IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
    С това трябваше да започнеш Аз мислех, че дъщеря ти работи нещо и си е избрала квартала според това.
    по принцип за тези пари би трябвало да намерят нещо по-близо до центъра или Философския факултет, но може би са започнали да търсят късно и вече да е обрано.
    значи общо взето
    е надценен
    тя сега ще е в Стопанския ф-т
    може би е трябвало по-рано да търсят
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
      Да ти кажа това много зависи от специалността. Има хуманитарни специалности, в които е грехота да блееш до 4-5 курс, щото след това излизаш с 0 стаж, а други вече те водят с няколко обиколки.
      Не знам как е при хуманитарните специалности но при инженерните не става.Не може да се бяга от лабораторни упражнения.Не го ли вземеш няма заверка.И въобще какъв инженер като не ходиш на училище

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Истината е някъде в средата. А и Бате Пешо, понякога хората наистина нямат пари. Аз имам още да го мисля с моя, ще направя всичко възможно да му осигуря комфорта, но ще приветствам всяко негово желание за работа или бизнес. Щото тези дето само учат имат доста свободно време за простотии
        Когато хората нямат пари избират да учат задочно.Но да ми бягаш от лекции и упражнения и после да ти пишат тройка щото системата плаща на калпак не мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Груйчи ми не мое си пратиш детето като прошляк на училище.Аз не искам щерката да работи преди да завърши....
          Да ти кажа това много зависи от специалността. Има хуманитарни специалности, в които е грехота да блееш до 4-5 курс, щото след това излизаш с 0 стаж, а други вече те водят с няколко обиколки.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
            може би се е съобразила с приятелката си
            тя работи в някакъв мол
            ...
            С това трябваше да започнеш Аз мислех, че дъщеря ти работи нещо и си е избрала квартала според това.
            по принцип за тези пари би трябвало да намерят нещо по-близо до центъра или Философския факултет, но може би са започнали да търсят късно и вече да е обрано.

Коментар

Груйчи ми не мое си пратиш детето като прошляк на училище.Аз не искам щерката да работи преди да завърши.Не съм я пратил да работи.Ще работи после цял живот сега ще учи.И съм поставил изискване за успех щото иначе сумата за месеца намалява.Аз съм бачкал когато учех и знам колко трудно е да учиш и работиш.Добре че преди това бях завършил техникум със същата специалност.
              ами Батка, аз лично никога не съм бачкал като студент (работа де, иначе врътки съм правил предоволно много, та си докарвах прилични суми), но не мисля, че ако бачках, щях да си навредя на ученето, а правото си е тегава специалност принципно, с доста четене. Мисълта ми е, че малко лишения, не говоря за прошляченство и да нямаш възможност да се усмихнеш, имат доста възпитателен ефект, тип викане на Неволята Но пък ти си знаеш най-добре успех и на твоята дъщеря.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груйчи ми не мое си пратиш детето като прошляк на училище.Аз не искам щерката да работи преди да завърши.Не съм я пратил да работи.Ще работи после цял живот сега ще учи.И съм поставил изискване за успех щото иначе сумата за месеца намалява.Аз съм бачкал когато учех и знам колко трудно е да учиш и работиш.Добре че преди това бях завършил техникум със същата специалност.
                Истината е някъде в средата. А и Бате Пешо, понякога хората наистина нямат пари. Аз имам още да го мисля с моя, ще направя всичко възможно да му осигуря комфорта, но ще приветствам всяко негово желание за работа или бизнес. Щото тези дето само учат имат доста свободно време за простотии

Коментар

тя работи в някакъв мол
                  може пък на нея да и близо
                  луди ,млади ,да си трошат главите
                  а на въпроса с парите
                  съм и казал,че я кредитирам
                  или си намира работа да си помага
                  или е отличничка-сега засега нищо не дължи
                  ще правим уравнението след 1вия семестър
                  ами желая успех, пък те си знаят най-добре
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    дупе знае и две , и двеста - тази поговорка я знаеш, нали На мен едно време имаше семестри, в които само литературата ми излизаше подобна сума Но пък липсата на пари стимулира намирането на работа, така че...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Здрасти, Миломе, да ти кажа честно, за тези пари - 600 кинта, спокойно могат да си вземат 3-стаен ново строителство и в Лозенец (ок, малко по-малък от 120 квадрата и ок, в доста пренаселен район, но пък суепр комуникативен на пешеходно разстояние дори), за да ходи дъщеря ти пеша до училището. Наистина неразбирам подобна цена за Бъкстон - безпожно много е, колкото и да е нова сградата, все пак това си е на края на града
                      тя работи в някакъв мол
                      може пък на нея да и близо
                      луди ,млади ,да си трошат главите
                      а на въпроса с парите
                      съм и казал,че я кредитирам
                      или си намира работа да си помага
                      или е отличничка-сега засега нищо не дължи
                      ще правим уравнението след 1вия семестър
                      Last edited by MILOM; 24.09.2013, 16:46.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

Към 500 кинта минимум си заминават без квартирата..
                        дупе знае и две , и двеста - тази поговорка я знаеш, нали На мен едно време имаше семестри, в които само литературата ми излизаше подобна сума Но пък липсата на пари стимулира намирането на работа, така че...

Коментар

• Здрасти, Миломе, да ти кажа честно, за тези пари - 600 кинта, спокойно могат да си вземат 3-стаен ново строителство и в Лозенец (ок, малко по-малък от 120 квадрата и ок, в доста пренаселен район, но пък суепр комуникативен на пешеходно разстояние дори), за да ходи дъщеря ти пеша до училището. Наистина неразбирам подобна цена за Бъкстон - безпожно много е, колкото и да е нова сградата, все пак това си е на края на града
                          Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          тя не е сама
                          делят си наема с приятелка
                          той е топлоизолиран
                          аз не познавам пазара в софето
                          та затова попитах
                          иначе ще магистри в СУ
                          кооперацията е от 2г с акт 16
                          като са избирали местоположение
                          може и да се съобразила с приятелката си
                          с две думи тя си избира и харесва
                          въпроса ми беше по скоро като ниво
                          на наем
                          щото 300 кинта за гарсониера
                          на майна си райна също не е решение
                          като започва преди години
                          отначало беше в някъкъв затворен комплекс
                          надежда или толстой/само да не съм изръсил някоя глупост с разположението
                          на кварталите/
                          то докато стигнеш до СУ-ФФ
                          ти идва време да се пенсионираш

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                            Добро решение са взели, макар че Бъкстон не е топ локация (има и доста по-зле де ).

Ако не е тайна, какъв месечен бюджет си определил на студентката грубо (наем, режийни, храна, джобни и пр.)? Питам се нещо от сорта на 700-800 лв. бруто месечно достатъчно ли е за издръжка на студент - говорим за нормален стандарт, без някакви специални екстри.
                            Към 500 кинта минимум си заминават без квартирата..

Коментар

доста обикаляха
                              и свястна гарсониера за 250-300 или двустаен за 400-450 не намериха
                              или необзаведени или обзаведени с мебели
                              от последната световна война
                              /а те искаха кухненски уреди и пералня/
                              или пък неремонтирани от години
                              общо взето -обявите са едно
                              действителността малко по-различна
                              Добро решение са взели, макар че Бъкстон не е топ локация (има и доста по-зле де ).

Ако не е тайна, какъв месечен бюджет си определил на студентката грубо (наем, режийни, храна, джобни и пр.)? Питам се нещо от сорта на 700-800 лв. бруто месечно достатъчно ли е за издръжка на студент - говорим за нормален стандарт, без някакви специални екстри.

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
                                С кола, ако е с градски транспорт малко повече. Иначе намери в студ. град за тези пари добра квартира.
                                Aз не се наемам да препоръчвам на момичето къде да живее.Щом си е харесало Бъкстон добре.Да му пожелаем успех в университета а на баща му да е як и да плаща наема и издръжката.

Коментар

Working...
                                X