IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ми ако някой се навие... По-точно, се мине да купи. Подозирам, че това ще са хора, претендиращи да бъдат нещо повече от "средна класа", а всъщност ще са едни прецакали се наивници с високи претенции, според мен.
    Направо да не повярваш, че на този етап има хора, купуващи на 1800Е!!!
    И като говорим за обеми продажби, днес една позната също потвърди, че в Уинслоу доста хора са напуснали. В смисъл - повече от нормалното.

Коментар

• Първоначално изпратено от yerdna
      Първоначално изпратено от ctu
      само там има 122 оферти

имат всякакви разпределения за разлика ако се говори директно с "Градинарите"

Незнам какъв им е маркетинга на градинарите ама мен ме дразни яко.
      Общо апартаментите в Уинслоу са 437 според сайта. 122 непродадени си е 28%... само в сайта на Адрес...
      Навремето, когато непродадените апартаменти бяха публикувани на сайта им направих една сметка, че имат непродадени 40%. Според мен би трябвало при това положение да са на кантар. Но цените на които се пробват да продават сега просто са ирелевантни спрямо пазара и настроенията. Аз не бих купил и на 1000 евро на квадрат сега, а те се пробват на 1800. Това, което не ме кефи в момента при тях е затвореността им. Ако бях на тяхно масто бих публикувал отново кои апартаменти са непродадени, бих обявил нормални цени които да се виждат на сайта и всяка седмица бих бълвал положителни новини, а не последната ми новина на сайта ми да е от август. И го давайте по-споко, все ще продадете нещо. Тази криза няма да е вечна.

За момента не планирам да се отказвам от сделката си. Смятам, че цената ми е ОК. И продължавам да се сблъсквам с проблемите от които искам да избягам в текущото си жилище - парно най-вероятно няма да има, събираемосста е към 40%, вчера разбиха вратите на 2 апартамента под моя етаж, а днес имахме събрание на етажната собственост, което нищо не реши. Благодаря, но искам да се махна от това жилище и цената на Уинслоу която са ми дали е ОК
      .
      Уинслоу, надявам се четете това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
        Не е нужно да си оптимист.
        Ако ти се живее в БГ и имаш кеш за паржоли
        ще наблюдаваш кризата като сапунен сериал
        Това изказване много ми хареса, напълно съм съгласен

Коментар

само там има 122 оферти

Общо апартаментите в Уинслоу са 437 според сайта. 122 непродадени си е 28%... само в сайта на Адрес...

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
            ctu, в темата се пише за градините, защото в началото се казваше уинслоу гардънс, а след това модераторите я преименуваха, за да не се отварят теми за всеки комплекс....

Има и най-много информация, защото пишете няколко купувачи с инфо от първа ръка. Аз питам колко сте платили, защото ми е любопитно дали имате възможност да им извивате ръцете, например желязото поевтиня много - а от там и себестойността на построеното, ако до пролетта картинката се влоши, а сте платили само 10-20% то можете малко да се попазарите, обаче ако сте дали повече - няма как да стане...

Но си прав, щом са го започнали, то най-вероятно ще го довършат. Като си го купил за лично ползване, а не да го препродаваш, то не те грее какво ще става с цената. Имал си кинти - дал си. А и съседите ти ще са такива с кинти, което е важно.
            Не виждам как ще им извиваш ръцете - има си договр, там пише кога каква сума трябва да се внесе. Ако спреш да плащаш - губиш платените до момента пари. 10% от 100 000 Евро са си едни 10 000 Евро, не съм сигурен, че много хора ще ги отпишат ей-така с лека ръка

Коментар

• само там има 122 оферти

Коментар

• Интересно

http://www.address.bg/bg/offers/show/36621

Манастирски ливади
                50% ОТСТЪПКА ОТ КОМИСИОНА за периода 24.09 - 24.11.2008 Новостроящ се жилищен комплекс от затворен тип, в квартал Манастирски ливади, състоящ се от шест сгради и oзеленен парк. Предлагат се двустайни, тристайни, многостайни апартаменти, магазини, детска площадка и занималня, открита спортна площадка, подземна пътна мрежа и паркинги.

Тия бая оферти имат за продаване,
                може да се преброят офертите да се види колко са

Коментар

• Първоначално изпратено от alexa_blue
                  Уникално! hrabar, и ти ли работиш в Уинслоу?!?!?!?!??
                  Вие сте навсякъде!!!!
                  Не!
                  Как ти хрумна?!?!
                  Нищо общо с никакъв Уинслоу и никакви градини!

Коментар

• Уникално! hrabar, и ти ли работиш в Уинслоу?!?!?!?!??
                    Вие сте навсякъде!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ap
                      Аз досега съм платил само 10%.
                      Приемам всякакви предложения как да им извивам ръцете.

Поздрави!
                      Намери си една книжка(всъщност е доста дебела книга) казва се ПИПСМР(правилник за изпълнение и приемане на строително-монтажни работи)...там пише едни неща дето строителят трябва да ги спазва...действай!

Коментар

• Аз досега съм платил само 10%.
                        Приемам всякакви предложения как да им извивам ръцете.

Поздрави!

Коментар

Ще ти кажа защо малко хора са получили неустойките.

Защото са овце подписващи типов договор без да си
                          направят труда да го изменят.

Защото нямат елемтарна правова култура.

Мога да ти гарантирам че е лесно да се вземе неустойка,
                          дори под формата на други парцели предвидени за строеж.

Само топки ти трябват.

Иначе това за един уредил се,
                          ми звучи като Комуистическа организация и поведение.
                          Евалата че имаш познати дето си опичат нещата и не са от стадото.
                          Напълно съм съгласен. А познатият ми е много гъвкав и хич не му дреме, че няма да казва на другите. И той си е прав - всеки си има глава на раменете и си харчи парите както иска.

Коментар

• Ще ти кажа защо малко хора са получили неустойките.

Защото са овце подписващи типов договор без да си
                            направят труда да го изменят.

Защото нямат елемтарна правова култура.

Мога да ти гарантирам че е лесно да се вземе неустойка,
                            дори под формата на други парцели предвидени за строеж.

Само топки ти трябват.

Иначе това за един уредил се,
                            ми звучи като Комуистическа организация и поведение.
                            Евалата че имаш познати дето си опичат нещата и не са от стадото.

Коментар

• ctu, в темата се пише за градините, защото в началото се казваше уинслоу гардънс, а след това модераторите я преименуваха, за да не се отварят теми за всеки комплекс....

Има и най-много информация, защото пишете няколко купувачи с инфо от първа ръка. Аз питам колко сте платили, защото ми е любопитно дали имате възможност да им извивате ръцете, например желязото поевтиня много - а от там и себестойността на построеното, ако до пролетта картинката се влоши, а сте платили само 10-20% то можете малко да се попазарите, обаче ако сте дали повече - няма как да стане...

Но си прав, щом са го започнали, то най-вероятно ще го довършат. Като си го купил за лично ползване, а не да го препродаваш, то не те грее какво ще става с цената. Имал си кинти - дал си. А и съседите ти ще са такива с кинти, което е важно.

Коментар

• Бахти консирацията стана тука майна,

Аре се тревожиме че цените на комютрите падат
                                а продажбата на коли в световен намалява.

Луканката и месото поскъпна,
                                ужас ще се яде през ден.

Ядем си Гамбийски фъстъци и 50 годишна мръвка
                                пием си "Хубава" бира ботилирана в България
                                без да ни стане нищо.

Защо тогава трябва да се впрягаме за имоти
                                има къде по важни неща от тях ама...

Що се пише само за Градинките тука не ми беше ясно до вчера.

Много птосто,
                                има доста стартиращи обекти
                                дето ще видят разпродажба на 1200 евро през крив макарон.
                                Хи хи, дане би да има наплив на клиенти и при тях.
                                Що не стподелите как върват продажбите.

Направих си опита да ида на място и да искам оферта за "резервиран"
                                апартамент. Как мислите дали не ми го офертираха като свободен,
                                даже не ме караха да плащам резервационна такса, бонус щяла да
                                бъде ако подпиша договор до края на седмицата

Градиките са поразпродадени на добра цена и ще се построят,
                                а че има непродадени малки дупки мен не ме грее ако ще да
                                са и по 500 евро.

Около "Кремиковската" дъга и сега има по изгодни оферти.

Коментар

Working...
                                X