If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво против неграмотните имате? Не виждате ли че се множим, училищата вече не работят.
nevermind, защо се обиждате с ар? Човека или си изкарва хляба като рекламира комплеска или е купил и се опитва да се успокои, че строежа ще започне.
ар, ако е второто, то се радвай че си дал само 2000 Евро, защото виж какво пишат на първа страница на 24 часа. Може ако се забавят до пролетта да ти вземат по 600 Е/м2 вместо 1200.
az li4no ne vijdam nito edna obida da sum izkzazal, napisal!
no shtom taka eprozvu4alo, sujelqvam 4e virtualnoto prostranstvo suzdava pogreshni vpe4atleniq!
no vse pak si mislq, 4e ne e tolkova do virtualnoto prostranstvo, kolkoto do shvashtaniata i razbiraniata na vseki individ.
RAZNI HORA - RAZNI HARAKTERI - RAZNI IDEALI!
nali taka? sus zdrave mom4eta i momi4eta ot budeshtite susedi v WG.
kakto ve4e spomenah i predi, WG ne e edinstvenoto mqsto.
no vseki se razprostira spored vkusa i vuzmojnostite si!
Човека или си изкарва хляба като рекламира комплеска или е купил и се опитва да се успокои, че строежа ще започне.
:-D :-D Това ми е най-веселата тема, честно. Как да ти започне деня във форума ако не, четейки за уникално-разположения, китно-проектирания, здраво-за-мангали-затворения и не на последно място - сравнително евтиния комплекс WG? :-D
Какво против неграмотните имате? Не виждате ли че се множим, училищата вече не работят.
nevermind, защо се обиждате с ар? Човека или си изкарва хляба като рекламира комплеска или е купил и се опитва да се успокои, че строежа ще започне.
ар, ако е второто, то се радвай че си дал само 2000 Евро, защото виж какво пишат на първа страница на 24 часа. Може ако се забавят до пролетта да ти вземат по 600 Е/м2 вместо 1200.
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от ap
Първоначално изпратено от nevermind
Първоначално изпратено от ap
Nevermind, още нещо.
Писането на кирилица ще те облагороди.
Поздрави,
ар
xaxaxa... nima????
ti nastavnik/-4ka li si mi,4e shte mi davash naputstviq koe 6te me oblagorodi!
aman ot debilski zabelejki
Колега,
Внимавай с тона!
И занапред менията ти, г-н "Няма значение", са без значение...
Сигурно пишеш на латиница, за на не разберем, че си неграмотен...
Няма да те зарадвам с епитети.
Остани си със здраве!
sus sigurnost ne sme kolegi, koUega!
useshtam nqkakva razdraznimost po otnoshenie na WG,a?
ne se pritesnqvai, koUega.... zdrav sum, mlad sum i nikomu nishto dlujen!
PS: no "ti" mojesh da me poradvash s bogatiaq si i cvetusht re4nik.... shte mi e interesno, kakvo shte rodi kutiikata ti!
raoina, v koito shte se namira kompleksa NE E dobur! a ne samiq kompleks kato proekt i zamisul!
OSVEN tova, predlojenite apratment4eta sa meko kazano kutiiki! FACT!
1. KIBRITENI KUTIIKI
2. V POLUCIGANSKI KVARTAL
3. NA CENA OT OKOLO 125-150K EUR
4. I PRI TOVA BEZ GARAJ!?????
THINK ABOUT IT!!!
PS: osven ako ne ste polovinata tuk speklanti s NI!
Уважаеми г-н "Няма значение",
Това за рекламното лице вече съм го коментирал.
По отношение на квартала, кое му е циганското? Този район тепърва се застроява и е изключително от нови сгради. Ако имаш предвид схлупените къщички по Луи Айер - къде няма или не е имало такива преди да се настроят кооперации/комплекси? По този критерий, ти в кой не-цигански район живееш? Ако си отраснал сред къщурките в Красна поляна, тогава бих те разбрал. Травмиран си до края на дните си.
Да не искаш да ми кажеш, че Лозенец е топ-мястото? Там дето няма въздух за дишане? Където от балкона можеш да прочетеш вестника на съседа ти отсреща?
Или пък Бояна и Драгалевци - на тоя усоен северен склон, дето слънце рядко се вижда? И където без джипка няма придвижване зимата? Където градският транспорт всъщност е междуградски?
Сега няма да изпадам в подробности, за да не ме упрекнеш отново в рекламна дейност, но моля те, следи внимателно какво ще изникне в този "цигански район" до 2-3 години. Тогава си спомни постигна и пак ще си покоментираме.
Колко трябва да е голям хола, за да не е кутийка апартамента? А спалнята?
Не зная кои апартаменти си гледал, но този който аз съм избрал никак не е кутийчест. Отново няма да влизам в подробности. Ако исках хол 100 кв и спални по 20-25 кв щях да мисля за къща, а не за апартамент.
А че са високи цените - високи са. Къде в София не са? Да в Люлин, в Надежда, в Овча Купел са по-ниски. Ами вземи си там жилище. С гараж.
Посочи ми затворен комплекс в който цените са по-ниски от 1000-1200 евро! Без този в Левски - Г.
За спекулант, не съм. Имам хубав апартамент в не-циганското Красно Село, но ми се ще да сменя малко. Съображенията съм ги изложил в предишни постинги. Ако пазара ме съблазни, може след като се преместя да шитна стария апартамент. Възможно е цените да продължат ъптренда, поне в не-циганските квартари.
Хайде, сполай ти!
Коментар
nevermind
ap.... ti vqrvash li si kato kazvash dolnoto?
ili si i ti reklamno li4ce na Winslow Gardens?
raoina, v koito shte se namira kompleksa NE E dobur! a ne samiq kompleks kato proekt i zamisul!
OSVEN tova, predlojenite apratment4eta sa meko kazano kutiiki! FACT!
1. KIBRITENI KUTIIKI
2. V POLUCIGANSKI KVARTAL
3. NA CENA OT OKOLO 125-150K EUR
4. I PRI TOVA BEZ GARAJ!?????
THINK ABOUT IT!!!
PS: osven ako ne ste polovinata tuk speklanti s NI!
Аз също не съм против негативните мнения, стига да има добри аргументи. Дразня се когато някой хвърля по нещо недомислено, само за да има съспенс. Сравнете положителните и отрицателните мнения по-долу и ще видите, че единствено добрите мнения са подкрепени с аргументи от информирани форумжии.
И да налея малко масло в огъня - може би пишещите лоши мнения са хора, които не са се вредили за по-готините апартаменти. А? :-) Шегичка ...
Ясно е, че при подобни начинания има рискове, но те до голяма степен могат да бъдат управлявани. Както казвам всеки път - важно е да използваш главата си и да гледаш трезво на нещата. Информация има много и лесно може да се направи мотивиран избор.
Злодей, и моето парко място е до асансьора. Паркираш - хоп вкъщи. Излизаш - хоп в колата. Въпреки високата цена за паркомясто и аз го взех със същите соъбражения. Освен това не е ясно как ще се засели района и колко лесно ще е паркирането извън комплекса.
Само мазенцето ми идва малко далече.
Имаш ли представа колко е височината в подземните улици?
Коментар