IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За момента хората от Уинслоу са сигурни, че ще построят нещото - говорих с тях. Западните партньори били добре и си били вече сложили главата в торбата. Райфайзен били и те стабилни и нямало проблеми.

Коментар

• След 96-та, аз си мислих, че ком-партията няма да управлява в следващите поне 40 години, ама е на - само 8 и трябваха. Някой викат, че даже и 4 били ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
        Voodoohunter, писимист писимист.
        Следващата година предизборно оставаме без валутен борд и лев евфо става 10:1
        Тогава квадрата ще е поне 5000 евро и само три поколения ще бъдат нужни да изплатят панелка в Люлин.

Хубаво чувство за хумор имаш, Братко. :-)

Работата е там, че предизборно борда не може да падне. Иначе коалиционните партньори в момента няма да могат да дойдат на власт в следващите 50-100 години.

Коментар

• Voodoohunter, писимист писимист.
          Следващата година предизборно оставаме без валутен борд и лев евфо става 10:1
          Тогава квадрата ще е поне 5000 евро и само три поколения ще бъдат нужни да изплатят панелка в Люлин.

Коментар

• Другата есен по 3000 евро квадрата + 300% инфлация на еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца
              Първоначално изпратено от bate Goiko
              Днес един строител ми каза , че от нова година се очаква увеличение на цените на апартаментите ? ? ?
              Хехе,
              стара класика !
              С други думи, купувайте сега, в умрелия пазар, докато е евтино.
              Аз много му се смях Този същият спомена, че от 3 седмици не са им плащали заплатите, но това не било свързано с продажбите хората щели да купуват много защото цените щели да се увеличават

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                Днес един строител ми каза , че от нова година се очаква увеличение на цените на апартаментите ? ? ?
                Хехе,
                стара класика !
                С други думи, купувайте сега, в умрелия пазар, докато е евтино.

Коментар

• Днес един строител ми каза , че от нова година се очаква увеличение на цените на апартаментите ? ? ?
                  Наистина ли? А дано! Крайно време беше...
                  Ще стискам палци! Дано! Дано! Дай Боже!...

Коментар

• Днес един строител ми каза , че от нова година се очаква увеличение на цените на апартаментите ? ? ?

Коментар

• Каквато и да е фирмата в България тя може да се прехвърли дори на починал човек. После иди се оравяй.

Така че ако има шубелисани, на пазарете на зелено.

Дори да е построено и да е ваше по документи в България не се знае
                      кога ще ти потропат на вратата и да ти кажат - "Ама ти не живееш вече тука"

Това ще е така докато главните прокурори са пионки. Това е първата промяна
                      дето трабва да се направи. Всичко друго си е менте като цялата държава.

За хората от форума чупешите крака и ръце като начин за разпраяне.
                      -Кво ще направите ако изядете дървото. Дане би да погнете персонала и строителите.

Коментар

• ДОГОВОРИТЕ за покупка са със

"ЛИМЕКС СИТИ" ЕАД
                        На заинтересованите проверявайте състоянието на фирмата с Апис, Дакси или каквото ви е удобно. На страничката на НАП, валидна ли е още ДДС регистрацията.

За другите, Ф-ма Бай Михал, препоръчана от колега от форума. Мерсим му много за споделените възгледи

Коментар

• договорите за покупко-продажба с кой са: с ЕАД-то или с ЕООД-то?

Коментар

• Ето за това става втпрос,

непродадените апартаменти са собственост на "ЛИМЕКС СИТИ ЕАД",
                            те трябва да плащат поддръжка на "УИНСЛОУ ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД".

От своя страна за да изпълнява договора си за поддръжка "УИНСЛОУ ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД" е длъжен да намери начин да събира парите.

С риск да се почне пак забозяване. Това е максимума дето е от към договори.
                            Аз съм убеден че ще се се завърши.

А как е било на друго място хич не ме вълнува. Няма два еднакви входа, коопераци и тн.

Тия с акокалипсисите да си налеят по едно за мое здраве, а аз по едно за тяхно.

Коментар

• До всички загрижени приказни герой,

ЛИМЕКС СИТИ ЕАД - това е собственика на комплекса.
                              с него се сключват договорите за продажба

------------------------------апис майна ---------------------------
                              ЕИК: 175104551

Еднолично акционерно дружество (ЕАД)

Регистрирана по ДДС с данни:

Данъчна регистрация: ТДД СОФИЯ-ГРАД

Данъчен адрес: обл. СОФИЯ-ГРАД общ. СТОЛИЧНА
                              ГР.СОФИЯ ул. ГЮЕШЕВО №83,БИЗНЕС ЦЕНТЪР СЕРДИКА

История на регистрацията по ДДС:
                              Регистриран 01.02.2008 г.
                              по ф.д. 7400/2006 г. на Софийски градски съд

Регистрация в търговски регистър:
                              Дата на последна промяна: 18.07.2008 г.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Колективен орган на управление Съвет на директорите

АДРЕСИ:
                              Седалище : България , област София , общ. Столична , гр.София
                              тел. код. 02 , п. код 1379
                              ул. ГЮЕШЕВО №83

КАПИТАЛ:
                              Размер на капитала: 7913863.00 лв.

СОБСТВЕНИЦИ:
                              ПРИМА ИНВЕСТМЪНТС ЛИМИТИД - МАЛТА , С38893
                              Едноличен собственик ,

УПРАВЛЯВАЩИ:
                              ДЖОН ДЖЕЙКЪБ ФРАНКО , ЛНЧ....................
                              ИВАН СТОЙЧЕВ МЕКУШИН , ЕГН.............................
                              ПИЕР ЖОЗЕФ ШЕРКИ , ЛНЧ........................
                              -----------------------------------------------------------------------

Подписването на договор за поддръжката на комплекса е с УИНСЛОУ ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД

------------------------------апис ------------------------------------
                              УИНСЛОУ ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД

ЕИК: 175090094

Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)

по ф.д. 5373/2006 г. на Софийски градски съд

Регистрация в търговски регистър:
                              Дата на последна промяна: 15.08.2008 г.

АДРЕСИ:
                              Седалище : България , област София , общ. Столична , гр.София
                              тел. код. 02 , п. код 1379
                              УЛ.ГЮЕШЕВО №83, ет.2

КАПИТАЛ:
                              Размер на капитала: 5000.00 лв.

СОБСТВЕНИЦИ:
                              "УИНСЛОУ ДИВЕЛЪПМЪНТС" ООД , ЕИК 131265033
                              Едноличен собственик ,

УПРАВЛЯВАЩИ:
                              ИВАН СТОЙЧЕВ МЕКУШИН , ЕГН ......................
                              ------------------------------------------------------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                                Алекса, щом ми даваш за пример като добра инвестиция ЕПК на 20 етажа с 500 човека живеещи (строено преди 40 години) имаме доста различни представи за хубаво жилище....Колкото до разговора ми с ариман, мисля че и без твоите тълкувания и "подкрепа" може да мине.
                                Примера го получи, защото искаше точно да ти се посочи местоположението. Твърде си скован, но не го приемай като обида :-) А ти в какво живееш понастоящем?

Коментар

Working...
                                X