IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сглобяеми къщи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Ако ще са тези, не търся това аз... и 5 не давам за таквоз.... Ама колегата ако намери сайта, ще е полезно... Благодаря за инфото все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
      Здравейте пак.
      Не можах да намеря сайт, май нямат, но става въпрос за тези къщички, които са на Околовръстното преди да излезеш на Симеоновско шосе в дясната страна. Отпред има спирка на рейс някакъв. Но явно са ми казали цена само за къщичката, без допълнителните работи, както пишат по-долу. Ще ходя пак да питам след седмица. Благодаря на всички за отговорите и насоката!
      http://www.tophouse.bg/ ....... ?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
        Здрасти, може ли сайт да пуснеш за да ги погледна и аз. Благодаря предварително!
        Здравейте пак.
        Не можах да намеря сайт, май нямат, но става въпрос за тези къщички, които са на Околовръстното преди да излезеш на Симеоновско шосе в дясната страна. Отпред има спирка на рейс някакъв. Но явно са ми казали цена само за къщичката, без допълнителните работи, както пишат по-долу. Ще ходя пак да питам след седмица. Благодаря на всички за отговорите и насоката!

Коментар

Здравейте и от мен.
          Има ли някой от тази тема, който в момента да живее в сглобяема къщичка?
          Интересуват ме предимствата и минусите, защото мисля да си взема подобна за около 15 000 лв. от Околовръстното, ако се сещате...
          Здрасти, може ли сайт да пуснеш за да ги погледна и аз. Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
            За 15000 не можеш построи. Умножи го по 3 поне.
            Сглобяема, но те карат фундамента да си отлееш сам. Щот те само сглобяемата конструкция ти правят за тези пари. Като прибавиш и комуникациите, ток, вода, канал, дето също сам трябва да подсигуриш. Оградата на парцела струва поне 4.5 бона, при най лекия вариянт. Че то може за 15К и да си я иззидаш и боядишеш!!

Коментар

Здравейте и от мен.
              Интересуват ме предимствата и минусите, защото мисля да си взема подобна за около 15 000 лв. от Околовръстното, ако се сещате...
              За 15000 не можеш построи. Умножи го по 3 поне.
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Здравейте и от мен.
                От къде мислиш да я купуваш?Дай някакъв сайт да погледна какво изработват.

Коментар

• Здравейте и от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kriza64 Разгледай мнение
                    Едни доста интересни и оригинални идеи
                    http://citybuild.bg/news/arhitekture...lobiaemi/27689
                    АРХИТЕКТУРЕН КОНКУРС ЗА СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ В НОРВЕГИЯ И ЕСТОНИЯ
                    Ееее ,това е страхотно начинание и всеки ще може да си развихри въобръжението

Коментар

• Едни доста интересни и оригинални идеи
                      http://citybuild.bg/news/arhitekture...lobiaemi/27689
                      АРХИТЕКТУРЕН КОНКУРС ЗА СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ В НОРВЕГИЯ И ЕСТОНИЯ

Коментар

• А за тази фирма някой има ли мнение? Изглеждат доста добре, защото и аз се интересувам от някоя такава къщичка да си построя някъде по северната част на Бяло море. Интересно ми е дали влажния морски климат ще е съсипва много бързо.
                        http://къщи-сглобяеми.com/about.html

Коментар

• Доколкото знам, се процедира по следния начин: Прави се запитване, получава се оферта, и тогава се говори за цени. Кукичката си лапнал, АКО първо си подписал /нещо, за което нямаш цялата информация/. Дотогава, не се тревожи, emos

Коментар

• Аз ще се ваздарйа от коментар на вашят вапрос, защото имам претенции за интелигентен и сдарйан човек!
                            Това, което сам написал е сериозно, аз сам доставчик, цената ми е добра и сам готов да разговарям за всякакви условя!
                            Какво е било, какво е и какво ще баде с други хора и компании отдавна не ме интересува!
                            Мен ме интересува моя авторитет и дарйа на това!
                            Ако някои се оплаче от порайеня от общуването си с мен, нека го напише тук!
                            Бих йелал да общувам с конкретни хора, интересуващи се от това, а не даси губим всички времето, четеики глупости!
                            За вапроси, сварзани с написаното от мен, сам на разполойение!
                            Last edited by mibova; 08.03.2015, 16:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyog Разгледай мнение
                              Дърво - природно, екологически чист, традиционен материал! Отличен избор за ценителите на традициите, на здравословният начин на живот и естествената красота, за тези, които се стремят да живеят в хармония с природата! На вашето внимание предлагам дървени сглобяеми къщи, Финландски тип, изработени и доставени от Русия. Изпълняват се по типови и индивидуални проекти! Високо качество и конкурентни цени! В същият стил може да се поръча и руска баня, беседка и гараж! Стойността на къщата се определя според проекта! Цената на земята е отделно, т.е в зависимост от района, в който се намира парцела! Възможна е само доставка на комплекта, а сглобяването да бъде извършено от вас, на доставна цена! Сглобката е тип Лего!
                              Най много обичам да купувам нещо за което научавам цената след като продавача прецени колко съм налапал кукичката.До сега това беше патент на автодилърите виждам,че почина е намери нови последователи
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Sglobiaemi kashti

Дърво - природно, екологически чист, традиционен материал! Отличен избор за ценителите на традициите, на здравословният начин на живот и естествената красота, за тези, които се стремят да живеят в хармония с природата! На вашето внимание предлагам дървени сглобяеми къщи, Финландски тип, изработени и доставени от Русия. Изпълняват се по типови и индивидуални проекти! Високо качество и конкурентни цени! В същият стил може да се поръча и руска баня, беседка и гараж! Стойността на къщата се определя според проекта! Цената на земята е отделно, т.е в зависимост от района, в който се намира парцела! Възможна е само доставка на комплекта, а сглобяването да бъде извършено от вас, на доставна цена! Сглобката е тип Лего!

Коментар

Working...
                                X