Canyon- не знам в коя община се падат, само искам да си спазват обещанията, колкото до негативните мнения аз съм за това да ги има ,защото така човек разбира как са нещата в действителност. А всички знаем, че истината е някъде по средата, не е в нито една от крайностите.Що да не си кажат мнението хората, лошото и съвсем реално, е че това с Анжел се е случило и е нормално хората да се притесняват и да невярват.Тук е вече въпроса, дали си достатачно далновиден или инвестицията ти е балон(както пишат някой), времето ще покаже, аз съм си взел решението и се радвам от това!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
На мен ми казаха, че са задвижили нещата със строителния надзор... После следва общината и разрешителното за строеж, те май се падат в община Триадица, там какво е положението след изборите някой има ли представа?
mr crash, я ми обясни ти как точно реши, че е град на мечтите? Дразня се на такива като теб, дето ще ми решат ей така...Анжел. Айде бе! Виждал ли си ги тези хора, знаеш ли какво имат до момента? Аз мога да проверя за обектите им в Банско, мога да ходя два пъти до офиса им, 10 пъти да им звънна, и чак тогава да взема решение, а ти да ми кажеш - Анжел! Тая тема се върти тука от хората, които имат интерес и аз съм страшно доволен! Гледам повече да чета и да съм информиран какво става, хич не се учудвам, че темата е актуална редовно! И кой ми говори за Бистрица? Обадете ми се като намерите къща там за под 300 хил Евро?! Или Резиденшъла, дето тия от Кулиърс трябва 4 пъти да им звъня и да си оставям телефона, та белким да ми се обадят! И още ги чакам!
И както друг път съм писал - пишете ако някой чуе нещо ново за градините. Ама не разни като господин кръш от Бургас, ами тия момчета злодея, хънтъра и другите.
Коментар
-
А ако трябва да излезеш спешно и непланирано, печката какво ще ти помогне?
Моят вариант е по-практичен - слизам в гаража в сутерена, влизам си в някоя от колите, натискам копчетата на дистанционното за вратата на гаража и портата на двора и потеглям! Лятото колата е приятно хладна - в сутерена е 17 градуса дори и в най-голямата жега; Зимата е 18 - за колкото е нагласено отоплението на гаража."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от zlodeia.................Сега нямам гараж, и най-гадното нещо което ми се случва е на -10 градуса да чистя замръзналите стъкла на колата, или да и махам снега който е навалял цяла нощ. С радост чакам моментна, в който ще се кача в колата, ще врътна ключа и ще си ходя по задачите..... И колата ми е паркирана пред къщи на улицата...
И цялото това удоволствие ми струва 1800 евро еднократно....
Позна, щото знаеш какво карам....
SAAB forever!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от zlodeia.................Сега нямам гараж, и най-гадното нещо което ми се случва е на -10 градуса да чистя замръзналите стъкла на колата, или да и махам снега който е навалял цяла нощ. С радост чакам моментна, в който ще се кача в колата, ще врътна ключа и ще си ходя по задачите..... И колата ми е паркирана пред къщи на улицата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от EarthquakeАбе интересно, как не минава и ден и тази тема все е по върховете на коментарите
Айде бе пичове, той Иван (Мекушин) може и да ви плаща по някой лев за съпорта, ама някак натрапчиво става, не мислите ли?
Що само за Винслоу пишете. Има и други комплекси в София: Бистрица Гардънс, Резиденшъл парк София и пр....не е като да няма.
Коментар
-
Абе интересно, как не минава и ден и тази тема все е по върховете на коментарите
Айде бе пичове, той Иван (Мекушин) може и да ви плаща по някой лев за съпорта, ама някак натрапчиво става, не мислите ли?
Що само за Винслоу пишете. Има и други комплекси в София: Бистрица Гардънс, Резиденшъл парк София и пр....не е като да няма.----------------------------------------------------
[url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlodeia.................Сега нямам гараж, и най-гадното нещо което ми се случва е на -10 градуса да чистя замръзналите стъкла на колата, или да и махам снега който е навалял цяла нощ. С радост чакам моментна, в който ще се кача в колата, ще врътна ключа и ще си ходя по задачите..... И колата ми е паркирана пред къщи на улицата...
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Цената на апартамента не включва парко място, цената му е 8500 евро.Скъпо е това място, беше ми гадно ама ти е точно до гъза и ще ми е много удобно- избрах си го до бъдещия асансьор.Сега нямам гараж, и най-гадното нещо което ми се случва е на -10 градуса да чистя замръзналите стъкла на колата, или да и махам снега който е навалял цяла нощ. С радост чакам моментна, в който ще се кача в колата, ще врътна ключа и ще си ходя по задачите.
Коментар
-
nevermind
mom4eta, vnimavaite pri izbora na aprtament4eto v suotnoshenieto razner/cena!
stai4kite sa muni4ki! za tezi pari,koito iskat, mojeshe i po-dobur plan-proekt da napravqt. vutreshnoto razpolojenie e dobro, no sravnitelno malko i parite za tova sa BESNI spored men.!
kajete mi, ima li vklu4en garaj v cenata ili maze kum vseki apartament?
shtoto cena ot okolo 120-140K EUR bez garaj i na shpaklovka i zamazka sa si vse oshte skupa investicia. a ne dai si boje nqkoi da se nabuta i s ipoteka ili drug kredit......
iziskvaite maksimalno optimalno reshenie za VAS kato useri i ne se ostavqite na goli obeshtania!
Коментар
-
nevermind
brei-brei-brei.... nqkoi ve4e i v bloka sa vlizali!
hei banditi, izostavate s materiala!gledaite kakvo pravqt horata!
sega seriozno: sorry pi4ove, no tezi ot vas,koito sa se zapalili po proekta tolkova mnogo, 4e daje i tuka agitirate, vzehte li pone vednuj roletka i da se opitate realno da si predstavite grafi4noto izobrajenie na apratament4etata??? priznaite si bez boi!
a za ceni okolo i nad 100kiloeuro za apartament, pone garaj i maze ima li vklu4eni?
proekta e hubav, no mojeshe i pove4e!
Коментар
Коментар