Абе няма ли купили апартаменти в други проекти, че само за Уинслоу се пише?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
Хи Хи,
Анжел беше поляна за разлика от това.
Напредъка всеки две седмици е усезаем.
Ще го построят според мен. А иначе тия деко коментират да фърлят по едно око на прогрес на строежа. С тия преценки дето се мятат най-добре си дръжте парата у злото в делва на двора.
Скоро нали обсъждахме височините на таваните и падна броене на тухли.
Днеска намерих време и удаих няколко лазарни ролетки, добре че се намериха читави строители да се разходи човек из обекта.
Светлото средно в момента е 2.778 - 2.784 мен ме устройва. Не е 2.50
Бате Пешо не знам какво разбираш под град на мечтите.
Коментар
-
ще го построят, може да е орязан откъм качество... дано да няма нови призрачни градове в България.
а колкото до печеленето и т.н. - това са пълни глупости, тук не говорим за 2-3к лева. 99% от българите не са виждали и няма и да видят 100к ойро на едно място...
нека хората да си ОПИЧАТ АКЪЛА къде влагат, и ако в тази тема има брокерчета (а аз съм сигурен че има) - нека спрат да манипулират, щото тук вече говорим за човешки съдби...
Коментар
-
Спокойствие и силна храна. И да не го построят голяма работа. Пари се изкарват и при пари отиват. Здраве да е. А пък може и да го построят. На последните снимки са един етаж под моя (бъдещ, евентуален) апартамент :-). А за любителите на къщите - аз имам вече 2, но не са там където работя, повече няма да ми трябват.
Коментар
-
Те много неща за да не кажа почти всичките все верни ще излязат.Това е следващия град на мечтите.Чудя се на акъла на тези дето купуват не се ли усещат в каква държава живеят и не са ли разбрали че тук чистота и цветя са невъзможни в общи сгради.Манталитета на българина е в разрез с чистотата трудолюбието възпитанието и цветята.Чистота и цветя са възможни само в къща с двор.В колективни сгради по белите държави живеят само бедняците.Български мутри като Брендо Данчо Пръча и други се маскирали със западни имена като инвеститори.Дрън дрън пляс.Номера от селски вечеринки.
Коментар
-
harpoon
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от AquacoolПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Aquacool
Уинслоу ВЕЧЕ имат голям проблем! Набълбукали са се със заеми от Райфайзенбанк с идеята, че ще строят за 200-300 Евро квадрата, а ще продават за 900-1000! Обаче схемата нещо не сработва - продажбите са твърде малко, Райфата са го загазили и ги натискат да си плащат по-скоро кредита и в отчаянието си Уинслоу първо вдигат цените до небето, за да опитат да избият с 1 продаден апартанмет по 3-4 непродадени, а накрая започват да предлагат апартаменти наляво и надясно с последната надежда някой да купи на каквато и да е цена.
Така като гледам, проектът им в Банкя ще си остане на едната хартия, а има огромен риск блокчетата в Уинслоу гардънс така и да си останат недостроени.
P.S. Самият факт, че "сериозен" инвеститор като Уинслоу ползва трикове на горублянски автоджамбазин - обявена минимална цена, за да ти излезе офертата най-отгорепри търсене - показва, че нещата хич, ама хич не са на добре!
Коментар
Коментар