Колеги преди около12години в Пловдив другаря господин ЯЗОВ започна да строи БИЗНЕС ТЪРГОВСИ ЦЕНТЪР.Направи макет ,даде бизнес среща с шведска маса.Резултата беше ,че хвана доста шаранчета ,аз бях едно от тях....В момента този център е построен,не се води на ЯЗОВ а е АД.Девиденти до този момент не съм получил и съм вътрешно с една близо пет цифрена сума...Някои хора си живеят доста добре за моя сметка и за сметка на другите шаранчета.На никой не го пожелавам,хубаво си правете сметката,да не се окажете като мен шаран.....Успех в начинанието...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
nevermind
Първоначално изпратено от apВ петък бях в офиса на WD, за да видя макета.
Видях го и добих по-реална представа за това как ще изглежда. Доволен съм. :-)
Казаха, че тази сряда трябва да внасят проекта за одобрение в общината. Обикновено одобрението отнемало 2 седмици. Това са и техните очаквания. Смятат, че в началото на Декември е вероятно да са получили разрешението.
Така, че започвайте да подготвяте паричките за първата вноска. Дано само да не са ви всичките на борсата, че омекването взе да става баято...
А междувременно може действително да си спретнем пикник на поляната... в тоя студ...
absolutno!
spretnete si picknick s punsch i glьhwein i koledni medenki!
i da ne zabravite da si vzemete snimki na maketa da gledate i si se predstavqte, kak shte si sujitelstvuvate spekulanti s investitori, sled kato e gotov kompleksa!
PS: btw. mnogo si prav/pravaza omekvaneto na pari4kite na nqkoi na borsata.... zashtoto tova shte e v ushturb na tezi, koito shte se naloji da pravqt purvona4alna vnoska na predvaritelen dogovr!
USPEH Winslow generation!
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от zlodeiaДнес съм на среща с тях, да погледна новите неща по макета и да видя как вървят нещата с разрешителното за строеж.
Ще пиша като се върна, ако има нещо интересно.
Коментар
-
В петък бях в офиса на WD, за да видя макета.
Видях го и добих по-реална представа за това как ще изглежда. Доволен съм. :-)
Казаха, че тази сряда трябва да внасят проекта за одобрение в общината. Обикновено одобрението отнемало 2 седмици. Това са и техните очаквания. Смятат, че в началото на Декември е вероятно да са получили разрешението.
Така, че започвайте да подготвяте паричките за първата вноска. Дано само да не са ви всичките на борсата, че омекването взе да става баято...
А междувременно може действително да си спретнем пикник на поляната... в тоя студ...
Коментар
-
ctu,
Добре дошъл в отбора.
Част от моите съображения да се включа в WG са досущ като твоите.
Казваш, че си събирал апартаменти. Ние успяхме да вземем готов с две спални, но стремежът ни бе за три спални. Гледахме възможни обединения, но много се надигаше цената и се отказахме. От WG признаха, че са подценили търсенето на големи апартаменти.
Нашият апартамент е в бл. 2 с изложение юг/изток. Избрахме го специално заради детската площадка, която ми казаха, че по проект е пред бл 2. Държахме също, по възможност, апартаментът да не гледа към улица. Сега живеем на един от голям булевард и ми е фобия...
Не се сетих да питам къде ще е барбекюто...
Щом от тебе е мръвката, от мен ще е бирата... :-)
Съгласен съм с твойта забележка за басейна. Опитвам се, обаче, да си представя дали навалицата няма да е твърде голяма. Все пак, ако продадат всичките 400 апартамента и те се населят, ставаме повечко народ за единия басейн и фитнес. Дано повечко от купувачите да са инвеститори...
Коментар
-
Някой ако е хвърлял поглед на Este Home and Spa би ли споделил впечатления...
http://www.estehomeandspa.com/
Коментар
Коментар