Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сглобяеми къщи
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЗдравейте пак.
Не можах да намеря сайт, май нямат, но става въпрос за тези къщички, които са на Околовръстното преди да излезеш на Симеоновско шосе в дясната страна. Отпред има спирка на рейс някакъв. Но явно са ми казали цена само за къщичката, без допълнителните работи, както пишат по-долу. Ще ходя пак да питам след седмица. Благодаря на всички за отговорите и насоката!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеЗдрасти, може ли сайт да пуснеш за да ги погледна и аз. Благодаря предварително!
Не можах да намеря сайт, май нямат, но става въпрос за тези къщички, които са на Околовръстното преди да излезеш на Симеоновско шосе в дясната страна. Отпред има спирка на рейс някакъв. Но явно са ми казали цена само за къщичката, без допълнителните работи, както пишат по-долу. Ще ходя пак да питам след седмица. Благодаря на всички за отговорите и насоката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЗдравейте и от мен.
Има ли някой от тази тема, който в момента да живее в сглобяема къщичка?
Интересуват ме предимствата и минусите, защото мисля да си взема подобна за около 15 000 лв. от Околовръстното, ако се сещате...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеЗа 15000 не можеш построи. Умножи го по 3 поне.
Коментар
-
Интересуват ме предимствата и минусите, защото мисля да си взема подобна за около 15 000 лв. от Околовръстното, ако се сещате...http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Интересуват ме предимствата и минусите, защото мисля да си взема подобна за около 15 000 лв. от Околовръстното, ако се сещате...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kriza64 Разгледай мнениеЕдни доста интересни и оригинални идеи
http://citybuild.bg/news/arhitekture...lobiaemi/27689
АРХИТЕКТУРЕН КОНКУРС ЗА СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ В НОРВЕГИЯ И ЕСТОНИЯ
Коментар
-
Едни доста интересни и оригинални идеи
http://citybuild.bg/news/arhitekture...lobiaemi/27689
АРХИТЕКТУРЕН КОНКУРС ЗА СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ В НОРВЕГИЯ И ЕСТОНИЯ
Коментар
-
А за тази фирма някой има ли мнение? Изглеждат доста добре, защото и аз се интересувам от някоя такава къщичка да си построя някъде по северната част на Бяло море. Интересно ми е дали влажния морски климат ще е съсипва много бързо.
http://къщи-сглобяеми.com/about.html
Коментар
-
Аз ще се ваздарйа от коментар на вашят вапрос, защото имам претенции за интелигентен и сдарйан човек!
Това, което сам написал е сериозно, аз сам доставчик, цената ми е добра и сам готов да разговарям за всякакви условя!
Какво е било, какво е и какво ще баде с други хора и компании отдавна не ме интересува!
Мен ме интересува моя авторитет и дарйа на това!
Ако някои се оплаче от порайеня от общуването си с мен, нека го напише тук!
Бих йелал да общувам с конкретни хора, интересуващи се от това, а не даси губим всички времето, четеики глупости!
За вапроси, сварзани с написаното от мен, сам на разполойение!Last edited by mibova; 08.03.2015, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyog Разгледай мнениеДърво - природно, екологически чист, традиционен материал! Отличен избор за ценителите на традициите, на здравословният начин на живот и естествената красота, за тези, които се стремят да живеят в хармония с природата! На вашето внимание предлагам дървени сглобяеми къщи, Финландски тип, изработени и доставени от Русия. Изпълняват се по типови и индивидуални проекти! Високо качество и конкурентни цени! В същият стил може да се поръча и руска баня, беседка и гараж! Стойността на къщата се определя според проекта! Цената на земята е отделно, т.е в зависимост от района, в който се намира парцела! Възможна е само доставка на комплекта, а сглобяването да бъде извършено от вас, на доставна цена! Сглобката е тип Лего!За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Sglobiaemi kashti
Дърво - природно, екологически чист, традиционен материал! Отличен избор за ценителите на традициите, на здравословният начин на живот и естествената красота, за тези, които се стремят да живеят в хармония с природата! На вашето внимание предлагам дървени сглобяеми къщи, Финландски тип, изработени и доставени от Русия. Изпълняват се по типови и индивидуални проекти! Високо качество и конкурентни цени! В същият стил може да се поръча и руска баня, беседка и гараж! Стойността на къщата се определя според проекта! Цената на земята е отделно, т.е в зависимост от района, в който се намира парцела! Възможна е само доставка на комплекта, а сглобяването да бъде извършено от вас, на доставна цена! Сглобката е тип Лего!
Коментар
Коментар