IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от voodooHunter
    Хехе и на мен са ми вдигнали ценичката на апартаментчето - общите части излизат към 19%. Пък и апартамента са го увеличили с метър два. Дупе да ни е яко като вземем да изплащаме кредитите :-)
    Хънтър, 19% общи части е с 2 пункта повече от Злодея и от мен.
    Колко е голям апартамента?

Коментар

• С цените за "новодошлите" взе да става малко екстремно...
      15 000 Евро за паркомясто!?!?!? Колите на съкооператорите ще са по тротоарите и ливадите...

Ако това са справедливи цени "на зелено", какво ли ще бъдат след две-три години, когато надяваме се, ще е завършен комплекса. Ако си продам паркомяктото, ще си купя джипка... Защо ли не си резервирах още едно...

Стига инвеститора да може да поеме натоварването и осигури средства за завършването на комплекса (което предполагам е така, имайки предвид акционерите в Уинслоу), нямам нищо против Градините да е полупразен. Ще има повече място за нас от и без това скъпите общи части.

Коментар

• Хехе и на мен са ми вдигнали ценичката на апартаментчето - общите части излизат към 19%. Пък и апартамента са го увеличили с метър два. Дупе да ни е яко като вземем да изплащаме кредитите :-)

Коментар

• Parkomestata mai stanaha x2

Някой да знае какво се случва с цената на паркоместата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
            3% от 120 кв. + 1,5 = 5,1 * 1500 Е/м2 = 7650 Е.
            С 15 000 лв. да те изненадат не е приятно, но погледни от добрата страна. Ще имаш повечко жилищна площ, общите части ще са по-просторни няма за какво да се ядосваш.

а като го построят със лазерните уреди ли ще го мерят - колко точно м2 е?

успехи на спекулантите тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
              Абе от където и да ги погледнеш, повечето пари са си повече, аз им се обадих, моите общи части са 17.1, нямам късмет имало апартаменти с 14, ама имало и с 20-21 така че по средата. Ами честити да са ни големите коридори и площадки, скъпички са ни ,ама са си наши!
              Разликата в общите части идва от квадратурата на апартаментите. По-малките апартаменти имат по-малко квадрати от общите части.
              Моите общи части също са около 17 м2 на апартамент от 97 м2. Сигурно апартаментите ни са приблизително еднакви.

Казаха също, че вероятно сега, след разрешителото за строеж, ще вдигнат цените с около 5%. А мазетата, които по-рано бяха на фиксирана цена от 1000 Евро, ще започнат да ги продават на квадрат.
              Казах им, че не искам да се меся в търговската им политика, но трудно си представям някой да даде 2500 - 3000 Евро за мазенце.

Опитват се, основно чрез цените, да създадат усещане за елит. Дано да се оправдаят стремежите им. А ние какво ще спечелим, времето ще покаже.

Коментар

• Абе от където и да ги погледнеш, повечето пари са си повече, аз им се обадих, моите общи части са 17.1, нямам късмет имало апартаменти с 14, ама имало и с 20-21 така че по средата. Ами честити да са ни големите коридори и площадки, скъпички са ни ,ама са си наши!

Коментар

• 3% от 120 кв. + 1,5 = 5,1 * 1500 Е/м2 = 7650 Е.
                  С 15 000 лв. да те изненадат не е приятно, но погледни от добрата страна. Ще имаш повечко жилищна площ, общите части ще са по-просторни няма за какво да се ядосваш.

Коментар

• Както и да го погледнеш е неприятно.
                    С общите части, обаче, най-боли.

Сега се опитвам да разбера дали има законово ограничение за това колко могат да бъдат общите части като дял от общата квадратура на апартамента. Вие знаете ли нещо по въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
                      В моя случай, при окончателния проект, квадратурата на апартамента и общите части малко са мръднали. Нагоре.
                      Апартаментът е порастнал с 1,5 м2. Общите части са около 17-18% към квадратурата на апартамента. При предварителните разговори бяха заложени 15%.
                      Проверете как стоят нещата при вас.
                      i cenata ti e sko4ila suotvetno s 1.5m2 x nnnn?

samo 4e loshoto shte e, ako ti e sko4ila kvadraturata na obshtite 4asti, a ne tazi na realnata jilishtna plosht!!!
                      t.e. malko podaru4e oshte za izpulnitelq shte ima, ako naistina sa se uveli4ili samo obshtite 4asti!

Коментар

• В моя случай, при окончателния проект, квадратурата на апартамента и общите части малко са мръднали. Нагоре.
                        Апартаментът е порастнал с 1,5 м2. Общите части са около 17-18% към квадратурата на апартамента. При предварителните разговори бяха заложени 15%.
                        Проверете как стоят нещата при вас.

Коментар

• Охоо, добри новини чета в любимия ми форум! Тъкмо сега се прибирам и мислех другата седмица да им звънна на моите хора, та утре ще ги чуя да видим как ще действаме. Не знам за вас, обаче аз мисля да оставя подписването на договора за след празниците, тъкмо и адвоката ми да е свободен и да ходим в офиса на Winslow.
                          Поздрави на "съкооператорите" за разрешението,

Весели празници на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Snezhina Petrova
                            Здравейте,

Казвам се Снежина Петрова и работя в отдел “Маркетинг и продажби” в Winslow Developments. Благодарим на всички, които проявиха интерес към темата и постваха във форума. Вашите коментари бяха полезни за целия екип, зает с реализацията на Winslow Gardens.
                            Имаме удоволствието да съобщим на всички наши клиенти, че разрешителното за строеж на комплекса вече е факт.
                            От името на отдел “Маркетинг и продажби” и ръководството на компанията пожелавам Весела Коледа и щастлива Нова година!

www.winslowgardens.bg
                            sales@winslowgardens.bg
                            Поздравления!

Избрахте ли вече изпълнители на строителните работи?

Весели празници и на вас!

Коментар

• Winslow Gardens Up Up

Коментар

• Хари отново много точен коментар, ако и така продаваш софтуер гладен ще останеш!
                                Всичко е много хубаво Снежи , ама сега и пари ще искате а идват коледа и нова година, но по-важното, е че го има това разрешение и така спокойно ще си мисля за моето си бъдещо апартаментче. На всички “съкооператори” пожелавам весели празници и само хубави неща да ни се случват!

Коментар

Working...
                                X