IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ap
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Освен "Уинслоу" има и други проекти, които са интересни.Споделяйте.
    http://www.higestates.com/ob.php?oid=12
    Като гледам кой стои зад проекта сигурно ще може да се купува с преференциални условия по кредити в Инвестбанк...
    Пощенска доколкото знам.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Същия е.
      Обаче инфото е най-пълно на този сайт.

Коментар

• Първоначално изпратено от ctu
        Ако се интересувате от Green Park

това е сайта,

http://www.bgestates.com/bg/properti...ПА/159.html

-целия ред е линк, а не до средата, само как да го направя да се зарежда без копиране в браузера

има много подробна информация, квадратура и разпределения.
        Хубавото при този проект е че срещу него е застроено. ул. Ралевица е почти застроена а Българска легия ще се продължи до градинките.

Само малко са куци разпределенията и тия 2к евро дето искаха в началото се оказаха утопия. Иначе се издигнаха добре над земята това лято. Ще стане екстра.

Разликата с Градинките според мне е че при градинките надали ще има жива охрана във всеки вход докато в парка от разпределенията се вижда че има помещения за охрана във всеки вход.

_____________winslow_______ green park
        парцел.........22 000 кв.м____13 000 кв.м
        РЗП.............44 000 кв.м____40 000 кв.м
        Това не е ли същия комплекс отпреди два-три поста?

Коментар

• А има ли купили в Green park?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Ако се интересувате от Green Park

това е сайта,

http://www.bgestates.com/bg/properti...ПА/159.html

-целия ред е линк, а не до средата, само как да го направя да се зарежда без копиране в браузера

има много подробна информация, квадратура и разпределения.
            Хубавото при този проект е че срещу него е застроено. ул. Ралевица е почти застроена а Българска легия ще се продължи до градинките.

Само малко са куци разпределенията и тия 2к евро дето искаха в началото се оказаха утопия. Иначе се издигнаха добре над земята това лято. Ще стане екстра.

Разликата с Градинките според мне е че при градинките надали ще има жива охрана във всеки вход докато в парка от разпределенията се вижда че има помещения за охрана във всеки вход.

_____________winslow_______ green park
            парцел.........22 000 кв.м____13 000 кв.м
            РЗП.............44 000 кв.м____40 000 кв.м

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Като гледам кой стои зад проекта сигурно ще може да се купува с преференциални условия по кредити в Инвестбанк...

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                Първоначално изпратено от Aquacool
                Negramoten,
                Какво стана с идеята за къщи извън София?
                Чакам да видя какво ще стане с кризата. Идеята според мен е прекрасна, а с новите цени на материалите и труда, става още по-добра.
                Да не ни забравиш, ей?

Коментар

• Първоначално изпратено от Aquacool
                  Negramoten,
                  Чакам да видя какво ще стане с кризата. Идеята според мен е прекрасна, а с новите цени на материалите и труда, става още по-добра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                    Първоначално изпратено от B.Graham
                    Хмм като гледам тук 90% са "двустайните" (тип кухня с килер) И в Уинслоу ли са такива жилищата?

А това че искат 30% при предварителен договор и още 60 до акт14 показва, че имат виждане на къде отиват нещата и не искат купувачите после да им извиват ръцете...
                    Negramoten,

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Хмм като гледам тук 90% са "двустайните" (тип кухня с килер) И в Уинслоу ли са такива жилищата?

А това че искат 30% при предварителен договор и още 60 до акт14 показва, че имат виждане на къде отиват нещата и не искат купувачите после да им извиват ръцете...

Коментар

• Гледам, че искат 90% на Акт14. Това ми стига.

Коментар

• Освен "Уинслоу" има и други проекти, които са интересни.Споделяйте.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                            акара да печелим повече, да търсим нови възможности за бизнес и развитие и надявам се по-малко да се оплакваме.
                            Злодейка,
                            това което се случва не е много добро. Аз лично се сещам за поне още няколко начина, който да ме мотивират да печеля много повече, без да се изшия с голяма ипотека за лъскаво жилище, която постоянно да ме дърпа надолу. Въпрос на преценка - 30% и надолу е писал Yerdna. Подкрепям го, живота поднася много изненади. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                              Yerdna- омръзна ми от хора, които само плюят и в тази връзка искам да те питам нещото което питам всеки, който ми казва че съм идиот- къде да си купя според теб хубаво жилище(апартамент), имам нужда от такова, в кой квартал, кой строител -твоето лично мнение. Не те питам за кредити и лихви, защото аз смятам, че ако намериш жилището пари се намират, а и в момента това което се случва е хубаво според мен, защото ще ни накара да печелим повече, да търсим нови възможности за бизнес и развитие и надявам се по-малко да се оплакваме.
                              Извинявай, че се намесвам в разговора, но когато купуваш за лично ползване и можеш да си го позволиш, то никой, освен жена ти, не може да ти критикува решението, защото то не е инвестиционно, а лично.

Аз бих предпочел еднофамилна къща с двор. Просто българите 50 години сме учени да крадем от общото и това с градините - футбола и децата играещи си без грам риск, за мен е утопия.

За теб явно това е най-доброто, което можеш да си позволиш и което ти харесва. Защото при една еднофамилна къща, ако нямаш време да се грижиш за нея ти трябва поне един човек на който да плащаш.

Надявам се затворените комплекси (тези които наистина са такива, а не 2 блока с паркинг и 2 храста), да са купени от хора на който им е писнала общата мизерия (гледам, че повечето от купилите там, псувате панелките в които живеете в момента). Така че има надежда все пак да се постигне нещо.

Единствено закупените спекулативно и непродадените апартаменти може да ви изиграят лоша шега, но ако сте мераклии, то ще плащате малко повече и пак ще си ги държите светлички, чистички и с контролиран достъп.

ПП.Дано нямате и съседи, които не са се послали според чергата си, защото и те са опасни, всеки иска по-висок стандарт, но не всеки може да си го позволи...

Коментар

• Yerdna- омръзна ми от хора, които само плюят и в тази връзка искам да те питам нещото което питам всеки, който ми казва че съм идиот- къде да си купя според теб хубаво жилище(апартамент), имам нужда от такова, в кой квартал, кой строител -твоето лично мнение. Не те питам за кредити и лихви, защото аз смятам, че ако намериш жилището пари се намират, а и в момента това което се случва е хубаво според мен, защото ще ни накара да печелим повече, да търсим нови възможности за бизнес и развитие и надявам се по-малко да се оплакваме.

Коментар

Working...
                                X