Хайде честито на печелившите! Време беше.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
Здравейте,
Казвам се Снежина Петрова и работя в отдел “Маркетинг и продажби” в Winslow Developments. Благодарим на всички, които проявиха интерес към темата и постваха във форума. Вашите коментари бяха полезни за целия екип, зает с реализацията на Winslow Gardens.
Имаме удоволствието да съобщим на всички наши клиенти, че разрешителното за строеж на комплекса вече е факт.
От името на отдел “Маркетинг и продажби” и ръководството на компанията пожелавам Весела Коледа и щастлива Нова година!
www.winslowgardens.bg
sales@winslowgardens.bg
Коментар
-
http://www.winslowgardens.bg/?p=progres&lang=bg
Хубава ливада, кога планират да се издаде разрешителното за строеж и средно колко искат на квадрат?
Коментар
-
Аз подписах анекса в петък.
Хубавото е, че удължават срока за подписване на предварителния договор и плащането на първата вноска до 40 дни след получаването на разрешението. По-рано беше 14 дни.
Така ще имаме време да изчакаме корекцията да приключи и тогава да развързваме инвестициите... хихихихи
На някои от вас обещах нещо преди време. Съжалявам, че все още не съм го изпълнил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от just a traderne se demotiviraite!
komplexa shte go bude i shte e postroen..... samo deto nqma da se spazqt posmurtno srokovete!tova e ednoto.
a vtroto e, 4e sega se izpolzva vse oshte euforiata okolo poka4vaneto na cenite na NI, za da se hvanat klienti... pove4e ot qsno e i e logi4no. Koi ne bi go napravil i produljavat da go pravqt!
Losho nqma! koito ima pari i nqma oshte sobstveno jilishte, zashto da ne si kupi!mantaliteta na bulgarina e da si ima SVOE, NEGOVO LI4NO jilishte.
Kompleksa si go biva na fona na mnogo ot izmislenite podobni takiva v Slatina, Reduta i t.n.
NO... NO se zaredete s turpenie i zdravi nervi, dokato naistina stane i zapo4nete da se nanasqte.
ma edna mnogo hubava nemska pogovorka:
"EIGENTUM VERPFLICHTET!"
Коментар
-
nevermind
ama te oshte ne sa napravili short lista s potencialnite stroitelni firmi i firmi-podizpulniteli li???????
e sega verno srokovete shte trqbva da se prerazgledat!!!
zaribqvaneto e qko, poneje i konkurenciata ne spi!!!
USPEH-USPEH na vsi4ki!!!
Коментар
-
Vchera biah pri tiah, beshe mnogo interesno maketa im e strahoten- sveti-az biah tam kam 17.30 i mi pusnaha svetlinite,mislia che kompleksa shte izglegda super, givot i zdrave kato se postroi.
Depozirali sa si dokumentaciata za razreshenie za stroeg v DAK(kakvoto i da e tova) v sriada(poiskah da vidia dokument-dadoha mi go), obiasniha mi che sled kato sa investitor klas A vsichki institucii imat zadalgenieto da rabotiat s 3 pati po-kratki srokove ot obichaino predvidenite.Tova koeto me pritesniavashe e che sroka ot poluchavaneto na razreshenieto za stroeg do podpisvaneto na predvaritelen dogovor e 2 sedmici, a e truno kogato si vkaral parichki v biznes da gi izkarash v dnite okolo koleda.Obiasniha mi che sled kato poluchat razreshenieto vtorata ili tretata sedmica na dekemvri, tai kato niamali fizicheskata vazmognost da podpishat tolkova mnogo predvaritelni dogovori okolo kolednite praznici shte imame vazmovnost do kraia na ianuari da se podpishe predvaritelnia dogovor i da se vnesat 10-te procenta -koeto za men e super.No ima neshta koito oshte na sa iasni-stratirali sa procedurata za izbirane na firmata koiato shte stroi kompleksa, ne mi kazaha koi sa kandidatite,Doiche bank shteli direktno da pregovariat sas stroitelite, vdignali sa cenite na garagite, sled 2-3 sedmici kato vzemeli razreshenie za stroeg shteli da vdigat cenite na kompleksa s nai-malko 5%- men ako pitate te i sega sa si visoki!
Tova e ot men , pishete ako znaete neshto novo.
Коментар
-
ne se demotiviraite!
komplexa shte go bude i shte e postroen..... samo deto nqma da se spazqt posmurtno srokovete!tova e ednoto.
a vtroto e, 4e sega se izpolzva vse oshte euforiata okolo poka4vaneto na cenite na NI, za da se hvanat klienti... pove4e ot qsno e i e logi4no. Koi ne bi go napravil i produljavat da go pravqt!
Losho nqma! koito ima pari i nqma oshte sobstveno jilishte, zashto da ne si kupi!mantaliteta na bulgarina e da si ima SVOE, NEGOVO LI4NO jilishte.
Kompleksa si go biva na fona na mnogo ot izmislenite podobni takiva v Slatina, Reduta i t.n.
NO... NO se zaredete s turpenie i zdravi nervi, dokato naistina stane i zapo4nete da se nanasqte.
ma edna mnogo hubava nemska pogovorka:
"EIGENTUM VERPFLICHTET!"
Коментар
Коментар