Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от artek Разгледай мнениеЗдравейте колеги, скоро приключвам основен ремонт на жилище на бул Витоша. Сградата е тухлена- от 1973. В близост до Южния парк. Състои се от просторна всекидневна с кухненско оборудване Miele , и луксозно холово и трапезарно обзавеждане. Апартамента разполага с 2 спални-напълно обзаведени с луксозни спални комплекти. Банята е цялостно оборудвана от Roca. Навсякъде са подменени кабели и ВиК. Апартамента е с парно но всички помещения разполагат с климатици. Външна врата Solid. СОТ, кабелна тв и интернет. Нови пвц дограми. Какъв наем би бил подходящ? Докато течеше ремонта във входа се продаде едно жилище а друго се даде под наем. Брокерите ме облъчваха с някакви нереални оферти от 1500 лв,което не ми звучи реално. Все пак мисля, че наем от порядъка но 800-850 лв е достижим. Очаквам вашите мнения и съвети. Поздрави
Колко даде за ремонт и обзавеждане, сподели ако не е тайна.
Района е едно от най-добрите места за наем.
Успех.Last edited by bulgarian lev; 12.08.2016, 13:48.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от artek Разгледай мнениеЗдравейте колеги, скоро приключвам основен ремонт на жилище на бул Витоша. Сградата е тухлена- от 1973. В близост до Южния парк. Състои се от просторна всекидневна с кухненско оборудване Miele , и луксозно холово и трапезарно обзавеждане. Апартамента разполага с 2 спални-напълно обзаведени с луксозни спални комплекти. Банята е цялостно оборудвана от Roca. Навсякъде са подменени кабели и ВиК. Апартамента е с парно но всички помещения разполагат с климатици. Външна врата Solid. СОТ, кабелна тв и интернет. Нови пвц дограми. Какъв наем би бил подходящ? Докато течеше ремонта във входа се продаде едно жилище а друго се даде под наем. Брокерите ме облъчваха с някакви нереални оферти от 1500 лв,което не ми звучи реално. Все пак мисля, че наем от порядъка но 800-850 лв е достижим. Очаквам вашите мнения и съвети. ПоздравиХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
кв Иван Вазов
Здравейте колеги, скоро приключвам основен ремонт на жилище на бул Витоша. Сградата е тухлена- от 1973. В близост до Южния парк. Състои се от просторна всекидневна с кухненско оборудване Miele , и луксозно холово и трапезарно обзавеждане. Апартамента разполага с 2 спални-напълно обзаведени с луксозни спални комплекти. Банята е цялостно оборудвана от Roca. Навсякъде са подменени кабели и ВиК. Апартамента е с парно но всички помещения разполагат с климатици. Външна врата Solid. СОТ, кабелна тв и интернет. Нови пвц дограми. Какъв наем би бил подходящ? Докато течеше ремонта във входа се продаде едно жилище а друго се даде под наем. Брокерите ме облъчваха с някакви нереални оферти от 1500 лв,което не ми звучи реално. Все пак мисля, че наем от порядъка но 800-850 лв е достижим. Очаквам вашите мнения и съвети. Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеЖив ли си ?Че се притесних,че сме те загубили след стрелбата в Макдоналдс в Мюнхен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТи да видиш, дали ще познаеш що ти се смея в момента? Докато газиш към външната тоалетна, с годишен доход колкото годишния ми бонус + върнатите данъци някъде, с все кьоспето и прочие
Коментар
-
Първоначално изпратено от power gridTи едва ли можеш да го сметнеш.Това е само от житото има царевица слънчоглед.Отделно заплата която е по голяма от твоята.Така че можеш само да виеш на умряло
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениепо протежението на бул. България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеШаран е израстъка който ти се мотае между краката, пунгаш с пунгаш.
Я кажи колко ти е двумесечната заплатка, че не ми се смятат колко са 52 тона пшеница на пауъра...
Ти си за цирка, бе клоун.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама това оборот бе не печалбаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЗначи заплата за месец на кретена, не две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЗначи заплата за месец на кретена, не две.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение52 тона са към 14 000 лева,приход ама като сметнеш и разхода е смешкаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеШаран е израстъка който ти се мотае между краката, пунгаш с пунгаш.
Я кажи колко ти е двумесечната заплатка, че не ми се смятат колко са 52 тона пшеница на пауъра...
Ти си за цирка, бе клоун.
Коментар
Коментар