се, че в тъп филм сме въвлечени всички. Нито една държавническа глава от правителствата /нито на тройната коалиция, нито сега/ така и не опита да погледне отвъд собствените си комисионни и се оказа отчайващо да търсиш здрав смисъл там, където го няма. Относно енергията, обаче, си много закъснял - тези тук разговори не ми отнемат кой знае колко. Основно, се забавлявам, т.к. съм социален добитък, така да се каже
                            Виж, Хениалността ми не знае предели и всецяло я споделявам само с тебе. ама това е тайна, да не се 'стървеш някъде, сакънЪ!
                            Това с което се подигра най-много беше най-сериозната част от поста ми

а за другото - няма смисъл да коментирам тук! излизаме извън мащабите на форума!

Ако имаш свободно време гледай това: ЦЪК

и това: ЦЪК

Настрой се към средата - казвам ти го с най-добри чувства!
                            Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 22:07.

Коментар

• Ако мериш смисъла на килограм, сигурно си прав: Доказа се, че в тъп филм сме въвлечени всички. Нито една държавническа глава от правителствата /нито на тройната коалиция, нито сега/ така и не опита да погледне отвъд собствените си комисионни и се оказа отчайващо да търсиш здрав смисъл там, където го няма. Относно енергията, обаче, си много закъснял - тези тук разговори не ми отнемат кой знае колко. Основно, се забавлявам, т.к. съм социален добитък, така да се каже
                              Виж, Хениалността ми не знае предели и всецяло я споделявам само с тебе. ама това е тайна, да не се 'стървеш някъде, сакънЪ!

Коментар

Ами то гласуването беше - помниш ли? - на 27.01.2013. Закъснял си нещо, май.
                                А защо пиша тук, вместо до "горе", вече съм обяснил преди доста време: аз на "онези горе" им написах маса писма, но, г-н Р.Овч. от бе-се-пе-то обяви за онова, дето им писах, че не било изгодно /не спомена, за кого/, а ББ се направи на /статуя на Буда?/ и изобщо не даде знак, че е получил каквото и да било. Лудост е да не отчитаме и да не се учим от грешките си и човек, след като направи няколко опита да контактува с бетонни глави, нормално е, да пренесе дискусията там, където може да се води /някакъв/ разговор.

...Ама ти явно, не знаеш, че преди 6 години, още, изведох алтенративен вариант на Белене, който хем хваща "нормално" губена днес енерия, хем гарантира малко доп.продажби на базови мощности, хем пази въздуха и т.н. Е, едните не пожелаха, другите не видяха, а двама-трима опитаха да го вземат на подбив, разбира се.
                                Както и да е, лично аз внесох тук на обсъждане темата "И нека Силата бъде с нас" - може да провериш резултата от анкетата, ако искаш.
                                Човек, ако до тук не си разбрал колко е смисъла от цялата ти работа, мисля че няма да ти стигне живота да го разбереш!

Изобщо не коментирам от техническа гледна точка дали всичко е ОК. Приемам че е!

Насочи си енергията в друга посока! В противен случай , ще ти се наложи да промениш целия свят

Не се притеснявай ако се чувстваш гниален, тя гениалността няма да избяга...
                                Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 21:22.

Коментар

Working...
                                X