IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе няма ли купили апартаменти в други проекти, че само за Уинслоу се пише?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Лошава работа нещо не вървят продажбите май... Чува се че здраво напускали хора във Уинслоу...sales хора.

Коментар

• Не е нужно да си оптимист.
        Ако ти се живее в БГ и имаш кеш за паржоли
        ще наблюдаваш кризата като сапунен сериал

Като не стане тука свят шиток, просто другия път
        няма да се върна. И без това с тая зима е куцо
        да се кара мотор целогодишно.

Коментар

• Град на мечтите е това което няма да стане.Да не говорим за поддръжката и цветята.Като гледам какво ставав тази страна вече 20години изобщо не съм оптимист.

Коментар

• Хи Хи,
            Анжел беше поляна за разлика от това.
            Напредъка всеки две седмици е усезаем.

Ще го построят според мен. А иначе тия деко коментират да фърлят по едно око на прогрес на строежа. С тия преценки дето се мятат най-добре си дръжте парата у злото в делва на двора.

Скоро нали обсъждахме височините на таваните и падна броене на тухли.
            Днеска намерих време и удаих няколко лазарни ролетки, добре че се намериха читави строители да се разходи човек из обекта.
            Светлото средно в момента е 2.778 - 2.784 мен ме устройва. Не е 2.50

Бате Пешо не знам какво разбираш под град на мечтите.

Коментар

• ще го построят, може да е орязан откъм качество... дано да няма нови призрачни градове в България.

а колкото до печеленето и т.н. - това са пълни глупости, тук не говорим за 2-3к лева. 99% от българите не са виждали и няма и да видят 100к ойро на едно място...

нека хората да си ОПИЧАТ АКЪЛА къде влагат, и ако в тази тема има брокерчета (а аз съм сигурен че има) - нека спрат да манипулират, щото тук вече говорим за човешки съдби...

Коментар

• Доста се преувеличава с това "град на мечтите".
                Life won't wait for you.

Коментар

• Спокойствие и силна храна. И да не го построят голяма работа. Пари се изкарват и при пари отиват. Здраве да е. А пък може и да го построят. На последните снимки са един етаж под моя (бъдещ, евентуален) апартамент :-). А за любителите на къщите - аз имам вече 2, но не са там където работя, повече няма да ми трябват.

Коментар

• и на мен ми мирише на град на мечтите, което е жалко...

добре че форума е анонимен, иначе доста манипулаторчета от тази тема ще трябва да се крият на село при дядо в близките 3-4 години

Коментар

• Ако толкова са го закъсали да не правят средните два блока
                      И да набутат собствениците в другите след компенсация

Коментар

• Те много неща за да не кажа почти всичките все верни ще излязат.Това е следващия град на мечтите.Чудя се на акъла на тези дето купуват не се ли усещат в каква държава живеят и не са ли разбрали че тук чистота и цветя са невъзможни в общи сгради.Манталитета на българина е в разрез с чистотата трудолюбието възпитанието и цветята.Чистота и цветя са възможни само в къща с двор.В колективни сгради по белите държави живеят само бедняците.Български мутри като Брендо Данчо Пръча и други се маскирали със западни имена като инвеститори.Дрън дрън пляс.Номера от селски вечеринки.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                          Хубавото при мен, е че в момента в който имам акт 14, мога да отида до всяка една банка и да си поискам кредит
                          Колко бързо се променят обстоятелствата...
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Първоначално изпратено от Aquacool
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Това вярно ли е за УИНСЛОУ ГАРДЪНС?

http://www.imot.bg/pcgi/main.cgi?top...210&f1=details
                            Едва ли.Звънкаш и питаш.
                            На мен там не ми харесва. Но ми е интересно докъде ще слезе цената от 1200 ЕУР/кв.на зелено?
                            Ако си прецакат клиентите, които са им повярвали първи ще имат голям проблем с проекта им в Банкя.
                            Човече,
                            Уинслоу ВЕЧЕ имат голям проблем! Набълбукали са се със заеми от Райфайзенбанк с идеята, че ще строят за 200-300 Евро квадрата, а ще продават за 900-1000! Обаче схемата нещо не сработва - продажбите са твърде малко, Райфата са го загазили и ги натискат да си плащат по-скоро кредита и в отчаянието си Уинслоу първо вдигат цените до небето, за да опитат да избият с 1 продаден апартанмет по 3-4 непродадени, а накрая започват да предлагат апартаменти наляво и надясно с последната надежда някой да купи на каквато и да е цена.
                            Така като гледам, проектът им в Банкя ще си остане на едната хартия, а има огромен риск блокчетата в Уинслоу гардънс така и да си останат недостроени.

P.S. Самият факт, че "сериозен" инвеститор като Уинслоу ползва трикове на горублянски автоджамбазин - обявена минимална цена, за да ти излезе офертата най-отгорепри търсене - показва, че нещата хич, ама хич не са на добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Aquacool
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Това вярно ли е за УИНСЛОУ ГАРДЪНС?

http://www.imot.bg/pcgi/main.cgi?top...210&f1=details
                              Едва ли.Звънкаш и питаш.
                              На мен там не ми харесва. Но ми е интересно докъде ще слезе цената от 1200 ЕУР/кв.на зелено?
                              Ами те май правят и малки отстъпки от 1200 еуро

Коментар

• Райфата ли го финансираше това?

Коментар

Working...
                                X