Много добре и точно казано.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Комплекси от затворен тип - мнения
Collapse
X
-
Много ми е интересно, като дойде време да отпускат кредити за Уинслоу Гардънс Райфайзен на каква цена ще оценят апартаментите. Според мен ако дават по-малко от оценката на Уинслоу ще е един добър повод да им се каже на Уинслоу, банката така ви оцени значи това е цената - искате или не искате...
Коментар
-
pastir
Интересно ми е на какви цени сте купували в градините.
Тука (в офиса) пристигна неква оферта за на "Черни връх" по 800 Ойро м2 "луксозно завървени до ключ (без ДДС тва).
Дата на завършване 10.2009.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Оран ГутанПървоначално изпратено от BallomedБлокът е на четири етажа и има 24 апартамента, 60 % от които са продадени още „на зелено".
Абе тия по рано не бяха ли казали че 90% са продадени вече или аз нещо бъркам?
Коментар
-
Оран Гутан
Първоначално изпратено от BallomedБлокът е на четири етажа и има 24 апартамента, 60 % от които са продадени още „на зелено".
Абе тия по рано не бяха ли казали че 90% са продадени вече или аз нещо бъркам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BallomedПървоначално изпратено от NedБлокът е на четири етажа и има 24 апартамента, 60 % от които са продадени още „на зелено".
Може също и цитираните проценти да се отнасят само за върпосния 6 блок. 60% обаче ми се виждат множко. Това е най-скъпия блок. Там апартаментите почват от Е1400/м2.
Коментар
-
Единственият екологично проектиран комплекс у нас ще има индивидуална система за топлоснабдяване, която ще е изцяло независима от „Топлофикация". Всяко домакинство ще e снабдено с газово котле и така ще може пряко да контролира своите енергийни разходи.
Та сега където живея, не е панелка а ЕПК-а 7 етажа. Газифицирахме го преди три години. Тръбите до радиаторите са скрити, имам си котле. Значи не е "единственият". По София ги има много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMВ Москва какви комплекси от затворен тип има ............ум да ви зайди ,пиле не може да прехвръкне за качествено строителство ...изложение ...приказка .Умряхме от смях като споменахме за нашите криви прехвалени кутийки със социална насоченост :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от ctuБългарската компания с английско участие Winslow Developments планира да използва елементи на пасивното строителство в два от новите си проекти. Единият се намира в Градоман-Мало Бучино и ще представлява жилищен комплекс с контролиран достъп, разположен в подножието на Люлин планина. Вторият е в с. Баня. Той е собственост на британския фонд Люиз Чарлз.
Инвестициите в двата проекта ще надхвърлят 400 милиона лева.
news.expert.bg
наште хора още не са го закризили
Коментар
-
http://money.ibox.bg/news/id_1828776301
Блок 6 на първия от жилищните комплекси в проекта Winslow Gardens е почти готов, съобщават инвеститорите. Той вече е на етап "груб строеж", а до края на седмицата ще е завършена изцяло и зидарията му.
Блокът е на четири етажа и има 24 апартамента, 60 % от които са продадени още „на зелено". Направена е и част от канализационната система пред него. Усилено напредват и строителните работи по останалите пет сгради.
„Движим се по план, а с някои дейности дори го изпреварваме", твърди Любо Стойчев - инвеститорски контрол в Winslow Developments.
Единственият екологично проектиран комплекс у нас ще има индивидуална система за топлоснабдяване, която ще е изцяло независима от „Топлофикация". Всяко домакинство ще e снабдено с газово котле и така ще може пряко да контролира своите енергийни разходи.
В целия комплекс се използват единствено керамични тухли, а не итонг, който просмуква вода и би могъл да доведе до неприятни последици. Конструкцията на сградите е стоманобетонна безгредова, което позволява стените лесно да бъдат премахнати, ако някой желае да обедини два или повече апартамента.
За хората в неравностойно положение са предвидени асансьори с рампи. Паркирането на автомобилите ще става само в подземните паркинги, като за всеки собственик е осигурено поне по едно паркомясто. Очаква се целият комплекс, който представлява първата фаза на проекта Winslow Gardens, да бъде напълно завършен през 2010 г.
Комплексът с контролиран достъп се намира в източната част на кв. „Манастирски ливади" в София. Общата му площ е 22 000 кв. м. Близо четири милиона лева ще бъдат инвестирани в инфрастуктурата му: 640 000 лева ще бъдат вложени във вертикална планировка, 852 000 лева са предвидени за осигуряване на електричеството в квартала. Изграждането на канализацията възлиза на 940 000 лева, като само газификацията е на стойност 440 000 лева.
Коментар
-
Жилищен комплекс "Modera Residence"
тия имат не лоша схема на изплащане:
o 15% при подписване на предварителен договор
o 20% при завършване на груб строеж
o 65% при предаване на жилището
• Съдействие за бързо и лесно кредитиране както на български, така и на чуждестранни граждани
http://land.bg/?gg=3&hh=4&ii=35&jj=1&ll=306&mm=35
Коментар
Коментар