IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискусия за балона на НИ у нас и в чужбина

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• acen1975,
    лихвите по тримесечните бондове сочеха вдигане на основната лихва, което фед и банкерите никак не искат, затова наляха /и накараха другите да налеят чрез забрани за къси и други такива нещица/ пари там за да успокоят топката. Сега въпросът е ще продължат ли да наливат или ще вдигнат лихвата и то с колко, че може и да бъде ударно. За фондовете трежъритата са най-ликвидни, а иде края на тримесечие и съответните излизания на клиенти.

Коментар

• herco,бях попаднал на твой постинг,където трърдеше,че много пари ще влезнат в ус трежарис и бонд маркета.не знам,дали беше ти,но с такова впечатление съм останал.
      прогнозата ти беше 100% вярна и никой не вярваше,че това ще стане,когато ти писа за него!!!!!!!!
      аз също!просто не можах да изчиля,че при пукане на къмодитис балона,ще има излизане от кери трейд,от къмодитис и от развиващите се маркети-това всъщност го знаех,но ми изvаdи очите,че част от този огромен ресурс ще се върне в долара и ус трежарис.
      не знам как си стигнал до тва заключение,или ти е попаднало от някъде като информация,но е едно от най ценните за мен прогнози-кажи,ако не е тайна,как направи тази прогноза?

Коментар

• Първоначално изпратено от javor
        Привет на всички и специални поздрави за Асен.Казвам се Явор и мисля да ви погoстувам.
        Здравей Яворе! Много се радвам да те видя тук. В имоти-те се подвизавах като Petyr, но нещо не ми остана много време и за там...

Коментар

• http://3.bp.blogspot.com/_GMFF5jY6gG...-h/crs5001.gif

Коментар

• Абе алчност, к'во да ги правиш,

решили, че НИ ще растат, растат, растат.............и те са на голяма далавера!:-))

Седиш и си пиеш биричката , а имотите леко, леко шумолят и растаt

ли растат!:-D

Коментар

• Първоначално изпратено от javor
              Първоначално изпратено от acen1975
              Първоначално изпратено от javor
              Привет на всички и специални поздрави за Асен.Казвам се Явор и мисля да ви погoстувам.
              добре дошъл,Яворе!радвам се да те видя в този сайт.
              Здрасти Асене,нещо изчезна последните дни ,но се радвам,че всичко е наред.
              Покрай кризата в НИ,нещо доста кризички се заформиха,тъжнаеш ли нещо за тази:USA stoppt Goldmьnzenverkauf
              USA спира продажбата на някои златни монети,като се има предвит,че подобно се случи с сребърните през Май.
              http://www.mmnews.de/index.php/20080...enverkauf.html
              Яворе,казвал съм ти,че съм противник на инвестирането във злато-още когато беше 950 $.
              според мен след изборите в сащ ще падне още.в момента ще има временен булиш,който просто е подстрекан от бързото падане,но според мен в дългосрочно време златото ще падне и то много.
              сега се надявам да качи до 850$-купил съм австралийски долар за кери трейд,но при приближаване на 850$,ще продавам,защото не смея да го държа.
              реалната цена на златото е 400$.и това го знаят много добре баш тарикатите.
              нали ти казвах да не слушаш прогнози за 1200-2500$ ,защото са безпочвени,нищо,че са от световни анализатори като каиосаки или еди коя си инвестиционна банка.
              същото беше и с петрола-казвах,че ще стане под 70$ исващата зима,когато инвестиционни банки и анализатори му даваха таргет от 140-160$ !!!!!!!!
              както виждаш,някои хора използват медиите за далаверка-аз му викам-изкарване на стадото на паша,че да има после повече мляко за доене!

замисли се-защо уса трежарито казва,че има голям наплив за златни монети и не може да насмогне с емитирането им?
              хем злато имат колко искаш,хем могат да емитират за отрицателно време огромна емисия!!!!!!!!!!

и се запитай-а дали не се опитват да качат цената на златото до едикво си ниво и след това да продадат количесто на висока цена и със самото продаване да смъкнат цената отново?
              така ще изтискат малко мляко от стадото,че и без това са се престарали с печатене от трежарито.
              стадото се води на паша,за да се издои после,а ако трябва и по обялите се овце да се заколят за месо.
              разбираш ли ме?ако полакумееш и се прехраниш(накупуваш),може и да те заколят(фалираш).

Коментар

• Има един роман на Марио Пузо "Умират глупаците", аз ще го перефразирам "Набутват се глупаците"
                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Бат Пешо , не плаши хората.
                  Затова е ипотеката на имота, за да ти го вземат ,ако не си плащаш 3 месеца. После банката му мисли - за колко, на кого и т.н.
                  А за другото си прав - идва времето на инвеститори наречени хиени или лешояди.Глупаците умират първи и трябва някой да ги папа...

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                    ехххх,България-страната,където Националния Статистически Институт прави статистики за средни цени на имоти по данни на сайтове за имоти по оферти продава.......
                    а после,защо имало цени от 10 милиона за двустаен в банишора или обеля??????
                    България си е уникална държава,придържам се към това твърдение,където брокерите казват,че всеки имот е уникален,всеки локейшън е уникален и всичко е уникално!
                    дори и НСИ-такова нещо само в бг има,съответно я прави Уникална държава с уникално НСИ и уникални управляващи,които и до ден днешен се възпротивяват на всякакви напъни да се направи реален пазар с реални данни на сключена сделка.

дааааа,България-страната където статистиките са по цени:
                    Я ТОЛОВА САКАМ,ПА ТИ АКО САКАШ............

МЕТОДОЛОГИЯ НА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ НА НСИ:

Цитирам:

4. ОБЕКТ И ОБХВАТ НА ИЗСЛЕДВАНЕТО
                    Обект на изследването са цените на реално продадени жилища (апартаменти) в областните градове. Градовете условно са разделени на две зони според степента на привлекателност за живеене. Цената се регистрира без включване на комисионни, адвокатски хонорари и разноски по прехвърлянето на собствеността.

Изследването се провежда на анкетен принцип. Регистрирането на цените на жилищата се осъществява от квалифицирани служители (регистратори) на ТСБ, които събират информация за реално продадени жилища (апартаменти) с предварително подбрани параметри, характеризиращи най-точно пазара. Информацията е извадка от действително осъществени продажби.

http://www.nsi.bg/Cpi/Cpi.htm

Коментар

• Най ме дразнят момченцата от Индъстри КОЧ,

като застанат пред камерата и започнат с един равномерен глас да обясняват колко са се вдигнали цените и с колко ще се вдигнат за 2009г и така до краят на света,

абе смешници от всякъде!:-)))

Коментар

• ехххх,България-страната,където Националния Статистически Институт прави статистики за средни цени на имоти по данни на сайтове за имоти по оферти продава.......
                        а после,защо имало цени от 10 милиона за двустаен в банишора или обеля??????
                        България си е уникална държава,придържам се към това твърдение,където брокерите казват,че всеки имот е уникален,всеки локейшън е уникален и всичко е уникално!
                        дори и НСИ-такова нещо само в бг има,съответно я прави Уникална държава с уникално НСИ и уникални управляващи,които и до ден днешен се възпротивяват на всякакви напъни да се направи реален пазар с реални данни на сключена сделка.

дааааа,България-страната където статистиките са по цени:
                        Я ТОЛОВА САКАМ,ПА ТИ АКО САКАШ............

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                          индианец,
                          тея оферти ги пускат,
                          за да вдигнат изкуствено средната офертна цена и
                          да заблудят баба ми!:-D
                          Ами тоя най-евтиния, за 8те милки, е вдигнал средната цена на апартаментите от същия тип в квартала с около 10% 8).
                          Така от имоти.нет могат спокойно да твърдят, че има повишение в някой квартали с 10%..

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                            Първоначално изпратено от javor
                            добре дошъл,Яворе!радвам се да те видя в този сайт.
                            Здрасти Асене,нещо изчезна последните дни ,но се радвам,че всичко е наред.
                            Покрай кризата в НИ,нещо доста кризички се заформиха,тъжнаеш ли нещо за тази:USA stoppt Goldmьnzenverkauf
                            USA спира продажбата на някои златни монети,като се има предвит,че подобно се случи с сребърните през Май.
                            http://www.mmnews.de/index.php/20080...enverkauf.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                              Абе що фалират тея АНИ, като цените на имотите растат

и ЩЕ растат още .............хахахахахаха ??!:-)))

АНИ трябва да процъфтяват, а те взели , че фалират,

ама че работа, интересно!;-))
                              Пепи нещо си в грешка - кой казва че АНИ-та фалирали???
                              Една приятелка на приятелката на Кака ви Джоланка (Овц.та) казала че таквоз животно кат фалирало АНИ няма!
                              Чат ли си?
                              А пък на АфтърШейва звездите му казали - че сега е момента за апартмента и ша си купи поне още два-тринайсе - та затва напоследък не влиза тука - търси момчето да КУПУВА ама нещо не може да намери щот няма никво предлагане ..............
                              remember remember the fifth of november

Коментар

• индианец,

тея оферти ги пускат,

за да вдигнат изкуствено средната офертна цена и

да заблудят баба ми!:-D

Коментар

Working...
                                X