IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодни ли са за Б-я проектите Б-с-Александропулис и БЕЛЕНЕ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Факи, кажи кой единствен енергопроизводител продава на регулиран пазар под ПАЗАРНАТА цена
    Не знам, не ми е работа.
    Но знам накъде биеш. Е - белене ще продава на не по-малко от стотина евро мв/ч.
    Ся, някой запознат да каже дали това ще е под ПАЗАРНАТА цена.

Коментар

• Това е само главата на змията

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Браво Кмете
        Факи, кажи кой единствен енергопроизводител продава на регулиран пазар под ПАЗАРНАТА цена

Коментар

• Браво Кмете

Коментар

• Невероятна снимка. Поздравления за КМЕТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
              Изгодни са, но за определени кръгове в България.
              На които им са изгодни да си земат и боклука, да не им го закараме по къщите.
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Я-я-я, какви хора !
                Добре ни дошъл, ефенди! Веднъж да се съглася с теб и аз
                А, ако още и постваш отговори малко по-обширни, не тези едносричните, може напълно да приемем вижданията ти.
                Заповядай, не се стеснявай. Говори.

П.П. пък тук пак може да се намерят критици и на теб, знае ли човек

Коментар

• Изгодни са, но за определени кръгове в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                    Ти си типичното доказателство какво представлява голямата чат от българския народ.Невеж без всякакво желание да се учи и образова и арогантен.Не може с простотия и арогантност да промениш законите на физиката.Твърдиш че си инженер.Е ако имаш диплома жалко за учи;ището което ти я е дало.Нима смяташ че чрез арогантност и невежество и простотия ще постигнеш нещо.Вземи та запомни че едно е да купуваш на 400 киловолта друго е на 0,4.Като искаш да ти продават на тази цена свържи се в мрежа 400 киловолта и си готов не вярвам да ти откажат.То бива простотия ама твоето минава всякакви граници.Нито цените ще паднат нито нещо ще се промени.Просто едни невежи ще надъхват други невежи.Тук целта не е реформа в енергетиката а чрез глупаците да влезем в парламента.Световните цени ги боли желязото за нашите доходи.Ти може да искаш евтина енергия ама няма.Сега имаш алтернатива.Слагай си панели на покрива и си готов.
                    Нелепо, Пешо. Какви 400 kV, какви пет лева? След разпределяне НН ти думам. Правиш ли се, или наистина си гламав? Цените, които ги плащаме битовите потребители, са за НН. И никой не оспорва точки пренос СН и НН. Само тези за "зелената". Щото, Зелените също вкарват на 20kV СН и после, тя става ВН...Нямаш удържане, засрами се! Каква "арогантност"? Само, щото не ти приемам дрънканиците? Не видях една цифра че "ми" били по-високи загубите от печалбите", само тра-ла-ла, приказки накуп. Къде видя "нарушение на законите на физиката"? посочваш с пръст и те признавам. Хайде де !

Прочее, за "надъхването": Мен няма нужда да ме надъхват, и моите сметки са високи. А и не видях да има доказателство някъде, че "зелената" не е част от микса. Предлагам да ме образОваш ти и да ми покажеш, по кои други проводници минава, ПРЕДИ да влезе за разпределение НН и тя.
                    Last edited by Pyramid; 15.02.2013, 15:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Тичай се прегледай, "Бате". Освен, ако не смяташ, че цените на енергията справедливо са толкова високи. Няма начин при положение, че някои успяват да изнасят при 30% по-ниска цена навън. последното идва да покаже, че българският потребител субсидира /индиректно/ износа и пълни касичките на износителите. Вярно, на тях им плащат чуждите вносители и не би имало нищо нередно и неморално в това, ако тези продажби биха били на равноправни начала. Щото и аз ще поискам на мен да ми продават на тази цена, например. С какво съм по-лош? Та, нали плащам ПОВЕЧЕ от чужденците?
                      Ясно е, че има "някои подробности" в цялата игра но, е ли морално и справедливо българинът да мизерства, други да се греят , а, в последствие, красавци като Б.Нигматулин да ни сочат за ...най-енергонеефективната икономика при положение, че много голяма част от произведеното се изнася и го потребяват други? Дебелеят частни сметки, кльощавее целокупният данъкоплатец - да не би това да ти харесва?
                      Ти си типичното доказателство какво представлява голямата чат от българския народ.Невеж без всякакво желание да се учи и образова и арогантен.Не може с простотия и арогантност да промениш законите на физиката.Твърдиш че си инженер.Е ако имаш диплома жалко за учи;ището което ти я е дало.Нима смяташ че чрез арогантност и невежество и простотия ще постигнеш нещо.Вземи та запомни че едно е да купуваш на 400 киловолта друго е на 0,4.Като искаш да ти продават на тази цена свържи се в мрежа 400 киловолта и си готов не вярвам да ти откажат.То бива простотия ама твоето минава всякакви граници.Нито цените ще паднат нито нещо ще се промени.Просто едни невежи ще надъхват други невежи.Тук целта не е реформа в енергетиката а чрез глупаците да влезем в парламента.Световните цени ги боли желязото за нашите доходи.Ти може да искаш евтина енергия ама няма.Сега имаш алтернатива.Слагай си панели на покрива и си готов.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        За цените на тока;
                        ако има кой да предаде на новата ръководителка-смело да се разбъркат в инвестициите,които са направили МИ-1 и МИ-3
                        наскоро МИ-3 се продаде на смешна цена,а бяха декларирани към 900млн евро инвестиции
                        та кой продава нещо в което е вложил толкова пари и носи сигурна печалба
                        за половината сума-Енел нито е бил нито е във фалит
                        същото е и за МИ-1-ето един линк,как е нараствала цената при
                        всяко следващо правителство
                        http://www.segabg.com/article.php?is...d=5&id=0001201
                        а боко да не бяга от отговорност-като тръгнаха да стачкуват работниците в Брикел
                        кой се извъртя и дадоха чудовищно висока цена
                        заради инвестициите в сероочистките
                        Не само Марици-те са в проблем по инвестициите. Много нещо не са свършили и ЕРП-тата...Но, реализират печалба, сигурно, занижена със някакви суми ...за инвестиции в инфраструктура? Занижават ги, за да плащат по-малко корпоративен данък. Това-ясно. Но, фактически, какво ново са построили последните години? А, да! Май бяха сменили онзи траф, дето гръмна в Бургас, вярно бе !
                        - Е как така, той се оказа дефектен? Ами, доколкото си спомням, пострадалите съобщаваха, че и предният много бучал... Да не би да им се е сторило на бедните хорица? Щото този гръмнал, значи затова предният е бучал? нов ли са сложили? А, да не би случайно, някой да е забравил, че е претоварен? щото то в маслото ей така, нА! - си стават късите съединения, налЭ?

Коментар

Напротив точно това ти е проблема.Вместо да се образоваш и ограмотяваш чакаш есемес от извънземните.И като го получиш почваш плещенето на тотални глупости.И още по лошо искаш да убедиш други хора в глупостта.
                          Тичай се прегледай, "Бате". Освен, ако не смяташ, че цените на енергията справедливо са толкова високи. Няма начин при положение, че някои успяват да изнасят при 30% по-ниска цена навън. последното идва да покаже, че българският потребител субсидира /индиректно/ износа и пълни касичките на износителите. Вярно, на тях им плащат чуждите вносители и не би имало нищо нередно и неморално в това, ако тези продажби биха били на равноправни начала. Щото и аз ще поискам на мен да ми продават на тази цена, например. С какво съм по-лош? Та, нали плащам ПОВЕЧЕ от чужденците?
                          Ясно е, че има "някои подробности" в цялата игра но, е ли морално и справедливо българинът да мизерства, други да се греят , а, в последствие, красавци като Б.Нигматулин да ни сочат за ...най-енергонеефективната икономика при положение, че много голяма част от произведеното се изнася и го потребяват други? Дебелеят частни сметки, кльощавее целокупният данъкоплатец - да не би това да ти харесва?

Коментар

- Защо опитваш да ми приписваш свои болни мисли? Отдавна не вярвам на пилитици - хеле пък, на Лидеровци. Това, че нещо те стяга шапката, не е мой, а твой проблем.
                            Напротив точно това ти е проблема.Вместо да се образоваш и ограмотяваш чакаш есемес от извънземните.И като го получиш почваш плещенето на тотални глупости.И още по лошо искаш да убедиш други хора в глупостта.

Коментар

Няма няма и получиш есемес от извънземните.По лошото е че сле есемеса вземеш та си вярваш.Щом смяташ че Болен Лидеров и доносника Каракачанов са бъдещето на енергетиката приготви се за режим или изобщо без ток.Тези двамцата селски тарикати използват отчаянието и бедността на народа за да си подсигурят места в парламента.Но ще го разбереш по късно.
                              - Защо опитваш да ми приписваш свои болни мисли? Отдавна не вярвам на политици - хеле пък, на Лидеровци. Това, че нещо те стяга шапката, не е мой, а твой проблем.
                              Last edited by Pyramid; 15.02.2013, 13:31.

Коментар

А зелената енергия? Веднъж влиза с микса в ЕРП-то /за което се плаща като дневна и нощна/ а, след това, я плащаме втори път.
                                така, ЕРП-тата формират "невинната " сума от 1,11 стотинки на ВСЕКИ киловатчас. Всяка година, по 25-30 милиарда киловатчаса по 1 стотинка...
                                Смятайте сами.
                                Да ни върнат, каквото са награбили със задна дата, тяхна верица поганска.
                                С ЛИХВИТЕ! ! !
                                Или да се махат! Ние си имаме и наши, родни негодници.
                                Няма няма и получиш есемес от извънземните.По лошото е че сле есемеса вземеш та си вярваш.Щом смяташ че Болен Лидеров и доносника Каракачанов са бъдещето на енергетиката приготви се за режим или изобщо без ток.Тези двамцата селски тарикати използват отчаянието и бедността на народа за да си подсигурят места в парламента.Но ще го разбереш по късно.

Коментар

Working...
                                X