IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мерси за бързия отговор! Май по-правилно ще е да идем със съпруга ми да проверим на място във фирмата и тогава да ви разпитам. Малко вятър ми се струва това писмо за намерение - то за мен си е чисто двустранно споразумение с елементи на разписка :-) Ако изтървем динята, бая ядове ще берем в съда за 2000Е. Но нека първо да решим да ги посетим, пък след това ще говоря. Дотогава приемам всякакви коментари.
    Атрактивно е, защото става въпрос за затворен комплекс. Малко им е висока цената, но за щастие ние имаме какво да продаваме, че и да остане:-) Ако проектът се изпълни, ще е добре - поне в сайта така изглежда. Макар че, често нещата се разминават доста.

Коментар

• Alexa- ето сега ще ти кажа ние какво направихме-гладахме с жена ми много неща в продължение на 2 месеца, отсяхме ги до 5 важни и от тях след още 1 седмица избрахме градините.Със сигурност няма да са райски градини, но ние преценихме,че инвестицията е по-сигурна там, имаше много по-добра оферта като цена-предпочетохме уинслоу щото най ни хареса апартамента и зеленината.Ама това което ме плаши там, е това че не са строили в София и не са си утъпкали пътечките(ако ме разбираш). Инфраструктурата също ми е голям дерт -ходих скоро да ги питам и ми показаха сертификата си за клас А-така че.... Нямат разрешение за строеж, казаха ми че съм от печелившите щото като вземели разрешението щели да вдигнат цените с 5%.
      Дали съм спечелил или загубил- времето ще покаже.Това е от мен, има и други хора които са вече там поискай и от тях съвет

Коментар

• Някой може ли да ми даде обективно мнение за тази фирма? Със съпругът ми също се ослушваме за ново жилище, но още не сме проверили тяхната оферта. Изчетох темичката (голяма част от нея е офф), но не стигнах до някакъв конкретен извод дали са ОК или е рекламна. Има ли човек, който може да ми каже нещо реално от опит - моля, и с плюсове, и с минуси. И знае ли някой дали ще вземат скоро строително разрешение? Или са взели вече.

Коментар

• ''Проарх'' значи. Ми браво на Петър Диков, значи има добър екип

Коментар

• Първоначално изпратено от evguido
            Имате ли престава кой е проектант на WG? Много хубав проект, наскоро рзглеждах сайта (интересувах се кое е проектантското бюро), европейска визия имат къщите, дано и изпълнението да е такова!
            Проектант е проектантското бюро на главния архитект на София :-). Не са случайни хората и играят на сигурно!

Коментар

• Имате ли престава кой е проектант на WG? Много хубав проект, наскоро рзглеждах сайта (интересувах се кое е проектантското бюро), европейска визия имат къщите, дано и изпълнението да е такова!

Коментар

• Ей, хора. Какво стана тук, ще се изпотрепем...
                Както вървят нещата и ескалира напрежението, тези дето сме фенове на WG май ще имаме нужда от оградата на комплекса, за да се скрием... :-)

Хайде да поуспокоим топката.

В крайна сметка всеки има право на мнение. Без да има право да бъде груб.

И Хари, ако не е тайна, колко ти излезе апартамента до Билла и кога го взе? Надявам се да не е на самия бул. България. Ако е, как се справяш? Сегашният ми апартамент е на самия бул. Гоце Делчев и направо "падладявам" от мръсотията. А прозорците към булеварда не ги отваряма въобще, щото шумът е невъобразим.

Коментар

• Harry-злоба не, малко сарказъм, но щом не си го разбрал....
                  Ти написа това:
                  "А довечера аз ще се прибера вкъщи, на България, до Билла, в кооперацийката ми, извън оградата на мечтаните Градини, и ще обясня на жена ми, че нямаме толкова пари за паркомясто до асансьора и че ще продължи да си паркира королата пред входа..."
                  Ами ако това е истина, ти си точно до Каблешков , така че имаш наблюдение дали има цигани или няма!
                  Може да ме засегне простащината, ти ме радваш с писанията си колкото и да са хапливи, защото не си глупак надявам се!
                  Радвам се че има хора с различно мнение.

Коментар

• Злодей, защо Ти реши, че Твоя проблем с циганите мен ме интересува? Кога съм коментирал циганите и Уинслоу? Аз където живея, цигани няма,иначе нямаше да купя апартамент там. Затова и не участвам в темата за тях.Но ти явно пак се изказваш неподготвен. Нормално.
                    А тоносно "Harry-ето те и теб, прословути гръцки продавачо на софтуер! ", ще го тълкувам така, че съм те засегнал и сега си лееш злобата върху мен :-)

Коментар

• na koi mu puka ot virtualni dusheizliqnia!

spokoino... vsi4ko e nared!

Коментар

• Harry-ето те и теб, прословути гръцки продавачо на софтуер!
                        От написаното по-долу става ясно ,че там кадето ти живееш има много цигани-щото квартала бил такъв видиш ли....
                        За пореден път казвам- там има много порутени къщички(около Тодор Каблешков) ама цигани няма. Ако не съм прав, Harry поясни ми за комшиите си има ли си цигани или не,за да изясним нещата един път за винаги цигански ли е този квартал или не. Колкото до това къде си паркираш колата- аз също си я паркирам навън и изтръпвам от ужас ,защото се задава месец декември студен и снежен - а това си е голяма гадост много мразя да си чистя колата.

Коментар

• Nevermind,

Нещата поизлязоха от контрол.

Моля, приеми моите извинения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
                            Прав си, "Няма Значение", не сме колеги.

Нито си на моя опит, нито си на парите, които управлявам, нито на парите които печеля.

Така, че - извинявай, че те издигнах така прибързано.

А не се дразня за WG. Дразня се на повърхностни хора.
                            Аз решението съм го взел съобразно преценката, която съм направил. Нямам нужда от ничие одобрение за това.

Поздрави!
                            t.k. ne se poznavame, meko kazano naivno e da pravish precenka koi-dali-eventualno kakvi pari upravlqva

men parite na drugite ne me interesuvat.

porqduka na sredstvata, koito upravlqvame da spomenavame tuk, kamo li kolko pe4elime 4rez rabotata si..... mi sam preceni dali e pravilno da se spomenava vuv foruma. makar 4e nqkoi drugi u4astnici durjat mnogo da izpuknat s tova. vseki spored 4ergata si!

moga samo da spomena otnovo, 4e nikoga ne pribqgvam i ne sum pribqgval do krediti ili ipoteki uspeh i na teb!

Коментар

• Е-е-е-х, голяма лошотия с комплекси за комплекси ме изкарахте. Хубаво.

И понеже ми излезе славата на агент на WG, ще взема накрая да им поискам парички или апартамента да е гратис, та да е ясен килипира.

А читавото писане е уважение към читателите.

Поздрави.

Коментар

• :-D :-D Това ми е най-веселата тема, честно. Как да ти започне деня във форума ако не, четейки за уникално-разположения, китно-проектирания, здраво-за-мангали-затворения и не на последно място - сравнително евтиния комплекс WG? :-D[/quote]

И на мен, колега, и на мен :-))) А като чета и напъните на Ар, още повече. Драга ми Ар, не е нужно във форум да демонстрираш грамотност, нужно е да го правиш когато трябва. И на мен ми се струва, че участваш за утешение или за пари в тази тема. Ако погледнем от птичи поглед (аз нали съм яхнал метлата), когато някой е дал бол пари за адрес в Градините ще си кюта, без да се утешава или да обяснява на плебеите какво е направил. Но това е човек със самочувствие и пари.
                                Ако обаче взема пари от продажбите и така рекламира, защото продажбите му този месец не вървят, или се навежда по този начин пред шефа, за да му увеличат заплатата, е друго. Тогава напада всички инакомислещи участници във форума. Щото, видиш ли, ще му паднат продажбите още. Как тогава да не се съмняваме в безметежността на живота, който ще водите в "здраво-за-мангали-затворения" Комплекс?
                                Опитах се да пиша грамотно, като за официална кореспонденция, а не за форум. Да не кажеш, че съм и аз неграмотен, както нападаш всеки нехаресващ Уинслоу проекта.
                                А довечера аз ще се прибера вкъщи, на България, до Билла, в кооперацийката ми, извън оградата на мечтаните Градини, и ще обясня на жена ми, че нямаме толкова пари за паркомясто до асансьора и че ще продължи да си паркира королата пред входа...

Коментар

Working...
                                X