Първоначално изпратено от Aquacool
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от AquacoolПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Aquacool
На същото изложение едни симпатяги предлагаха затворен комплекс от къщи до Панчарево на цена... 1500 ЕВРО/кв.
Развеселен попитах младежа да не би да са обзаведени, с джакузи и автомобил по избор, а оня ме погледна тъпо и каза, че не предлагали обзавеждане щот' всеки имал различен вкус
Коментар
-
Първоначално изпратено от AquacoolПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от AquacoolLife won't wait for you.
Коментар
-
Банки вдигнаха лихвите, една спря кредитирането на панелки
http://www.investor.bg/?id=69957
"Най-силни ограничения въведе Пощенска банка, която не само увеличи лихвите по жилищни заеми в лева с 1.5 процентни пункта, но и и спря да финансира покупки на панелни жилища, извънградски домове, урегулирани парцели,
както и на ново строителство, когато имотите нямат акт 15 и акт 16."
Коментар
-
абсолютно, кризата дойде навреме и им действа отрезвително, че се бяха оляли с тези 100% от пазарната оценка или потребителски срещу лична карта ...
ама както казваш, пуста лакомия и най-вече бонуси
Първоначално изпратено от индианецаСъс 70% задлъжнялост ли трябва да се купува във затворен комплекс или където и да е другаде? Кое му е лошото, че са го намалили?
40 %трябваше да от самото начало, ама пуста лакомия, путси пазарен дял, пусти му бонуси ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от voodooHunterРайфайзен си промениха към по-лошо условията цели 2 пъти в рамките на една седмица. Лихвата вече отива към 8.35% ! Освен това изисквания процент на задлъжнялост е засилен - от 40-60%, наместо предишните 70%!
40 %трябваше да от самото начало, ама пуста лакомия, путси пазарен дял, пусти му бонуси ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlodeiaХубавото при мен, е че в момента в който имам акт 14, мога да отида до всяка една банка и да си поискам кредит, а аз работя от много време с една банка и ще ми напрявят оферта значително по-ниска от нивото на пазара , така че право да си кажа много не се притеснявам от тези "кризи" . За една година много вода ще изтече, иначе към 100 К ми е вноската на моя апартамент.
2. Сигурен ли си че твоята банка с която работиш ще ти отпусне кредит(не говорим въобще за по-добри условия)
3. Дори и това да стане, сигурен ли си че на останалите ХХХ собственици, банките ще им отпуснат кредит...
4....не ми се пише
опичайте си акъла!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от voodooHunterСега като се продънят цените, може направо да преговаряме че с първите 2 вноски сме го платили целия апартамент :-)
Коментар
Коментар