IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    И резултати се сравняват при комплексно съпоставяне на условията. Определени показатели не са на желаната висота, наистина. но, пилците се броят наесен. Мачът още не е свършил, iivanoff ефенди.
    Ала-бала дрън ! Какво комплексно съпоставяне на условията бе човек, на теб живота ти ще мине да пикаеш с/у вЕтАра!

ОК, диагнозата няма да я казвам защото никой не ме пита!

Поздрави и Успехи !
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      Знаеш ли кой е най-простия определящ факт - РЕЗУЛТАТА !!
      Та не ми е удобно да те питам какъв е при теб...
      И резултати се сравняват при комплексно съпоставяне на условията. Определени показатели не са на желаната висота, наистина. но, пилците се броят наесен. Мачът още не е свършил, iivanoff ефенди.

Коментар

Къде видя шефа на света? Имам си наблюдения, споделям ги. Фактите са по-силни от когото и да било.
        Знаеш ли кой е най-простия определящ факт - РЕЗУЛТАТА !!

Та не ми е удобно да те питам какъв е при теб...

Коментар

Абе човек, имам чувството че се имаш за шефа на света

- ама в някакъв много объркан и противоречив вариант!
          Къде видя шефа на света? Имам си наблюдения, споделям ги. Фактите са по-силни от когото и да било.

Коментар

• Като искаш да не дописвам - нов пост:

Хем гледа банките какво печатат, хем трендовете той си ги определял...

Коментар

То се видя, какво произлезе от овчето следване на трендове. Всеки да си опича акъла сам.
              Абе човек, имам чувството че се имаш за шефа на света

- ама в някакъв много объркан и противоречив вариант!

Коментар

• То се видя, какво произлезе от овчето следване на трендове. Всеки да си опича акъла сам.

Коментар

Не страдам от мания да ме харесват и предпочитам сам да установявам трендове. Пука ми на шапката, накъде е днешният.
                  ами тези банки дето им гледаш новонапечатаните парички, са по трендовете

- и ги установяват ТЕ !!

Коментар

ОХ, олекна ми

защото ако имаш, сега е момента да им пишеш нагоре

тук може да те огрее... ...но си срещу тренда...
                    Не страдам от мания да ме харесват и предпочитам сам да установявам трендове. Пука ми на шапката, накъде е днешният.

Коментар

СПОКО, няма да докарам. Бургас-Александруполис, в случай, че би бил построен, освен увеличения екологичен риск, би довел до улесняване пътя за нефтени потоци, щунтиращи България, при което, до повече основания за поддържане завишени цени на нефта. А от това, първи, губим ние. Та, за нефтопровода, съм съгласен. За Русия, може и да е пряк проблем но, за България, отказът от него, е по-изгоден.
                      ОХ, олекна ми

защото ако имаш, сега е момента да им пишеш нагоре

тук може да те огрее... ...но си срещу тренда...

Коментар

ти да не докараш сега "някаква теория" че и Б-с-Александропулис е изгоден

- разбира се, че пак ще си я знаеш САМО ТИ... това ВЕЧЕ не го коментирам!
                        СПОКО, няма да докарам. Бургас-Александруполис, в случай, че би бил построен, освен увеличения екологичен риск, би довел до улесняване пътя за нефтени потоци, щунтиращи България, при което, до повече основания за поддържане завишени цени на нефта. А от това, първи, губим ние. Та, за нефтопровода, съм съгласен. За Русия, може и да е пряк проблем но, за България, отказът от него, е по-изгоден.

Коментар

-Майстори на Досадата
                          ти да не докараш сега "някаква теория" че и Б-с-Александропулис е изгоден

- разбира се, че пак ще си я знаеш САМО ТИ... това ВЕЧЕ не го коментирам!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Определено сте досадни.
                            -Майстори на Досадата

Коментар

пак започва същия разговор
                              Разговорът, както и фактите, са същите: Всеки стратегически обект по света, е изгоден някому и неугоден другиму. Ти сега ли го разбра? Просто, вижданията ни, дали е изгоден на нас като страна, се разминават. И, като се замислиш, се получава шизофренната ситуация толкова малък народ, като нашия, да има толкова различни мнения за едно и също нещо. Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно.

Коментар

Определено. За някого.
                                Определено сте досадни.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X