IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сглобяеми къщи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
    Голяма част от Америка живеят в подобни къщи. Според мен не са идиоти. Обаче смятам, че има разлика между американска къща и тукашните. Като разликата е в полза на американските.
    Аз лично бих си купил такава къща, но трябва да съм убеден в качеството й, да е най-много на 50% от цената на тухлена, както и скоростта на изпълнение да бъде нещо от рода на до 4 месеца.
    Съмнявам се, че в Бг някоя фирма отговаря на тези изисквания
    В райони със земетресения и циклони е по-евтино.

Коментар

• Голяма част от Америка живеят в подобни къщи. Според мен не са идиоти. Обаче смятам, че има разлика между американска къща и тукашните. Като разликата е в полза на американските.
      Аз лично бих си купил такава къща, но трябва да съм убеден в качеството й, да е най-много на 50% от цената на тухлена, както и скоростта на изпълнение да бъде нещо от рода на до 4 месеца.
      Съмнявам се, че в Бг някоя фирма отговаря на тези изисквания

Коментар

• Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнение
        Наистина ли има хора, които се осмеляват да хвърлят средства в сглобяеми къщи. Питам от любопитство наиситна.
        Всички къщи са сглобяеми, освен тези от пясък
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнение
          Наистина ли има хора, които се осмеляват да хвърлят средства в сглобяеми къщи. Питам от любопитство наиситна.
          Има такива опити.Аз лично преди години исках да направя подобна глупост.Целта беше нещо като лятна кухня барбекю или по точно място за пиене на биричка.След доста изгубено време разбрах,че нито става по бързо,нито по ефтино.живот За разликата в качеството и живот на бараките въобще няма смисъл да коментирам
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Наистина ли има хора, които се осмеляват да хвърлят средства в сглобяеми къщи. Питам от любопитство наиситна.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
              Благодаря за полезната информация!
              Хахахха

Коментар

• Първоначално изпратено от nqkoi Разгледай мнение
                Имаме списък с бързи съвети как да спасиш положението, когато жена ти плаши с развод, защото кранчетата капят, бойлерът е гръмнал, а паркетът се е надул.

http://www.infosi.bg/category/dom/
                Благодаря за полезната информация!

Коментар

• снимката е в конкурентния портал - не мога да сложа линк

Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                  Ето тук цената е на половина. Като идейния проект си го предлагаш ти. Проектират по твой мерак, и строят.
                  http://www.eurohouse.us/bg/index.php/bg/
                  снимката е в конкурентния портал - не мога да сложа линк
                  но къщата е истиска , чудесна е

тези които предлагате са тип "фургон за след наводнение"..
                  не е сериозно да сравняваме ябълки и круши

а другите - хубавите са без цени...
                  стъпиш ли веднъж на шейната ,пързалката е здрава

Коментар

• Първоначално изпратено от green hawk Разгледай мнение
                    Истинска е къщата , http://www.hausmeister.bg/

от 610 евро/кв започват, без земята (икономичен вариант)
                    Ето тук цената е на половина. Като идейния проект си го предлагаш ти. Проектират по твой мерак, и строят.
                    http://www.eurohouse.us/bg/index.php/bg/

Коментар

• Имаме списък с бързи съвети как да спасиш положението, когато жена ти плаши с развод, защото кранчетата капят, бойлерът е гръмнал, а паркетът се е надул.

http://www.infosi.bg/category/dom/

Коментар

• оферта за Дървена къща , но е в конкурентен портал , давам направо строителя

Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                        Тук гледах доста добри сглобяеми къщи, които ги даваха, че са по-устойчиви на земетресения и са с по-дълъг живот. Не знам сега колко е теория всичко написано, но все пак.
                        Истинска е къщата , http://www.hausmeister.bg/

от 610 евро/кв започват, без земята (икономичен вариант)
                        Last edited by green hawk; 01.07.2015, 15:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Balcerovich Разгледай мнение
                          Е те май не са подходящи и удобни за постоянно живеене в тях по нашите територии. В Щатите има смисъл да са толкова популярни, но тук..
                          Тук гледах доста добри сглобяеми къщи, които ги даваха, че са по-устойчиви на земетресения и са с по-дълъг живот. Не знам сега колко е теория всичко написано, но все пак.

Коментар

• Е те май не са подходящи и удобни за постоянно живеене в тях по нашите територии. В Щатите има смисъл да са толкова популярни, но тук..

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                              Точно за тези къщички говоря! Благодаря!
                              Ако ще я ползваш за живеене продължително време точно тоя модел не са много удачни ми се струва.Преди срещах много по луксозни изпълнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Точно за тези къщички говоря! Благодаря!

Коментар

Working...
                                X