IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги преди около12години в Пловдив другаря господин ЯЗОВ започна да строи БИЗНЕС ТЪРГОВСИ ЦЕНТЪР.Направи макет ,даде бизнес среща с шведска маса.Резултата беше ,че хвана доста шаранчета ,аз бях едно от тях....В момента този център е построен,не се води на ЯЗОВ а е АД.Девиденти до този момент не съм получил и съм вътрешно с една близо пет цифрена сума...Някои хора си живеят доста добре за моя сметка и за сметка на другите шаранчета.На никой не го пожелавам,хубаво си правете сметката,да не се окажете като мен шаран.....Успех в начинанието...

Коментар

• абе

момчета и момичета

честно да ви кажем това WG малко фантазия ми се чини.

да ви заминат паричките бадева ей?

опичайте си акъла, че на картинка не е като да го построят.

ей кво става в Хамериката в Европата.

ама вий си знаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
        В петък бях в офиса на WD, за да видя макета.
        Видях го и добих по-реална представа за това как ще изглежда. Доволен съм. :-)

Казаха, че тази сряда трябва да внасят проекта за одобрение в общината. Обикновено одобрението отнемало 2 седмици. Това са и техните очаквания. Смятат, че в началото на Декември е вероятно да са получили разрешението.
        Така, че започвайте да подготвяте паричките за първата вноска. Дано само да не са ви всичките на борсата, че омекването взе да става баято...

А междувременно може действително да си спретнем пикник на поляната... в тоя студ...

absolutno!

spretnete si picknick s punsch i glьhwein i koledni medenki!

i da ne zabravite da si vzemete snimki na maketa da gledate i si se predstavqte, kak shte si sujitelstvuvate spekulanti s investitori, sled kato e gotov kompleksa!

PS: btw. mnogo si prav/prava za omekvaneto na pari4kite na nqkoi na borsata.... zashtoto tova shte e v ushturb na tezi, koito shte se naloji da pravqt purvona4alna vnoska na predvaritelen dogovr!

USPEH Winslow generation!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
          Днес съм на среща с тях, да погледна новите неща по макета и да видя как вървят нещата с разрешителното за строеж.
          Ще пиша като се върна, ако има нещо интересно.
          uspeh!

Коментар

• Днес съм на среща с тях, да погледна новите неща по макета и да видя как вървят нещата с разрешителното за строеж.
            Ще пиша като се върна, ако има нещо интересно.

Коментар

• Алекса, Тояга,

Извинете ме за забавянето, но съм доста натоварен тези дни.
              Скоро ще ви изпратя това, което обещах.

Междувременно, намерете време и отидете до офиса на WD. Там ще видите макета, ще поговорите с хората и ще разберете какви възможности са останали.

Коментар

• ар, ще ти е възможно ли и на мен да ми пуснеш инфото? Ще съм ти много благодарна.

Коментар

• ap,

много благодаря, чак сега го видях, ще пиша по-късно.

Коментар

• В петък бях в офиса на WD, за да видя макета.
                    Видях го и добих по-реална представа за това как ще изглежда. Доволен съм. :-)

Казаха, че тази сряда трябва да внасят проекта за одобрение в общината. Обикновено одобрението отнемало 2 седмици. Това са и техните очаквания. Смятат, че в началото на Декември е вероятно да са получили разрешението.
                    Така, че започвайте да подготвяте паричките за първата вноска. Дано само да не са ви всичките на борсата, че омекването взе да става баято...

А междувременно може действително да си спретнем пикник на поляната... в тоя студ...

Коментар

• Здраво на всички, и на новите и старите. Така като гледам имам чуството ,че всички сме минали по едни и същи пътеки и ще се срешнем на игрището(като ни го построят де) хахаха.

Коментар

• ap,

то с тая незастоена поляна си е перфектно за барбекю и сега

Коментар

• ctu,

Добре дошъл в отбора.
                          Част от моите съображения да се включа в WG са досущ като твоите.
                          Казваш, че си събирал апартаменти. Ние успяхме да вземем готов с две спални, но стремежът ни бе за три спални. Гледахме възможни обединения, но много се надигаше цената и се отказахме. От WG признаха, че са подценили търсенето на големи апартаменти.
                          Нашият апартамент е в бл. 2 с изложение юг/изток. Избрахме го специално заради детската площадка, която ми казаха, че по проект е пред бл 2. Държахме също, по възможност, апартаментът да не гледа към улица. Сега живеем на един от голям булевард и ми е фобия...
                          Не се сетих да питам къде ще е барбекюто...
                          Щом от тебе е мръвката, от мен ще е бирата... :-)

Съгласен съм с твойта забележка за басейна. Опитвам се, обаче, да си представя дали навалицата няма да е твърде голяма. Все пак, ако продадат всичките 400 апартамента и те се населят, ставаме повечко народ за единия басейн и фитнес. Дано повечко от купувачите да са инвеститори...

Коментар

• Бях в ЕСТЕ,

Коментар

• Някой ако е хвърлял поглед на Este Home and Spa би ли споделил впечатления...

http://www.estehomeandspa.com/

Коментар

• Споделям опита ми на лаик придобит последния месец и половина при желанието ми да купя апартамент.

Коментар

Working...
                                X