Kara- аз си имам мнение за този пазар(София), наблюдавам го от много време-повече от 10 години, и винаги ми е бил интересен. Това да наблюдаваш как промените в съзнанието на хората се отразяват върху цените(търсенето и предлагането) на НИ е страхотно, тук в София най-голямо значение има какво става в главите на хората, а не толкова колко е реалната цена на построения имот.София е различна от цялата страна,защото тук има търсене главно от българи, чужденците тепърва стъпват активно на този пазар. Моя съвет е да се съсредоточиш върху това което става в главите на софиянци, а не да препечатваш статийчета
за лихвите в Албания .Иначе някой от нещата които пишеш са верни, но много ги пресилваш, много грубо натрапваш на хората мнението си, може би си воден от мисълта, че си абсолютно прав, но все пак най-лошите неща се получават когато човек наистина си ПОВЯРВА.
за лихвите в Албания .Иначе някой от нещата които пишеш са верни, но много ги пресилваш, много грубо натрапваш на хората мнението си, може би си воден от мисълта, че си абсолютно прав, но все пак най-лошите неща се получават когато човек наистина си ПОВЯРВА.
Коментар