Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
така де, но той вече ги е играл това в 2014
после е разбрал, че не му се удава и заложил единя
сега пак същото...
объркана е понижителската душа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
така де, но той вече ги е играл това в 2014
сега пак същото...
объркана е понижителската душаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ЩОТО ЩЕ Е ИЗГОДНО, както беше изгодно 2010-2014г.
сега пак същото...
объркана е понижителската душапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Всичко хубаво, ама не разбрах защо накрая пак апарти ще купуваш, след като не ги харесваш като инвестиция?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Аз пък не съм съгласен с теб...2004г започнах да търгувам на бфб...2014г купих два апартамента единият в кв.оборище до военна академия а другият до ндка..единият с 3 спални другият 2спални,купих ги за “ инвестиция” защото мислех че момента е удачен за покупки цената и на двата беше по 80 000евро за периода наема които съм вземал е варирал между800-900 лв лихвата ми е средно 4.66% не съм имал плътна пълняемост а след всеки наемател дребен ремонт от 3000 лв до 5000 лв...само последната година инфлацията е 20% та за какви наеми и за каква доходност ми говориш ако реално изкараш4-5% трябва да викаш ура а цялата разправия и нерви не си заслужава грам......заложих апартаментите и взех кеша на единият защото мразя парите да дремят и да не работят за мен...половината сложих на бфб 2017 другата половина инвестирах в старт Ъп ай ти който тази година ще бъде листнат на бфб...та от 2017 на бфб...парите са се умножили 20 пъти а оценката на старт ъпа е 10 пъти нагоре... какво въобще говорим за тухли и за София..и за спящите ви 100 милярда... банкерите са го измислили с векове....само глупавата маса от населението по света “инвестира” в тухли...70% от американците инвестират в акции...дано прогледнете някога...бфб е адски подценено а имотите ще падат следващите три години и аз пак ще купя още 1-2 апартамента
- 5 Харесвания
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен с теб...2004г започнах да търгувам на бфб...2014г купих два апартамента единият в кв.оборище до военна академия а другият до ндка..единият с 3 спални другият 2спални,купих ги за “ инвестиция” защото мислех че момента е удачен за покупки цената и на двата беше по 80 000евро за периода наема които съм вземал е варирал между800-900 лв лихвата ми е средно 4.66% не съм имал плътна пълняемост а след всеки наемател дребен ремонт от 3000 лв до 5000 лв...само последната година инфлацията е 20% та за какви наеми и за каква доходност ми говориш ако реално изкараш4-5% трябва да викаш ура а цялата разправия и нерви не си заслужава грам......заложих апартаментите и взех кеша на единият защото мразя парите да дремят и да не работят за мен...половината сложих на бфб 2017 другата половина инвестирах в старт Ъп ай ти който тази година ще бъде листнат на бфб...та от 2017 на бфб...парите са се умножили 20 пъти а оценката на старт ъпа е 10 пъти нагоре... какво въобще говорим за тухли и за София..и за спящите ви 100 милярда... банкерите са го измислили с векове....само глупавата маса от населението по света “инвестира” в тухли...70% от американците инвестират в акции...дано прогледнете някога...бфб е адски подценено а имотите ще падат следващите три години и аз пак ще купя още 1-2 апартамента
да купиш 2 и да "заложиш" единяпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не съм съгласен с теб.
Дори след 100 г за София ще има клиенти за наеми.
От БФБ много не се печели, особено важи за дребите риби.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не съм съгласен с теб.
БФБ един мин фин го описа добре - по-зле и от борсата на череши в Кюстендил. Дай нещо друго, земя а-ла Берти примерно?
Коментар
-
Следващите 3 г имитите или ще стоят на едно място или ще са надолу между 20-40% определено не е време за имоти...а за наеми пък най малко...с доходност 5% лихви средно годишно за последните 20 г около5% трудно ще победите инфлацията...единствените които правят пари са строители и инвеститори в парцели които превръщат в кооперации,но дългосрочно демографията ще убие наемите на масовите жилища...за това съвета ми е продавайте и инвестирайте в консервативни акции на бфб
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, нали беше Атера?Точно да се зарадвам, че 10г. съм там. Верно, че от време на време, ме изненаднат, като забравя да си взема дивидента за 2г.Яд ме е , че не набих повече в Атера, вместо Софарми и Монбати
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениегледай алтерко и дронамикс... поинтересувай се малкоЯд ме е , че не набих повече в Атера, вместо Софарми и Монбати
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Parana Разгледай мнение
Гледам Софикс от 2000 на под 600, ако искам да загубя 70% от парите си - все там ще ги слагам.
Коментар
-
Може пък да погледнеш една атера например... каква доходност е дала като дивидент средно от началото на съществуването... философе..тухлар
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Може би в консерви е по-добре да инвестираме отколкото в консервативни акции на БФБ.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар