IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кв Иван Вазов

Здравейте колеги, скоро приключвам основен ремонт на жилище на бул Витоша. Сградата е тухлена- от 1973. В близост до Южния парк. Състои се от просторна всекидневна с кухненско оборудване Miele , и луксозно холово и трапезарно обзавеждане. Апартамента разполага с 2 спални-напълно обзаведени с луксозни спални комплекти. Банята е цялостно оборудвана от Roca. Навсякъде са подменени кабели и ВиК. Апартамента е с парно но всички помещения разполагат с климатици. Външна врата Solid. СОТ, кабелна тв и интернет. Нови пвц дограми. Какъв наем би бил подходящ? Докато течеше ремонта във входа се продаде едно жилище а друго се даде под наем. Брокерите ме облъчваха с някакви нереални оферти от 1500 лв,което не ми звучи реално. Все пак мисля, че наем от порядъка но 800-850 лв е достижим. Очаквам вашите мнения и съвети. Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
      Жив ли си ?Че се притесних,че сме те загубили след стрелбата в Макдоналдс в Мюнхен.
      Мюнхен ми е по-далеч отколкото на теб - Турция

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        Ти да видиш, дали ще познаеш що ти се смея в момента? Докато газиш към външната тоалетна, с годишен доход колкото годишния ми бонус + върнатите данъци някъде, с все кьоспето и прочие
        Жив ли си ?Че се притесних,че сме те загубили след стрелбата в Макдоналдс в Мюнхен.

Коментар

• бул. Витоша, близо до Южен парк - "най-малко 3000Е на зелено, имаме и вече клиенти" (цитат от запитване по телефона) Това за продажба, представете си наемите колко ще са!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid
            Tи едва ли можеш да го сметнеш.Това е само от житото има царевица слънчоглед.Отделно заплата която е по голяма от твоята.Така че можеш само да виеш на умряло
            Ти да видиш, дали ще познаеш що ти се смея в момента? Докато газиш към външната тоалетна, с годишен доход колкото годишния ми бонус + върнатите данъци някъде, с все кьоспето и прочие

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              по протежението на бул. България.
              Това е вярно.

Коментар

Шаран е израстъка който ти се мотае между краката, пунгаш с пунгаш.
                Я кажи колко ти е двумесечната заплатка, че не ми се смятат колко са 52 тона пшеница на пауъра...
                Ти си за цирка, бе клоун.
                Това от 70 декара е много оптимистичен добив. Над 700кг от декар...
                Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                  ама това оборот бе не печалба
                  Добре, добре, той пауъра си знае. Има разходи човека. Оборот да е. Да, годишен, това е ясно.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Значи заплата за месец на кретена, не две.
                    и да не забравиш че това е годишен оборот не месечен

Коментар

ама това оборот бе не печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                        52 тона са към 14 000 лева,приход ама като сметнеш и разхода е смешка

Коментар

Я кажи колко ти е двумесечната заплатка, че не ми се смятат колко са 52 тона пшеница на пауъра...
                          52 тона са към 14 000 лева,приход ама като сметнеш и разхода е смешка

Коментар

Амче тя е същата бе,шаран

Коментар

Ето ти по-известна. Описват и Младост и не само Младост, но и се аргументират защо.

http://m.profit.bg/news.php?id=152710
                              Амче тя е същата бе,шаран

Коментар

Световно неизвестна... уви. Със същия успех могат да напишат и 50%. Смешното е че оперират в Младост, а описват квартали където нямат сделки хахахаха, за шарани
                                Ето ти по-известна. Описват и Младост и не само Младост, но и се аргументират защо.

http://m.profit.bg/news.php?id=152710

Коментар

Working...
                                X