Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сглобяеми къщи
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеЦена на груб строеж само на къщата без основата - около 60-80 лв./кв.м.
А парцели /ниви/ приемате ли за застрояване и до колко етажа е изпълнимо този
тип строителство ?
Офис за североизточна Бг. ? Нещо построено в близост?с басейнчеLast edited by inta53; 06.09.2016, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТва цялото ли ще лети или на части?
Бъзикам се. Харесва ми, но цената не е много по-ниска от тухлата май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеНещо ново за българския пазар : http://valmo.eu/blog/2016/06/28/top-house/
Бъзикам се. Харесва ми, но цената не е много по-ниска от тухлата май.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеНе забрявяйте и хубава застраховка на дома. След един пожар при монолитен строеж остават стени и плочи. При сглобката остава само пепел. За собственика остава удоволствието да смете мечтите си от фундамента в една кофа за боклук.
Коментар
-
Не забрявяйте и хубава застраховка на дома. След един пожар при монолитен строеж остават стени и плочи. При сглобката остава само пепел. За собственика остава удоволствието да смете мечтите си от фундамента в една кофа за боклук.Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Програма "Вашият ДОМ"
Още една програма за монолитно строителво на ед. къщи - "Вашият ДОМ". Цените са фиксирани и започват от 325 евро/м2 (включват проекта, строителвото, движение на документи, строителен надзор):
http://www.ytong.bg/projects_2069.php
Коментар
-
Молба за съвет
Здравейте,
Някой да има отзиви за тази компания: www.sweethomebulgaria.com?
Мерси предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЗдравейте и от мен.
Има ли някой от тази тема, който в момента да живее в сглобяема къщичка?
Интересуват ме предимствата и минусите, защото мисля да си взема подобна за около 15 000 лв. от Околовръстното, ако се сещате...
много глупости се пишат по отношение на сглобяемите къщи.
Аз живея от 6 години в такава и в момента подготвяме проекта за втора къща .
Който се вълнува от повече информация нека пише на имеил:catanassova@gmail.com
Коментар
Коментар