Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеОт всичко досега излиза, че да се строи белене е неизгодно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеОт всичко досега излиза, че да се строи белене е неизгодно!
Аха !
И аз така разбрах!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСъгласен Просто напомням, че много трябва да се внимава с тези категории, и винаги да ги мислиш 2-3 пъти.
- Разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЧестта не означава поставяне в сервилно положение. Нито достойнството - да си глупав. Иначе-да, хората ІІ ниво /"вълците от сила", както ги нарича новоизлюпеният руски гуру Алекс Яновски/, определено, се възползват от подобни социални конструкции. И, отново да, повечето хора падаме в капана на собствените си понятия за добро и зло, често, налагани отвън с далеч не чисти и еднозначни цели. Но, дори, когато съм в пълно превъзходство, не ме кефи да бия паднал човек, нито да пребарам заспал. Определено, тръпката да надвиеш поне равностоен съперник, е доста завладяваща. И да ме измамят, ако е с фантазия, размах, с дълбочина на мисълта и ловкост, някак, не ме толкова обижда, колкото да се хвана на евтина игра на дребно но, по много пъти. Сещаш се. Ако ще се цакаме, поне да е наедро и с вкусCustodite sortem vestram
Коментар
-
Честта не означава поставяне в сервилно положение. Нито достойнството - да си глупав. Иначе-да, хората ІІ ниво /"вълците от сила", както ги нарича новоизлюпеният руски гуру Алекс Яновски/, определено, се възползват от подобни социални конструкции. И, отново да, повечето хора падаме в капана на собствените си понятия за добро и зло, често, налагани отвън с далеч не чисти и еднозначни цели. Но, дори, когато съм в пълно превъзходство, не ме кефи да бия паднал човек, нито да пребарам заспал. Определено, тръпката да надвиеш поне равностоен съперник, е доста завладяваща. И да ме измамят, ако е с фантазия, размах, с дълбочина на мисълта и ловкост, някак, не ме толкова обижда, колкото да се хвана на евтина игра на дребно но, по много пъти. Сещаш се. Ако ще се цакаме, поне да е наедро и с вкус
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНяма срам в политическата класа, няма чест. Единствено, дебелоочие и наглост.
Единствената чест и достойнство, се състои в това да прекараш този кратък живот максимално добре, за себе си и близките си. Всичко останало, като нации, общества, справедливости и т.н. да върви по дяволите. Какво е казал Линкълн " знам че правя добро, когато се чувствам добре".
Мнението е препоръка за лек живот и по-малко мислене за глупости като политика.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАбе, и там натисках - никакъв ефект. Уж почва да изтегля, но, чакам няколко минути-нищо...Иначе, да, споделям коментара. Така е. кофти момент е че, въпреки наистина дадената ни свобода на говоренето...от изричането на всичко това, не следва съвършено нищо. Като действие. Шумотевицата и коментарите не влизат в сметката. Примери - "Мишо бирата"-гейт., "Агент Буда" и все от този род. Няма срам в политическата класа, няма чест. Единствено, дебелоочие и наглост.
ако не можеш да ги изтеглиш - дай един и-мейл имам ги изтеглени!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеами има линк - изтегли в дясно, под текста - не става ли пак?
- добре е да се гледа
П.С. Съвременният свят е жертва на глобална манипулация на всички нива.Това става чрез психологичска война, която се води на всички нива. Влиянието върху общественото мнение се е превърнало в бизнес и политика от страна на големите държави. Процесите са особено силни в САЩ, които в желанието си да бъдат световен полицай използват всякакви методи на въздейсствие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСтава нещо, медиа плеерът ми не ги отваря тези линкове. Би ли преразказал накратко?
- добре е да се гледа
П.С. Съвременният свят е жертва на глобална манипулация на всички нива.Това става чрез психологичска война, която се води на всички нива. Влиянието върху общественото мнение се е превърнало в бизнес и политика от страна на големите държави. Процесите са особено силни в САЩ, които в желанието си да бъдат световен полицай използват всякакви методи на въздейсствие.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Става нещо, медиа плеерът ми не ги отваря тези линкове. Би ли преразказал накратко?
Виж, относно настройването към средата, така и не разбрах какво точно не ти харесва моята настройка? Аз си се чувствам доста комфортно тук, защо още да си връткам копчетата?Last edited by Pyramid; 08.02.2013, 22:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАко мериш смисъла на килограм, сигурно си прав: Доказа се, че в тъп филм сме въвлечени всички. Нито една държавническа глава от правителствата /нито на тройната коалиция, нито сега/ така и не опита да погледне отвъд собствените си комисионни и се оказа отчайващо да търсиш здрав смисъл там, където го няма. Относно енергията, обаче, си много закъснял - тези тук разговори не ми отнемат кой знае колко. Основно, се забавлявам, т.к. съм социален добитък, така да се каже
Виж, Хениалността ми не знае предели и всецяло я споделявам само с тебе. ама това е тайна, да не се 'стървеш някъде, сакънЪ!
а за другото - няма смисъл да коментирам тук! излизаме извън мащабите на форума!
Ако имаш свободно време гледай това: ЦЪК
и това: ЦЪК
Настрой се към средата - казвам ти го с най-добри чувства!Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 22:07.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Ако мериш смисъла на килограм, сигурно си прав: Доказа се, че в тъп филм сме въвлечени всички. Нито една държавническа глава от правителствата /нито на тройната коалиция, нито сега/ така и не опита да погледне отвъд собствените си комисионни и се оказа отчайващо да търсиш здрав смисъл там, където го няма. Относно енергията, обаче, си много закъснял - тези тук разговори не ми отнемат кой знае колко. Основно, се забавлявам, т.к. съм социален добитък, така да се каже
Виж, Хениалността ми не знае предели и всецяло я споделявам само с тебе. ама това е тайна, да не се 'стървеш някъде, сакънЪ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАми то гласуването беше - помниш ли? - на 27.01.2013. Закъснял си нещо, май.
А защо пиша тук, вместо до "горе", вече съм обяснил преди доста време: аз на "онези горе" им написах маса писма, но, г-н Р.Овч. от бе-се-пе-то обяви за онова, дето им писах, че не било изгодно /не спомена, за кого/, а ББ се направи на /статуя на Буда?/ и изобщо не даде знак, че е получил каквото и да било. Лудост е да не отчитаме и да не се учим от грешките си и човек, след като направи няколко опита да контактува с бетонни глави, нормално е, да пренесе дискусията там, където може да се води /някакъв/ разговор.
...Ама ти явно, не знаеш, че преди 6 години, още, изведох алтенративен вариант на Белене, който хем хваща "нормално" губена днес енерия, хем гарантира малко доп.продажби на базови мощности, хем пази въздуха и т.н. Е, едните не пожелаха, другите не видяха, а двама-трима опитаха да го вземат на подбив, разбира се.
Както и да е, лично аз внесох тук на обсъждане темата "И нека Силата бъде с нас" - може да провериш резултата от анкетата, ако искаш.
Изобщо не коментирам от техническа гледна точка дали всичко е ОК. Приемам че е!
Насочи си енергията в друга посока! В противен случай , ще ти се наложи да промениш целия свят
Не се притеснявай ако се чувстваш гниален, тя гениалността няма да избяга...Last edited by iivanoff; 08.02.2013, 21:22.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар