IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Високите сметки за парно и ток в момента са в резултата на многомесечното отлагане на повишението на цените. Повишението бе отлагано под натиск на правителството докато мине мине референдума за АЕЦ Белене. Когато референдума мина вече се надуха сметките за да компенсират изоставането... Ето и това е цялата причина!

Представете си само каква активност щеше да има на референдума за АЕЦ Белене ако хората бяха получили тези убийствени сметки за ток 1 месец ПРЕДИ това? Всичко това е под пряката намеса и натиск на правитлеството на тиквата и цвъко!
    Ей червен гьон сурат, кои допусна тия монополи в страната ни да ти кажа ли?

Виж това силно полчризирано типче: Бойко: Развалям договорите с ЕРП-та, ако се наложи

А иначе за Белене и далаверите на червените изедници има вече цяла комисия в парламента.Ти в коя реалност живееш?
    Last edited by Соколски; 10.02.2013, 20:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      малко числа
      Високите сметки за парно и ток в момента са в резултата на многомесечното отлагане на повишението на цените. Повишението бе отлагано под натиск на правителството докато мине мине референдума за АЕЦ Белене. Когато референдума мина вече се надуха сметките за да компенсират изоставането... Ето и това е цялата причина!

Представете си само каква активност щеше да има на референдума за АЕЦ Белене ако хората бяха получили тези убийствени сметки за ток 1 месец ПРЕДИ това? Всичко това е под пряката намеса и натиск на правитлеството на тиквата и цвъко!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• малко числа
        енергийни проекти в региона до 2020г
        Браила -800МВт-въглища/Термоелектрика,Енел,ЕОН/
        Черна вода-1440МВт-АЕЦ/Енел,РВЕ,Електрабел,
        Косово-1800-2100МВт-лигнити
        Чебрен/галище-520МВт-ВЕЦ-Македония
        Гърция-1200МВТ-ГАЗОВИ
        Колубара/Сърбия/-700МВТ лигнити
        Никола Тесла3-700МВТ-ЛИГНИТИ Сърбия
        Нови Сад-450МВт-
        Албания -800МВт въглища-Енел
        Албания-340МВт-ВЕЦ-/ЕВН,СТАТКРАФТ/
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Банкери секюритизират слънчева енергия
          http://www.investor.bg/sasht/337/a/b...ergiia,146670/

Повод за размисъл, когато говорим за финансиране, ядрената енергия има по-добри характеристики от слънчевата енергия, нали така.....

По мои скромни сметки върху прост модел, при цена на капитала 3%, при постоянна цена около 34 евро на МВтч за период от 23,5години се изплаща АЕЦ Белене.... Електроенергията е енергията на близкото бъдеще

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
            Не. При това твърдо.
            "Не" на кое, на какво или на кого?
            ...Или така, по принцип?

Коментар

• Не. При това твърдо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Eто иванофф, питам.
                Кажи диагнозата!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                  Ала-бала дрън ! Какво комплексно съпоставяне на условията бе човек, на теб живота ти ще мине да пикаеш с/у вЕтАра!

ОК, диагнозата няма да я казвам защото никой не ме пита!

Поздрави и Успехи !
                  Eто иванофф, питам.
                  Кажи диагнозата!

Коментар

• Аплодисменти

Коментар

• Всеки опит да споря с глупаци е имал един и същ резултат

- Засега спирам с опитите !
                      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Не си пести диагнозите човек, но ще ги даваш ЕДИНСТВЕНО когато си доволен от себе си и виждаш другите къде грешат, за да им помогнеш да станат като теб

Докато се "бориш" със света не бързай да "даваш" повече отколкото "получаваш" - за акъла говоря!
                        Майната ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          -Знам си аз. Ама нали и мен не са ме питали за диагнози, ще ги спестя.
                          Не си пести диагнозите човек, но ще ги даваш ЕДИНСТВЕНО когато си доволен от себе си и виждаш другите къде грешат, за да им помогнеш да станат като теб

Докато се "бориш" със света не бързай да "даваш" повече отколкото "получаваш" - за акъла говоря!

Коментар

Аз не не живея постоянно на Луната бе човек, до там рядко ходя

Само когато играя късо при корекция на тренда и имам нужда да разпусна от напрежението!... иначе съм доста по-далеч
                            -Знам си аз. Ама нали и мен не са ме питали за диагнози, ще ги спестя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              За разлика от теб, не живея на Луната. Цялата история е доказателство за това, което ти говоря. Вярваш-ОК, не вярваш - все тая.

Иначе, благодаря за пожеланията. Взаимно.
                              Аз не не живея постоянно на Луната бе човек, до там рядко ходя

Само когато играя късо при корекция на тренда и имам нужда да разпусна от напрежението!... иначе съм доста по-далеч

Коментар

• За разлика от теб, не живея на Луната. Цялата история е доказателство за това, което ти говоря. Вярваш-ОК, не вярваш - все тая.

Иначе, благодаря за пожеланията. Взаимно.

Коментар

Working...
                                X