IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    10% ръст
    на наемите по големите търговски улици!
    http://paper.standartnews.com/bg/art...article=508462
    Щом и при наемите се завърна ръстта, при цените трябва вече да стане трайна тенденция, както преди...
    Нерде ГОЛЯМ магазин на Витошка,нерде панелен кенеф?То и при промишлените имоти определено има засилен интерес(поне за мен необяснимо)но РАЗЛИКАТА с панелките е от тук до небето.
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• 10% ръст
      на наемите по големите търговски улици!
      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=508462
      Щом и при наемите се завърна ръстта, при цените трябва вече да стане трайна тенденция, както преди...

Коментар

• Колкото повече, толкова повече!
        ИДИОТИТЕ, които смятат колко е изгодно да живеят под наем дори не приспадат наема в разходите по жилището ! Тия са пълни кретени!!!!!! Ми само наема може да ти покрива всички консумативи за друго твое жилище или дори за собственото!Колко лошо е да си облъчен от западното робско мислене да живееш в чуждо жилище!!!!! Не вярвах колко пълни идиоти има в БГ!!!
        Тия скапаняци въпреки, че не могат да си купят нищо , смятат, че по-изгодно било да се набутат в тясна квартира!
        Наематели, хахах!

Коментар

• Яяяяяяя, как ми хареса тази новина:
          БЕЖАНЦИТЕ ВДИГНАХА НАЕМИТЕ В СОФИЯ!!!

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2508958

между октомври и ноември тази година има видимо изменение на стойността на наемите в два квартала, разположени близко до един от бежанските центрове - “Красна поляна” и “Овча купел”.!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Благодаря ти Лорде...по нагоре ми искат ама щесе прежаля апартамента е добър с задна спалня голям дневен към витошка ...доволно е отремонтуран само мебели и кухня ще сложа...и сам готов да остарявам а и до халкидики ми е 340 км ..по алтобана кога гобпуснат ми е 4 часа ...От другата седмица и котара става софиянец....на старини ще си пием вино и ще си въртим очите.
            Честито ! Дълги старини и мерак в окото, по "стъргалото" на "Витошка".

Коментар

• Благодаря ти Лорде...по нагоре ми искат ама щесе прежаля апартамента е добър с задна спалня голям дневен към витошка ...доволно е отремонтуран само мебели и кухня ще сложа...и сам готов да остарявам а и до халкидики ми е 340 км ..по алтобана кога гобпуснат ми е 4 часа ...От другата седмица и котара става софиянец....на старини ще си пием вино и ще си въртим очите.
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                Лорде искам да взема нещо на витошка до 60кв. за старини да си пиа кафето и виното и болниците все пак са си в София....ама на витошка под патриарха каде сега е ремонтираха ,съпрос към теб ....до колко пари да дам за 60 кв ...те там са хубава здрава дебела тухла ....още 100 г ше искарат а и на горе ...ама искам от балкона да гледам витошка кафетатата и младите ...посъветвай ме за цена.
                Някой стар за ремонт можеш да спазариш и за 40К евро, но ако желаеш обзаведен , отремонтиран и с добра панорама, може и над 50 да ти стъпи. Хубавото е, че цените в идеалния център са изпилени и няма огромни разлики в офертните цени на пръчки като ул. Родопи да речем или Козлодуй, и такива на Дондуков, на Витошка или на Графа.

Коментар

• Лорде искам да взема нещо на витошка до 60кв. за старини да си пиа кафето и виното и болниците все пак са си в София....ама на витошка под патриарха каде сега е ремонтираха ,съпрос към теб ....до колко пари да дам за 60 кв ...те там са хубава здрава дебела тухла ....още 100 г ше искарат а и на горе ...ама искам от балкона да гледам витошка кафетатата и младите ...посъветвай ме за цена.
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    Нормална цена - това е нещо много относително - зависи от локацията, строителството, обзавеждането и т.н.
                    За обзавеждането - както е казал Голд Зомби, ако се местиш често, по-добре търси обзаведен.
                    Хайде и ти се изказа.
                    Човека си го е написал, търси в Лозенец. Там няма кой знае каква разлика в строителството. Има стара и нова тухла. Панелките и къщите са единици.
                    Ако ще е в Лозенец не препоръчвам централен Лозенец, а този в частта между семинарията и черни връх, както и района около американското посолство.
                    Вземи си необзаведен. Освен добра цена, ще можеш да си избереш кухня и елементарните мебели за минимум комфорт, щото този квартал като цяло е необосновано надценен и колкото и стари тухли с вехти мебели да ти предлагат, под определена цена не падат. Друг е въпроса, че ако не си решил непременно да е в Лозенец, мястото на което работиш - св. Неделя е и географски център на Софето и спокойно можеш да си вземеш нещо на добра цена в "брезите" или Хиподрума да речем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mendacium Разгледай мнение
                      ...
                      Според вас кое е по-добре - обзаведен или нещо без мебели, а мебелите да си ги взема аз ?
                      Също така каква би била нормална цена за такъв апартамент ?
                      ...
                      Нормална цена - това е нещо много относително - зависи от локацията, строителството, обзавеждането и т.н.
                      За обзавеждането - както е казал Голд Зомби, ако се местиш често, по-добре търси обзаведен.

Коментар

Особено когато се случва в тема " Наемите в София" и въпросите ми са свързани с размера на наема в даден квартал ?

Прочетох темата от началото и на база на коментарите до тук, реших, че мога да получа някаква насочваща информация относно цените. Поправи ме, ако греша ?
                        Не забравяй, че си в български форум, пък бил той и форума на Investor
                        Не е нормално някак си да получиш полезна информация още с първия отговор и то без да ти се обясни колко си зле и неориентиран. Нали го знаеш лафа за английския форум, дето питаш и ти отговарят, в руския - питаш и теб те питат, в българския - питаш и не ти отговарят, а ти обясняват колко си прост

А по темата само един съвет, ако смяташ да живееш повече от 2 години на това място, вземи го празно и си купи мебелите ( с уговорката , че празен не значи без основното кухненско обзавеждане). Горе-долу след втората година си избил разликата в цената между обзаведен и необзаведен, а и така си се лишил от разни грозни и винтидж стайл мебели. После винаги можеш да си вземеш мебелите или да ги продадеш.
                        До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Не е заяждане.Просто обсъждане на инвестиция като търсене на квартира във форум на инвестор звучи странно.
                          Особено когато се случва в тема " Наемите в София" и въпросите ми са свързани с размера на наема в даден квартал ?

Прочетох темата от началото и на база на коментарите до тук, реших, че мога да получа някаква насочваща информация относно цените. Поправи ме, ако греша ?

Коментар

Доста конструктивен коментар

Ако си направиш труда, преди да отговаряш, да прочетеш поставените от мен въпроси, ще забележиш, че съм попитал каква е нормалната цена за търсения имот.

Относно родните места и дизайнерските мебели ще се въздържа от коментари.

П.П. Може да се заблуждавам, но няма ли други места за заяждане, освен форума на investor.bg ?
                            Не е заяждане.Просто обсъждане на инвестиция като търсене на квартира във форум на инвестор звучи странно.
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                              Aми пробвай в родното място.Там със сигурност ще намериш нещо обзаведено от дизайнер а може и вместо да ти искат 200-300 евро да ти дават
                              Доста конструктивен коментар

Ако си направиш труда, преди да отговаряш, да прочетеш поставените от мен въпроси, ще забележиш, че съм попитал каква е нормалната цена за търсения имот.

Относно родните места и дизайнерските мебели ще се въздържа от коментари.

П.П. Може да се заблуждавам, но няма ли други места за заяждане, освен форума на investor.bg ?

Коментар

Здравейте,
                                Преди 2 дена хазяйна ме зарадва с новината, че от 5 Декември трябва да съм освободил апартамента. Сина му се връща от USA и тн ...
                                Съответно, сега се сблъсквам със забавната тема за намиране на жилище в София. Търся си с една спалня, може и без обзавеждане (но да има поне кухненски бокс и баня ) Иска ми се да е в Лозенец, може ли да дадете някакви насоки, които да ми помогнат в търсенето ?
                                От това, което виждам по сайтовете, нещата са много зле - апартаменти с една спалня за по 200-250 евро, обзаведени с мебелите от вилата на собственика или с такива от бабата на собственика ( предполагам последните са със сантиментална стойност и на човека не му се иска да ги изхвърли).

Според вас кое е по-добре - обзаведен или нещо без мебели, а мебелите да си ги взема аз ?
                                Също така каква би била нормална цена за такъв апартамент ?

П.П. Работя до пл. Света Неделя, а сега живея до мола на бул. Стамболийски.
                                Aми пробвай в родното място.Там със сигурност ще намериш нещо обзаведено от дизайнер а може и вместо да ти искат 200-300 евро да ти дават

Коментар

Working...
                                X