IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Aquacool
    Те май и около градините ще строят. Видях такива проекти на изложението през уикенда.
    На същото изложение едни симпатяги предлагаха затворен комплекс от къщи до Панчарево на цена... 1500 ЕВРО/кв.
    Развеселен попитах младежа да не би да са обзаведени, с джакузи и автомобил по избор, а оня ме погледна тъпо и каза, че не предлагали обзавеждане щот' всеки имал различен вкус
    Това не знам но знам че проекта в Банкя им е много голям и ако си прецакат доверието лошо им се пише.Още повече в тая криза.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от Aquacool
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Това вярно ли е за УИНСЛОУ ГАРДЪНС?

http://www.imot.bg/pcgi/main.cgi?top...210&f1=details
      Едва ли.Звънкаш и питаш.
      На мен там не ми харесва. Но ми е интересно докъде ще слезе цената от 1200 ЕУР/кв.на зелено?
      Ако си прецакат клиентите, които са им повярвали първи ще имат голям проблем с проекта им в Банкя.
      Те май и около градините ще строят. Видях такива проекти на изложението през уикенда.
      На същото изложение едни симпатяги предлагаха затворен комплекс от къщи до Панчарево на цена... 1500 ЕВРО/кв.
      Развеселен попитах младежа да не би да са обзаведени, с джакузи и автомобил по избор, а оня ме погледна тъпо и каза, че не предлагали обзавеждане щот' всеки имал различен вкус

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham

Едва ли.Звънкаш и питаш.
        На мен там не ми харесва. Но ми е интересно докъде ще слезе цената от 1200 ЕУР/кв.на зелено?
        Ако си прецакат клиентите, които са им повярвали първи ще имат голям проблем с проекта им в Банкя.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Едва ли.Звънкаш и питаш.

Коментар

Едва ли.Звънкаш и питаш.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Това вярно ли е за УИНСЛОУ ГАРДЪНС?

Коментар

• Определено е по-сигурно с по-нисък процент, но е добре това да е ясно от самото начало, че някой може да си е направил крива сметка. А от някои заплати и 30% стигат за нормален живот, за известно време...

Коментар

• Банки вдигнаха лихвите, една спря кредитирането на панелки

http://www.investor.bg/?id=69957

"Най-силни ограничения въведе Пощенска банка, която не само увеличи лихвите по жилищни заеми в лева с 1.5 процентни пункта, но и и спря да финансира покупки на панелни жилища, извънградски домове, урегулирани парцели,
                  както и на ново строителство, когато имотите нямат акт 15 и акт 16."

Коментар

• абсолютно, кризата дойде навреме и им действа отрезвително, че се бяха оляли с тези 100% от пазарната оценка или потребителски срещу лична карта ...

ама както казваш, пуста лакомия и най-вече бонуси

Първоначално изпратено от индианеца
                    Със 70% задлъжнялост ли трябва да се купува във затворен комплекс или където и да е другаде? Кое му е лошото, че са го намалили?
                    40 %трябваше да от самото начало, ама пуста лакомия, путси пазарен дял, пусти му бонуси ..

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                      Райфайзен си промениха към по-лошо условията цели 2 пъти в рамките на една седмица. Лихвата вече отива към 8.35% ! Освен това изисквания процент на задлъжнялост е засилен - от 40-60%, наместо предишните 70%!
                      Със 70% задлъжнялост ли трябва да се купува във затворен комплекс или където и да е другаде? Кое му е лошото, че са го намалили?
                      40 %трябваше да от самото начало, ама пуста лакомия, путси пазарен дял, пусти му бонуси ..

Коментар

• Райфайзен си промениха към по-лошо условията цели 2 пъти в рамките на една седмица. Лихвата вече отива към 8.35% ! Освен това изисквания процент на задлъжнялост е засилен - от 40-60%, наместо предишните 70%!

Коментар

• за пазаруващите през фирми ще предложа следното:

-подгответе се за добър оувърдрафт поне да покрие последните две вноски
                          -платете си вноската вземете си акт-а
                          -върнете си ддс-то
                          - и после кредит след като имате акт-а

как ви се струва като идея
                          ако няма драфтоувър

Коментар

• Злодей, не бъди сигурен - мисля, че самия терен вече е ипотекиран в Райфайзен, така че тя е банката, с други ще имаш усложнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                              Хубавото при мен, е че в момента в който имам акт 14, мога да отида до всяка една банка и да си поискам кредит, а аз работя от много време с една банка и ще ми напрявят оферта значително по-ниска от нивото на пазара , така че право да си кажа много не се притеснявам от тези "кризи" . За една година много вода ще изтече, иначе към 100 К ми е вноската на моя апартамент.
                              1. Сигурен ли си че можеш да отидеш до всяка банка и тя да ти отпусне кредит? Аз в момента знам за две банки които няма да ти оптуснат кредит!
                              2. Сигурен ли си че твоята банка с която работиш ще ти отпусне кредит(не говорим въобще за по-добри условия)
                              3. Дори и това да стане, сигурен ли си че на останалите ХХХ собственици, банките ще им отпуснат кредит...
                              4....не ми се пише

опичайте си акъла!

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                                Сега като се продънят цените, може направо да преговаряме че с първите 2 вноски сме го платили целия апартамент :-)
                                И как ще ги накарате да предоговорят цената? Единствено ако до сега сте платили до 20% може да се пазарите, нагоре никой няма да ви слуша, а ще ви кажат "откажете се щом ви е скъпо".

Коментар

Working...
                                X