Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Тия неща всеки си ги решава сам.Има доста хора които не мож ги мръднеш от София.За тях холбокса и кредита до живот е връхтЪ на успеха.Интересното е че колкото повече време минава толкова повече София ми опротивява.Прости хора природно тъпи с мания за изключителност и превъзходство над другите.Качиш се на метро или тролей а вътре миришат на пикня и пот не мое стоиш до тех.За тва пътувам с жипката.
и не слушай какво ще ти кажат, само чуй диалекта и ще разбереш.
зашо ние софиянци си имаме ден за баня - неделя. ма новите софиянци са свикнале от лето на лето.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ти ако сам не се грижиш за здравето си ,никой няма да се погрижи ... виж за парите ти много мераклии има да се грижат ! Със всичко е тъй ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
колега харесва ми иронията. то затова сме на тоя хал щото секи от всичко разбира и сам всичко си произвежда. сам си вари ракията нищо че бъкана с метилов алкохол, сам си ремонтира колата , сам си шпаклова и тем подобни дейности.остава да почнат и сами да се лекуват. защо да се набутват като могат и сами, а със спестените кинти за 30 години мое с некой хол-бокс да се обзаведат
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
колега харесва ми иронията. то затова сме на тоя хал щото секи от всичко разбира и сам всичко си произвежда. сам си вари ракията нищо че бъкана с метилов алкохол, сам си ремонтира колата , сам си шпаклова и тем подобни дейности.остава да почнат и сами да се лекуват. защо да се набутват като могат и сами, а със спестените кинти за 30 години мое с некой хол-бокс да се обзаведат
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
А така,Бате Пешо..Пък Радев нека да си разправя в другата тема,че нямало качествена домошарка...
Коментар
-
Тая година имах доста сливи така окапаха под дърветата направо станаха сухи.Три кошера пчели и оси сбират по цел ден.Ама ме домързя.Но във вторник ще бера лозето утре започвам да мия съдовете да са готови.Гроздето тая година е супер и мисля да направя две ракии едната от вино другата от джибри и захар.Първата е за мен и отбрани близки хора а втората е за разтриване и некой закъсал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
И аз така....Не мога да се сета за алкохол,дето да не ми аресва....Единствено се сещам,че шампанското го пия с леко отвращение,ама...,ако съвсем случайно няма по-сериозно питие,прежалвам се без да му мисля....
Коментар
-
И сливова , па и грозданка ... сичките са хубави !
- 1 like
Коментар
-
И сливова , па и грозданка ... сичките са хубави !
Коментар
-
Що па кайсиева?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеВ софийското поле само компири и зелки бе, какви грозданки, какви кайсийки?
Коментар
-
Брао Лорда , така вече те харесвам ... няма по мъжко занимание от колене на прасе и варене на кайсиева рикийца !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеРеших да инвестирам в казан. После ще си прая само грозданка и чат пат нЕкой сингъл малц купешки. Така ще спестя и някой наем
Коментар
Коментар