If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Реални почти - 78 са, проверени са, по едно време БДС стандарт двустаен. Отделно кенеф, отделно баня с тоалетна. Стара тухла, да, не много стара, 1980. Основно го ремонтирах аз, само не знам докъде да спра с обзавеждането, само кухня и уреди ли или да го дообзаведа пълно. Засега съм приключил с кухня и уреди. Пълно обзавеждане означава и повече за съсипване от наематели. Ще мисля. Не бързам.
Звучи много добре. Остави го така, а ако някой иска допълнително обзавеждане, все ще се договорите.
Успех!
Реални почти - 78 са, проверени са, по едно време БДС стандарт двустаен. Отделно кенеф, отделно баня с тоалетна. Стара тухла, да, не много стара, 1980. Основно го ремонтирах аз, само не знам докъде да спра с обзавеждането, само кухня и уреди ли или да го дообзаведа пълно. Засега съм приключил с кухня и уреди. Пълно обзавеждане означава и повече за съсипване от наематели. Ще мисля. Не бързам.
и ти ли като Лорда сам си ги ремонтираш.това ме навежда на мисълта че не е добър ремонта.ами пусни го така, пък като дойде клиент се договаряйте дали трябва нещо повече. повече за съсипване ама и повече наем
80кв.м реални или брокерски. ако са реални и е ремонтиран 400 е нормално.ако е добре обзаведен може даже повече
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
зависи къде точно в района. примерно около Докторската градинка и парка Заимов аз лично много го харесвам района. живял съм там.ама към мола не е толкоз атрактивно
Пресечката Шипка и Васил Априлов. На 100 м е Докторската градина.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Лорде, я кажи брате колко да искам. Мисля да отдавам в района около 80 кв.
зависи къде точно в района. примерно около Докторската градинка и парка Заимов аз лично много го харесвам района. живял съм там.ама към мола не е толкоз атрактивно
Коментар